Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Defend your castle - obroń swój zamek
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Gry - Kafejka > Gry Online
konflikt
/http://www.ebaumsworld.com/castle.html
Pomysłowa, wciągająca gierka we flashu.
Osobiście dobrnąłem do 14 lvl, ale spokojnie da się dalej. Zapomniałem zostawić trochę pieniędzy dla moich łuczników i poległem. wink.gif
Miłej zabawy.
Pozdrowienia.

P.S.
Dzięki @rebelowi za info. bier.gif
Sprycjan
Nom fajna gierka. Ja doszedłem do 19lvl i dalej nie moge tongue.gif
Zabus
Całkiem fajna gra, ale doszedłem do 20lvl i już mi się odechciało. Miałem 49 magów, 38 łuczników i 4 naprawiaczy i nic nie mogli mi zrobić. Zamek miał 21000, a ja miałem 830760 punktów. Niestety przynajmniej dla mnie zrobiło się to nudne. A jak juz zaczęły chodzić ludki z bombkami, których jak się kliknęło to wybuchali i niszczyli wszystko co było wokołoo to już nic nie robiłem tylko na nich klikałem i wszyscy pozostali od tego ginęli. Także całkiem gra spoczko tylko zbyt łatwa.
POSTMAN

lvl 38 fajnie było dopuki ci talibowie sie nie pojawili.
matis87
Ja tez doszlem do 19 lvlu chyba ale niewiem dlaczego po misji wszyscy na wierzyczkach mi znikaja;/ Ale gierka jest fajan biggrin.gif
rebel
lol @matis gdzies ty to odgrzebal? heheheheheh roczne gierki sa jak bigos? biggrin.gif
btw wytzrymalem do 23 lvl i przestalo mnie to potem bawic -szkoda mychy heheheheheheh
Baranek
Jak sie trenuje lucznikow? unsure.gif
@zxcv
spox giera respekt.gif
ja doszedłem do 13 levelu bo dalej mi sie nie chciało laugh.gif
OkweL
CYTAT(Baranek @ 18.06.05 - 14:38)
Jak sie trenuje lucznikow? unsure.gif

Jak juz kupisz wieze do trenowania lucznikow, zlap jednego z atakujacych i upusc lekkko w srodku swego zamku. Chwile potrwa jego nawracanie. Jak sie skonczy bedziesz mogl go zrekrutowac klikajac na wiezy. Z pamieci pisze ale jakos tak to bylo. wink.gif
syn oracza
Fajna gierka, ale szybko sie nudzi.Tylko nie wiem o co chodzi z tym ze mam np 16 lucznikow i 2 tych naprawiaczy (czy jak im tam laugh.gif ), konczy sie lvl i jest napisane ze oni gina , i zostaje mi tylko 1 lucznik. O co chodzi ? czemu oni gina ?
WoocashACN
ja narazie skończyłem 24lvl
45 łuczników, 45 magów, 10 naprawiaczy, obrona na 1100...

praktycznie nic nie muszę robić smile.gif
ks.znicz
Hm... a jak "zbudować" łuczników, albo magów ??mam już kupioną Świątynię i Strzelectwo i nie wiem co mam w zasadzie dalej zrobić ? do czego służy Work Shop ?? za łuczników się płaci ? Co najlepiej rozwijać? Pozdro all !@!
WoocashACN
teraz wrzucaj ludziki do swojego zamku a jak sie przerobią na "dobrych" to klikaj na flagę na wieżycce...
Zarjan
CYTAT(syn oracza @ 18.06.05 - 21:55)
Fajna gierka, ale szybko sie nudzi.Tylko nie wiem o co chodzi z tym ze mam np 16 lucznikow i 2 tych naprawiaczy (czy jak im tam  laugh.gif ), konczy sie lvl i jest napisane ze oni gina , i zostaje mi tylko 1 lucznik. O co chodzi ? czemu oni gina ?
*

Jak wydasz w sklepie całą kasę, to tracisz wszystkie wojska. Takie życie, za coś trzeba utrzymać armię.
A więc lepiej sobie zostawić w zanadrzu kilka tysiaków zaskórniaków.

Ps. Jak się używa dynamitu???
ks.znicz
Heh ... a już miałem 120 łuczników i 20 magów ... i sobie nic nie zostawiłem sad.gif No nic ... gram dalej ... zobaczymy ile wytrzymam ... Pozdro all !@!
matis87
CYTAT
Jak wydasz w sklepie całą kasę, to tracisz wszystkie wojska. Takie życie, za coś trzeba utrzymać armię.
A więc lepiej sobie zostawić w zanadrzu kilka tysiaków zaskórniaków.

Lol dzieki wlasnie niewiedzialem tez dlaczego wszyscy mi gina biggrin.gif
hehe@rebel przegladalem all gierki i ta mi sie spodobala tongue.gif
Pozdro respekt.gif
Zarjan
U mnie już 33 level. Teraz rozgrywka wygląda w ten sposób, że włączam start i wychodzę z pokoju. Powoli robią się straszne nudy. Rzadko kiedy ktoś dobiega do mojej bramy.

matis87
hehe u mnie tajk samo rozgrywka wygladatylko im jest ciezko na pole bitwy wejsc ;p
Zarjan
Na mój gust błędem było dodanie trzeciego czaru. Wystarczy około 40 magów i już można sobie szybko zbudować kilkutysięczną armię łuczników.
matis87
lol wlasnie 3 czar jest zajefajny ;p laduje 200 magow i caly czas uzywam tego czaru i w ciagu 1 tury zmieniam okolo 100 na lucznikow tylko jeszcze trzeba miec tyle kasy zeby ich utrzymac ;p
ks.znicz
Ja już doszedłem do 68 lvl :] Miałem 1011 łuczników, 100 magów i 50 budowniczych ... Hehe ... niestety musiałem zrestarotwać kompa ... Pozdro all !@!
matis87
ja mam 1200 lucznikow , 200 magow i 2 vbudownikow i jestem dpiero przy 25 lvlu ;p z kasa to nienadrabiam ;p
wildmammal
Faktycznie, jak sie juz pozna mechanizm gry to mozna nic nie robic...

U mnie 40level jest, 999 lucznikow, 100 magow, 50 budowniczych i mielonka pod murami biggrin.gif

Na stronce firmy co to wyprodukowala, jest napisane, ze ta gra nie ma konca. Na obrazku jest jednak widoczny przeciwnik SMOK - ktos juz dotarl tam? Na ktorym levelu sie pojawia?
ks.znicz
napewno pojawia sie dalej niż na 70 lvl :] Pozdro all !@!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.