Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do wgrywania MP3 do nokii 5510
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
StNicolas
Znalazłem kiedyś www w której to był program kompresujący pliki mp3 do formatu jaki odczytuje telefon . Niestety trafiłem na nigo przypadkowo wiec nie moge go znów znaleźć . Bardzo prosze o pomoc. A pozatym jestem nowy więc witam wszystkich biggrin.gif
StNicolas
Czy ktoś mógłby odpowiedzieć ...
I_O
Gdyby ktos cos wiedzial, to na pewno by odpowiedzial - tego mozesz byc pewien. Ja tez nie wiem, ale skoro tak nalegasz zajrzalem tu i owdzie smile.gif
AAM?
NAL? klik
Sam nie probowalem wiec testuj na wlasne ryzyko.
BTW: Witaj u nas smiley13.gif
KeRaM
Ciekawe pytanie @StNicolas jak cos znajde dam znac! smile.gif

sorry za off topic!
Auxiliaris
Wpisz w wyszukiwarce eMulka:

MMF Converter
KOD
Features:
1. Compose your own music by click mouse, setup different key signature, clef and meter. Setup score tempo.
2. Seperate several midi channels from many complex channels midi file
3. Can save part midi data from long complex midi file.
4. Setup music instrument to every midi channel.
5. Compose any complex music sheet, including channel position, volume, priority in sp-midi.
6. Convert midi to mmf, midi to sp-midi
7. Convert mp3 to mmf, wave to mmf, mp3 to wave. But can't convert mp3/wave to midi now.

Mobile Music Polyphonic
KOD
Main Features:  

Compose your own music by click mouse, setup different key signature, clef and meter. Setup score tempo.
Seperate several midi channels from many complex channels midi file
Can save part midi data from long complex midi file.
Setup music instrument to every midi channel.
Compose any complex music sheet, including channel position, volume, priority in sp-midi.
Convert midi to mmf, midi to sp-midi.
Convert mp3 to mmf, wave to mmf, mp3 to midi/sp-midi, wave to midi/sp-midi and mp3 to wave.

Intelliscore Polyphonic
KOD
Features:

· Convert MP3 and WAV files to MIDI
· Grab music from a CD and convert it to a MID file
· MIDI-enable any musical instrument, even your voice
· Helps remove vocals for karaoke singing
· Speed web page loading time by using intelliScore's MID files instead of MP3 or WAVE files
· With intelliScore and additional software you can:
· Print sheet music from your favorite music
· Record MIDI directly into your sequencer software using your voice or any acoustic instrument
· Generate cell phone ringtones from your favorite music
· See the chord names and key detected by intelliScore
· Change individual notes, swap instruments, transpose, etc

Może coś wybierzesz wink.gif

Pozd.
StNicolas
Dzieki wszystkim o to właśnie mi chodziło :* for all biggrin.gif Temat uważam za zamknięty najbardziej przydała mi się strona www.aam.prv.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.