Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Thebat!
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
misjek_g
Mam nowy dysk i poprzenosiłem sobie wszystko ze starego - oprócz partycji z systemem z której tylko zgrałem to co niezbędne a przynajmniej tak mi sie wydawało.... .zapomniałem o nietoperzu- nie wyeksportowałem sobie wiadomości wallbash.gif. Posiadam katalog w którym są konta pocztowe bo akurat miałem go na drugiej partycji. Nie wiem jak to teraz z powrotem wsadzić do nietoperza.
Pamięc ludzka jest zawodna i nie pamiętam jak to robiłem przy poprzednich normalnych formatach.

Pozdro
Bratek(BTJ)
To jest dosyc proste:D A mianowice: instalujesz na nowo nietoperza i podczas pierwszego odpalenia bedzie sie pytal o konta wiec wybierasz zaloz nowe(czy cos w tym stylu) 2 opcje do wybrania beda(wybierz ta pierwsza) a potem pojawi sie kolejne okno i bedzie pole do wpisania nazwy konta i pod spodem bedzie polecenie wskaz:d No i wciskasz i pokazujesz mu sciezke dostepu do owego konta...Potem to juz ciagle tylko wciskasz OK i jesli wszytsko dobrze zrobione powinny sie pojawic wszytskie @ jakie miales na starym nietoperzu...

Powinno zadzialac:D Wczoraj mialem ten sam "problem":D
spiz@k
Tworzysz sobie konto w programie najlepiej z taka sama nazwa jak uzywales wczesniej, a jako sciezke do katalogu konta
(czyli miejsca gdzie ma byc utworzony nowy katalog np. "The Bat!\MAIL\NoweKonto")
podajez sciezke do starego katalogu na dysku.
("The Bat!\MAIL\StareKonto") The Bat powinien odczytac katalogo i dodac listy do odpowidnich zakladek w programie.

@Bratek(BTJ) - ubiegles mnie wink.gif
misjek_g
Faktycznie proste smile.gif Dzięki za szybką odpowiedż bier.gif Szkoda że ustawienia konta sie nie kopiują (hasła itp) ale to co najważniejsze jest.

pozdro
Ace McCloud
na przyszlosc to polecam "batconsave.exe"

najpierw ustawiasz jak trzeba bacika.... potem robisz backup rejestru... a pore reinstalce klikasz tylko w reg, i bat dziala jak poprzednio
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.