Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kupujcie witryny z pl
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
<:: Se@L ::>
www.żółw.pl
Jak nie możecie wejść na powyższą stronkę to uaktualnijcie sobie przeglądarkę.
Można kupować póki tanie...
robnag
Jak wpisalem adres recznie to mi wszedl z tego linka moziila nie dala rady.

tongue.gif
-=KiZiU=-
CYTAT(robnag @ 27.06.2004 - 20:41)
Jak wpisalem adres recznie to mi wszedl z tego linka moziila nie dala rady.

tongue.gif

To ze nie dala rady, jak mniemam, jest spowodowane tylko tym przekierowywaniem przez annonym.to. Normalnie dziala bez problemu.
cast
ja tam wolę normalnie bez ogonków. Jakoś mi to tak nie pasuję.

Zatsanwaim się jak to wychodzi z płatnościami bo teoretycznie wykupujesz 2 domeny:

^www.zolw.pl oraz ^www.żółw.pl płaci się za jedną ?
Rumburak
CYTAT(cast @ 28.06.2004 - 09:56)
Zatsanwaim się jak to wychodzi z płatnościami bo teoretycznie wykupujesz 2 domeny:

^www.zolw.pl oraz ^www.żółw.pl płaci się za jedną ?

To zupelnie rozne domeny.Jesli placisz za żółw.pl to masz tylko tę domene. Żeby miec zolw.pl to musisz ja wykupic.
Zeby polskie znaki dzialaly w IE trzeba zainstalowac jakis dodatek. W Mozilli i Operze dzialaja bez. Ponadto w domenach z polskimi znakami nie dziala poczta. I w najblizszym czasie nie bedzie dzialac.
Generalnie te domeny sa g.... warte, chyba ze microsoft da ,a moze juz dal ten dodatek do rozpoznawiania znakow specjalnych w domenach jako standard.
Master00
A ja sie zastananawiam jak jakis obcokrajowiec chce wejs na nasza strone z naszymi pieknymi ogonkami tongue.gif . Nie robi sie stron tylko na polski rynek, tyko zeby moc zdobyc nowe rynki lub naowych uzytkownikow.
Zalozmy ze jakis japonczyk zrobil stronke o hotelu wink.gif ze swoimi pieknymi krzaczkami w adresie i my chcemy tam zarezerwowac miejsce. Stronke jeszcze da sie przetlumaczyc (altavista) a adres to chyba kredkami bym sobie narysowal biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.