Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lista znajomych
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > P2P - Kafejka
sikor
Jak i kogo mam sobie dać na liste znajomych ?? Co zrobic z tym plikiem fake ?? i jak dawac te sloty bo czytalem post worta ale jakos nic mi nie swieci jaka zakladaka pliki ???
Ruski_Wrocek
plik dodajesz do osiołka i go trzymasz
nie ściągnie ci sie do końca raczej nigdy
do pliku tego stoią w kolejkach przeważnie userzy z tego forum więc możesz dodawać ich za koleją a dodatkowo maja w nazwie OSIOL.NET
jeżeli ktoś ze znajomych stoi do ciebie do innego pliku możesz dać mu slota
i liczyć że ty też będziesz dostawał
no i zawsze też możesz poprosić dodatkowo smile.gif
i to chyba tyle

listę dodanych znajomych masz w zakładce wiadomości i tam też przydzielasz sloty

zrób tak jak @=KiZiU= radzi
-=KiZiU=-
Klikasz 2x na ten pliczek fake - rozwinie ci sie lista uzytkownikow.

Kazdego po kolei prawym myszy - dodaj do listy znajomych

Zeby dac slota klikasz na zakladke "wiadomosci", prawym myszy na danego friendsa i wybierasz "ustanow slot dla znajomych"
sikor
CYTAT(Ruski_Wrocek @ 02.03.05 - 14:16)
plik dodajesz do osiołka i go trzymasz
nie ściągnie ci sie do końca raczej nigdy
do pliku tego stoią w kolejkach przeważnie userzy z tego forum więc możesz dodawać ich za koleją a dodatkowo maja w nazwie  OSIOL.NET
jeżeli ktoś ze znajomych stoi do ciebie do innego pliku możesz dać mu slota
i liczyć że ty też będziesz dostawał
no i zawsze też możesz poprosić  dodatkowo smile.gif
i to chyba tyle

listę dodanych znajomych masz w zakładce wiadomości i tam też przydzielasz sloty
*

aha dzieki a co do pliku fke to nie moge go dodać do osła bo nawet mi go nie zaczol pobierac
Bigos
Jego nie pobierzesz ponieważ nikt nie ma całości , o to właśnie chodzi aby na nim wisieć i dodawać nowe Osiołki pojawiające się w tym pliku. smile.gif

Wrzuciłeś ten pliczek ?

osiol.net_fake_file.rar

.....:::::8!G#$:::::.....
wert
CYTAT(sikor @ 02.03.05 - 13:55)
Co zrobic z tym plikiem fake ?? i jak dawac te sloty  bo czytalem post worta
*

@sikor

Jestem @wert nie wort

Ten plik fake jest tylko po to jak pisali wyżej bys mógl dodac userów z tego forum do listy znajomych.Tego pliku nigdy nie ściagniesz.Po dwukrotnym kliknieciu na tym pliku rozwiniesz listę i tam zobaczysz nicki.Wtedy na każdym z nich (albo na tych co ty chcesz) przyciskasz prawym przyciskiem myszy i zaznaczasz - dodaj do listy znajomych.Kiedy to zrobisz wejdz w zakładkę Wiadomości i tam będą wszyscy przez ciebie dodani.Tu dajesz slota,PPM na nick wybranego osiołka i - ustanów slot dla znajomych.W tym momencie dałeś komus slota.
To wszystko.Zrób po kolei jak pisze a napewno uda ci się.

Pozdro
sikor
Sorki wert za przekrecenie na wort ciach.gif tak mi zrob a co do slotow to jakos mi to nie idzie no z godnie z tym co czytalem to ta osoba powinna sie znalezc u mnie w kolejce na 1 miejscu nie ?? i jak prosze o slocika to tez lipa dzieki i narazki ziomki thumbsup.gif
sikor
Mam pytanie co do tych slotów
Bo widzici wchodze w zakładke wiadomosci daje zatrwiedz slot dla znajomych i nic
A z tego co czytałem koles któremu dałem powinien zaraz zacząć odemnie pobierać nie ?? A tym czasem jak stał w kolejce tak stoi.
Ja natomiast jak pytam o slota to mnie odłanczją i już
fuj fuj fuj
wert
@sikor

slot polega na tym ze otrzymujacy go,pobiera wtedy kiedy potrzebuje coś od ciebie, jesli nie to nie zobaczysz go pobierającego na początku kolejki.
Slota dawaj temu ktory stoi po coś u ciebie,w dolnym okienku w zakładce Transfer widzisz kto i co bierze.Wybierz sobie ktoregos z nich,przejdź do zakładki Wiadomości i daj mu tego slota.
A co do dawania tobie,to sie przyzwyczaj do tego,że nie zawsze ten którego poprosisz o slota da ci go,nawet może i nie odpowie ci.Ale rob swoje - dawaj sloty a któregos dnia i ty dostaniesz.

