Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sagem myx5-2
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Demon
Witam od wczoraj jestem posiadaczem tego telefonu i ni moge znalez jednej zeczy, a mianowicie jak wyłaczyc logo operatora?? Czy sie wogule da to wylaczyc ??

I mam jeszcze jedno pytanko jak nie uzywam telefonu to wyskakuje mi czarny ekran z zegarem i troche mi to nie pasuje. Mozna i to by wylaczyc??

Z gory dzieki za pomoc

Korzystajac z okazji znacie moze jakies strony do niego gdzie mogl bym za free sciagac i potem kablem wgrac ??

Pozdrawiam
Nefar
Czarny ekran z zegarem to wygaszacz. Bez niego bateria padnie po 2 dniach. Oczywiscie mozna go wylaczyc. Logo operatora tez chyba mozna wylaczyc ale niestety nie wiem jak.
Dexteros
ja powiem na przykładzie mojej 6100 biggrin.gif

od kumpla pozyczyłem irde, i wysłałem sobie PUSTE logo wink.gif biggrin.gif nie mam teraz napisu "xxxxxxx" [cenzura tongue.gif, nie bede reklamował w jakiej mam sieci tongue.gif]
i logo niby jest wink.gif ale mam ładny niezapaskudzony wyświetlacz

co do wygaszacza, to chyba nie da sie tego wyłaczyc - ale moge sie mylić smile.gif
Demon
O z tym pustym logo to dobry pomysl. A wygaszacz juz mi sie podoba tongue.gif

Dzieki za odpowiedzi tongue.gif

Pozdrawiam
Flake
ja bym propnował, jak masz telefon w idei, to możesz wysyłać mms 'y i loga z bramki!!
Demon
A mogl bys jasniej mam idea ale nie wiem jak sie takie rzeczy wysyla przez bramke.

Pozdrawiam
Demon
Nie chcialem zaczynac nowego tematu tongue.gif

Mam kabel do Sagem'a i nie wiem jak to obslugiwac zainstalem ten kabel ale nie ma zadnego programu dzieki ktoremu mogl bym wgrywac dzwonki,tapety i cala reszte [beeep]. Jesli macie jakis program i wiecie z kad mogl bym go sciagac bede bardzo wdzieczny za pomoc smile.gif

Pozdrawiam
michal3333
Program nazywa sie "my pictures and sounds", znajdziesz go na stronie http://www.planetsagem.com/modules.php?name=Downloads ( trzeba sie zarejestrowac). Logo operatora mozna wylaczyc, ale tylko innych sieci niz Idea.
Flake
Jak masz kabel... to po problemie!
Demon
Firma Foof nie wiem nic wiencej. Mowie ja sie na tym wogule nie znam a chce sie nauczyc smile.gif

Sciaglem ten program "my pictures and sounds" I dzial tylko w jedna strone a mianowicie moge z komurki na kompa wzucac jak chce z kompa do komury to wyskakuje mi jakis blad.

Pozdrawiam

Edit:

Juz dziala. Dzieki panowie za pomoc.
Flake
To jest właśnie główny problem ... ja też go miałem w mojej noki 3510i

Pozdrawiam smiley13.gif
Demon
Jesli macie kabel to znalazlem cos takiego, pare rzeczy ktore mozna wgrac przy pomocy kabla do sagem'ow. Wszystkie paczki sprawdzilem i jest sporo do modelu Sagem myx5-2 i innych.

Info:

Sagem.My-x-5.6.7.rar ----> Zbiór dzwonków, gifów, tapet,
Hi-Fi.Sagem.My-x-5.6.7.part.1 ----> Dzwonki Hi-Fi spory wybór,
Hi-Fi.Sagem.My-x-5.6.7.part.2 ----> Dzwonki Hi-Fi spory wybór Hip-Hopu,

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.