Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Extract Audio Copy
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
mojoy
jak chce wypalic plytke audio za pomoca Extract Audio Copy to przy wczytywaniu pliku cue wyskakuje mi cos takiego:

i program automatycznie sie wylacza... pomocy
-=QbusO=-
CYTAT(mojoy @ 13.01.05 - 23:03)
jak chce wypalic plytke audio za pomoca Extract Audio Copy to przy wczytywaniu pliku cue wyskakuje mi cos takiego:

i program automatycznie sie wylacza... pomocy
*

jest to blad pliku, pliki z rozszerzeniem cue narywaj najlepiej w alcohol 120% albo w nero, ale proponuje ten pierwszy
tu masz link do alcohol:

Alcohol.120.Percent.v1.9.2.1705.Retail.Multilanguage
mojoy
sory ale nie o to mi chodzi, mam mp3 jako jeden track i mam do niej plik cue zeby ja wypalic w osobnych trackach i wlasnie jak chce zaladowac cue to wyskakuje ten glupi blad
-=QbusO=-
CYTAT(mojoy @ 14.01.05 - 09:21)
sory ale nie o to mi chodzi, mam mp3 jako jeden track i mam do niej plik cue zeby ja wypalic w osobnych trackach i wlasnie jak chce zaladowac cue to wyskakuje ten glupi blad
*

czyli jesli dobrze rozumiem chcesz nagrac audio z mp3. To musisz podzielic je np. cool mp3 splitter.
jar3cki
CYTAT(mojoy @ 14.01.05 - 09:21)

otworz plik *.cue za pomoca notatnika i sprawdz czy w linijce "FILE "xx_xxx_xxxx_x_xxx_xxxxxxx-xxxx.mp3" MP3" masz dobrze wpisana nazwe pliku *.mp3. musi byc taka sama. mozesz tez sprobowac wypalic plyte przy pomocy np. Nero (Alcohol tez jest rownie dobry).

p.s
gdzies Ty wykopal ten Extract Audio Copy tongue.gif. google.pl wypluwa jedynie to.

smiley13.gif
Demon
@qbuso zle rozumisz poprostu masz mp3 w jednem pliku, a ten program pozwala na podzielenie tego pliku na osobne mp3.

Pozdrawiam
Auxiliaris
Ten problem już był wałkowany laugh.gif ale za Chiny ludowe nie moge tego znaleźć, niestety wyszukiwarka osiołkowa niechce połknońć trzyliterówki (EAC lub cue), może sobie ktoś przypomni nazwe tematu, wiem tylko że zmienić trza było coś w pliku *.cue ale chyba nie do końca tak jak pisze kolega @jar3cki, pamiętam że była mowa coś o zmianie w pliku *.cue ścieżki zamiast *.mp3 na *.wav czy jakoś tak, sorry jeśli namieszałem ale naprawde nie moge znaleźć tego tematu. rolleyes.gif

Pozd. smiley13.gif
-=QbusO=-
[quote=Demon,14.01.05 - 11:56]
@qbuso zle rozumisz poprostu masz mp3 w jednem pliku, a ten program pozwala na podzielenie tego pliku na osobne mp3.

dzieki sam przed chwilka doczytalem i zauwazylem swoj blad, sorki jesli kogos wprowadzilem w blad
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.