Błędy systemowe są takie :
1. NIe można załadować sterowników : ABTDI
2. Usługa bramy warstwy aplikacji niespodziewanie zakończyła prace.
3. W urządzeniu Device\Harddisk0\D wystąpił zły blok.
4. Usługa Instalator Windows niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło to razy: 1.
5. Usługa ArcaBit NetMonitor niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło to razy: 1.
6. Usługa Symantec Network Drivers Service niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło to razy: 1.
7. Usługa MkS_Vir Monitor niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło to razy: 1.
W zasadzie chyba chodziło o sterownik ekranu ... Zainstalowałem nowy sterownik do grafy (najbardziej prymitywny jaki sie dało

) i narazie jest wszystko dobrze

... co to jest BSOD ?? Zobacze jeszcze jutro rano bo dzisiaj już jestem tak zmęczony że ledwo patrze na oczy... Dziękuję wszystkim za pomoc ...

dla Was

... Mam nadzieje że raz na zawsze sie pozbyłem tego irytującego błędu... .Pozdro all !@!
EDIT :
Jeszcze przed snem jeden niebieski ekranik ... Właśnie gdy chciałem wyłączyć polecenie żeby sam restartował sie komp pokazał się "piękny" niebieski ekran ... tym razem wystąpił następujący błąd :
1. Kod błędu 100000d1, parametr 1 0000002c, parametr 2 00000002, parametr 3 00000000, parametr 4 f7d97f85.
Eh... a już myślałem że jest wszystko dobrze :/ Pozdro all !@!