Pozdro
sikor
CYTAT(wert @ 03.03.05 - 13:45)
@sikor

slot polega na tym ze otrzymujacy go,pobiera wtedy kiedy potrzebuje coś od ciebie, jesli nie to nie zobaczysz go pobierającego na początku kolejki.
Slota dawaj temu ktory stoi po coś u ciebie,w dolnym okienku w zakładce Transfer widzisz kto i co bierze.Wybierz sobie ktoregos z nich,przejdź do zakładki Wiadomości i daj mu tego slota.
A co do dawania tobie,to sie przyzwyczaj do tego,że nie zawsze ten którego poprosisz o slota da ci go,nawet może i nie odpowie ci.Ale rob swoje - dawaj sloty a któregos dnia i ty dostaniesz.

Pozdro
*

dzięki wert , to ci co stoja u mnie w kolejce po coś to im nie moge dać slota ?? smiley13.gif
Bigos
CYTAT(sikor @ 04.03.05 - 10:57)
dzięki wert , to ci co stoja u mnie w kolejce po coś to im nie moge dać slota ?? smiley13.gif
*

Tak Oni Tobie też smile.gif Dodanie do listy znajomych nawet bez slota, daje korzyści ponieważ szybciej lecimy w kolejkach, u Osoby które Nas na tej liście ma smile.gif

domeloslaw2
A co sie stanie jesli ustawie sloty dla wszystki osob ktore mam na liscie znajomych? Mam ich ok 40.
buttie
Po pierwsze musisz mieć moda który na to pozwala (MorphXT, EastShare itp.), bo na przykład w oficjałce możesz ustawic tylko jedenego friendslota, nie masz za to ograniczania ratio i tu przechodzimy właśnie do punktu drugiego. W uczciwych modach z infinitive friendslots, ilość danych przesłanych przez slota nie wlicza się do ratio ul/dl. W ekstremalnym przypadku kiedy pobierałyby od Ciebie tylko osoby po slotach Ty nieściągałbyś prawie nic.
Jednak taka możliwość jest raczej hipotetyczna, a ja sam mam ustawionych czasami nawet kilkanaście slotów, bo przeciez nigdy nie zdarza się tak że te osoby w tym samym czasie stoją u mnie w kolejce.
Bigos
Wtedy wszystkie Znajome Osoby będą się do Ciebie pchać ( jeżeli oczywiście będą o coś Cię odpytywały) ale nie radzę jak wiesz FriendSlot nie liczy się do ratio i nie ma do niego ograniczenia, więc końcowy efekt takiego ruchu to to że DL będzie Ci dokumentnie spadał. Jeżeli już dajesz slot i wiesz że ktoś w obcnej sesji z nich skorzysta.... to rozdawaj maksymalnie trzem Osobom chyba że sam nic nie pobierasz, w takim przypadku możesz robić za dobrego Wuja Sama smile.gif
Inaczej nie ma sensu ponieważ będziesz szkodził, Sobie samemu a chyba chodzi o to aby owca była cała, a i wilk syty smile.gif

sikor
CYTAT(8!G#$ @ 04.03.05 - 20:15)
Wtedy wszystkie Znajome Osoby będą się do Ciebie pchać ( jeżeli oczywiście będą o coś Cię odpytywały) ale nie radzę jak wiesz FriendSlot nie liczy się do ratio i nie ma do niego ograniczenia, więc końcowy efekt takiego ruchu to to że DL będzie Ci dokumentnie spadał. Jeżeli już dajesz slot i wiesz że ktoś w obcnej sesji z nich skorzysta.... to rozdawaj maksymalnie trzem Osobom chyba że sam nic nie pobierasz, w takim przypadku możesz robić za dobrego Wuja Sama smile.gif
Inaczej nie ma sensu ponieważ będziesz szkodził, Sobie samemu a chyba chodzi o to aby owca była cała, a i wilk syty smile.gif

*

Ok tylko skąd mam wiedzieć komu go dałem a komu nie ??
diablica
no ciekawa inicjatywa dodalem wszystkich co byli do freend
sikor
i ja tef smiley13.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.