Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Film na stacjonarnym odtwarzaczu DVD jest za cichy
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
konflikt
Forum wczoraj w godzinach nocnych nie działało, nie mogłem więc od razu dac tu mojego zapytania (wylądowało wcześniej na innym forum).

Problem (jest bardzo naglący:() wygląda następująco: mam oryginalny film na DVD, odtwarzając go na stacjonarym playerze dźwięk jest bardzo cichy (nawet po podgłośnieniu na maksa w telewizorze). Da się to jakoś zgłośnić? Ma ktoś jakieś propozycje?
Jakby co to mam nagrywarkę DVD, więc nie ma problemu z ponownym wypaleniem.
Pozdrowienia.
Auxiliaris
Możliowe że wybrałeś w menu DVD zły Sound? pobaw się jeszcze w ustawieniach stacjonarnego może tam jest cóś nietak, mam tu na myśli DTS, Dolby 5.1, lub Stereo, jeśli takowe funkcje twój stacjonarny posiada rolleyes.gif
Carlos
W ostateczności można podpiąć odtwarzacz do wzmacniacza. Mnie to zawsze pomaga. thumbsup.gif

Pozdrowienia. wink.gif
konflikt
Dzięki za porady.
Zastanawiałem się, czy nie dałoby rady zgrać jakoś ten film na dysk twardy, tam za pomocą jakiegoś programu podgłośnić, a potem wypalić ponownie. Myślicie, że coś takiego jest możliwe? Czym to ewentualnie zrobić?
Pozdrowienia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.