1. Mile widziane jest zredagowanie
wstawianego NEWS'a wlasnymi slowami. Dzieki czemu bedzie on przede wszystkim
oryginalny i tym samym bardziej wartosciowy.
2. W celu unikniecia wysypu informacji
znikomej tresci (copy&paste pierwszego lepszego newsa), prosze o wlasny
komentarz do postowanej przez Ciebie
wiadomosci. Bedzie to dowod na to, ze wogole ja
przeczytales i uzasadnieniem dlaczego wybrales ja z posrod masy innych.
Newsy bez wlasnego komentarza beda usuwane (wraz z
upomnieniem przez PW)
3. Niezbedne jest podanie autora cytowanego
tekstu ewentualnie adresu serwisu, na ktorym ow NEWS zamieszczono.
4. Grafiki mogą być podawane wyłącznie w
postaci miniatur.
![]() ![]() |
02.09.09 - 19:42
|
|
![]() Glupi Yasio ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Osiol Postów: 769 Dołączył: 04.11.04 Skąd: * Użytkownik nr: 3937
|
|
|
|
|
02.09.09 - 20:23
|
|
|
Co? Osłów 100 i ja jeden to 101 :p Grupa: *Moderator Postów: 2584 Dołączył: 09.06.04 Skąd: się biorą głópie posty? Użytkownik nr: 101
|
Od jakiegoś czasu cieńko im idzie. Małe przychody z reklam, nikt nie kupuje kont premium itp
|
|
|
|
02.09.09 - 21:17
|
|
![]() Glupi Yasio ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Osiol Postów: 769 Dołączył: 04.11.04 Skąd: * Użytkownik nr: 3937
|
Cosik mi nie pasi.
Sprzedaja calosc, czy tylko portale. Czyli czy wystawili "nazwe" strony, czy cala domene? |
|
|
|
03.09.09 - 01:01
|
|
![]() .... Grupa: *Globalny Moderator Postów: 2258 Dołączył: 10.06.04 Użytkownik nr: 144
|
"Zastrzegamy sobie możliwość odwołania oferty."
Może tylko sprawdzają wartość. |
|
|
|
03.09.09 - 10:12
|
|
![]() Młodzieńcze, wojna nasza jest kaprysem władców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Osiol Postów: 2248 Dołączył: 27.11.04 Skąd: Z drugiej strony monitora Użytkownik nr: 4689
|
"Zastrzegamy sobie możliwość odwołania oferty." Może tylko sprawdzają wartość. a co maja sprawdzac? Odwolanie oferty jest tu korzystne dla wlascicieli,zawsze jak nie spodoba sie kwota mozna odwołac bez konsekwencji>czysto marketingowy chwyt. A sprzedac na bank chcą,z tego co wczoraj czytalem porobili w konia wszystkich wpłacajacych,poprzyjmowali wplaty po czym wystawili stronki na allegro.Calkiem po naszemu Edit haha allegro wywaliło oferte,juz nieaktualna Ten post został edytowany przez wert: 03.09.09 - 10:17 |
|
|
|
03.09.09 - 14:33
|
|
|
|
|
|
|
03.09.09 - 20:52
|
|
![]() Papież osłów Grupa: *Globalny Moderator Postów: 1547 Dołączył: 04.06.04 Skąd: Z Tybetu Użytkownik nr: 19
|
To samo było z kurnikiem ostatnio. Megabzdury mające nakręcić reklamodawców (odsłony).
|
|
|
|
03.09.09 - 21:42
|
|
|
|
|
|
|
05.09.09 - 18:19
|
|
|
CYTAT Wyjaśnienie - Aukcja została wycofana z jednego powodu, nie podoba się Wam to i zaczeliscie usuwać swoje napisy z portalu napisy24.pl. Po udanej akcji miały powstać nowe serwisy napisowe, praktycznie to co mamy obecnie, lecz pod inną marką. Dzięki sprzedaży obecnych skończyłyby się problemy finansowe. Nie podoba się Wam to, rzucacie w naszym kierunku wiele nieprzyjemnych epitetów, więc serwisy Hatak.pl i Napisy24.pl staną się od teraz bardziej komercyjne. Oczywiście, bez obaw, napisy nadal będą darmowe. Przycinamy koszty serwera, więc mogą nastąpić problemy z dostępem. Konta premium nie będą miały tego kłopotu. Akcja z Allegro miała pomóc rozgłosnić serwis, służyć reklamie, dać sygnał, że jesteśmy otwarci na współpracę z inwestorem. Wiadomo, że przez samo Allegro nikt nie kupiłby tych serwisów, bo tak się tego nie robi. Serdecznie dziękujemy tym osobom, co nam pomagają (zbiórki, konta premium etc.) Prawda też jest taka, że powstała encyklopedia seriali dla Was, którą Wy, jako użytkownicy, mieliście tworzyć i co? Nic... Serdecznie pozdrawiamy i przepraszamy tych, którzy poczuli się w jakimś stopniu urażeni tą akcją. Zwracam honor! |
|
|
|
06.09.09 - 12:12
|
|
![]() Papież osłów Grupa: *Globalny Moderator Postów: 1547 Dołączył: 04.06.04 Skąd: Z Tybetu Użytkownik nr: 19
|
Zwracam honor! Im jestem starszy, tym bardziej wk_urwia mnie świadomość tego, że internet opanowali gówniarze. Nawet niekoniecznie gówniarze pod względem wieku, bardziej mentalności. Wszelkie Buzdygany, Szklarskie i cała banda podobnych megadurniów. Wynika z tego prosta rzecz - zasady, nawet te rządzące sprawami "biznesowymi", z zaangażowaniem nierzadko sporych kwot, realizowane są tak jak transakcje w piaskownicy czy garażu. Polski internet pełen jest trollowatych no-lifów - będących specjalistami od wszystkiego, którym się wydaje, że są nie wiadomo kim, bo prowadzą stronę internetową. Trochę takie Michniki internetu - mam gazetę (tu witrynę), którą odwiedza dużo osób - jestem demiurgiem, któremu wszystko wolno. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.09.10 - 20:45 |