Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PeerGuardian 2.0 Public Beta
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > P2P - Kafejka
kwia7ek
Na stronie http://www.methlabs.org/ pojawila sie wersja beta popularnego programu do blokowania nieporzadanych ipkow. Zachecam do sciagania i dzielenia sie odczuciami podczas testowania. Co lepsze: PG2 czy Protowall? Oto jest pytanie :>
akme
Nie wiem, co lepsze, za to dzięki PG2 wiem, że często puka do mojego portu
Komenda wojewódzka Policji ciach.gif
Czy oni nie powinni skupić się na walce z prawdziwymi przestępcami zamiast marnować czas na drobnych kolekcjonerów?
Mathus
CYTAT(akme @ 08.03.05 - 00:17)
Nie wiem, co lepsze, za to dzięki PG2 wiem, że często puka do mojego portu
Komenda wojewódzka Policji  ciach.gif 
Czy oni nie powinni skupić się na walce z prawdziwymi przestępcami zamiast marnować czas na drobnych kolekcjonerów?
*

a nie pomyśłałeś że oni tez mogą ściągać pliki z emule wink.gif cool.gif
diablica
na 100% zassysaja z mułka
akme
Gnany "praworządnością" nie wpadłem na to smiley15.gif
Bender
Ja bardzo polubiłem ProtoWalla, jest "leciutki" dla systemu a to dla mojego już niezbyt młodego kompa bardzo ważne smile.gif
P.S.
Kiedy pierwszy raz zobaczyłem w logach ProtoWalla "Komenda Wojewódzka Policji" omało zawału nie dostałem i już chciałem się z rodziną żegnać :]
diablica
no ten gaurdian2 nawet nawet mało zabiera pamieci tylko 1.5 mb wiec dla mnie to nieodczuwalne i tak pozatym jest spoko ale ma moim zdaniem za duzo adresów poblokowanych np.uniwersytety i inne
hm panie i panowie nawet z sadu najwyższego ściagają i z IPN gaurdian2 mi to wylapal
MotH
przechlapane ma taki informatyk np z KMP, siedzi pewnie przed kompem caly dzien, chce sobie sciagnac na wieczor film z emula co by sie zrelaksowac a tu du*a blada a_rotfl.gif
diablica
ale zastanawia mnie jedna rzecz w tym programie jak mam go wlaczony to np.nie moge zrobic testów portów w mulku gaurdian blokuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.