Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wypalanie w Nero
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
Maryan
Na samym wstepie sorry za to ze mecze ten temat, ale niech ktos mi napisze laskawie co mam zrobic i potem moze kasowac ten topic biggrin.gif

A wiec ad rem:
Mam nagryware LiteON 52x, wypalam w NERO> Chce wypalic plytke. Mam 2 pliki .bin i .cue. BIN ma 771 bajtow( na twardym zajmuje 735MB). Wkladam plytke Verbatim CD-R 48x 700MB.(plytki swietnej jakosci) Wlaczam overburning w NERO. Pisze mu ze max. dlugosc CD to 87 min...0 sek...0 ramek. NIE CHCE MI SIE TO WYPALIC!!! mad.gif

Primo..Co robie zle?
Secundo..Co zrobic zeby bylo dobrze?
Tertio..Czy sie w ogole da wypalic tyle MB na plytce 700MB?
I na koniec czy nie rozwale nagrywary?

Pozdrawiam i licze na wyrozmialosc Modow...a co tam mozecie mnie opiepszyc tylko napiszcie co zrobic biggrin.gif bier.gif
leonard
a wypalasz to jako obraz plyty? bo bin jest obrazem plyty ...ja wypalam obrazy plyt cdrwin a nie nero..sciagasz cdrwin z netu wersja 14-dniowa a potem>google i szukasz lekarstwa..jak masz juz serial wchodzis w pomoc i rejestrujesz
Eyeore
1. Nero świerzsze jak 6.00 (starsze wariowały)
2. Preferencje Overburning 99 min 59 sekund
3. Jak klikasz nagrywaj... Wybierasz.... DAO

W ostateczności udajesz się do najbliższego monopolowego, żeby zakupić Alcochol 120%
Maryan
Dobra...ogromne dzieki za szybka pomoc... bier.gif

Pozdrawiam
Wybralem ostatecznosc...a ze Alhohol zawsze u mnie stoi(lezy) na pulpicie wiec poszlo szybko...
Jeszcze raz thx.
budger
Ad vocem:
W wersji 5.5.10.56 oszukuję Nero przy wypalaniu płyt większych niż 700 mb.
Po ustawieniu tak jaj @Eyeore mówi w preferencjach overburningu otwieram ->nowa kompilacja->utwórz dysk wielosesyjny->wypal->
Pierwsze wyskakuje okno, że na płytce za mało miejsca na kompilację, ale zaraz potem informacja, że dane się zmieszczą, ale Nero zamknie ten CD po zapisie.
Czy chcesz zamnknąć ten CD po zapisie -> tak i okienka znikają i wypala.
Sposób sprawdzony.

PS - Oczywiście nie dotyczy to obrazów .bin, lecz danych (tak wypalam filmy )ale nie chciałem zakładać nowego tematu, a może się to komuś przydać
Pozdrawiam smiley13.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.