Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eDonkey 1.1
Osłomania > Baza Informacyjna P2P > P2P - Software i Pomoc > eDonkey2000 / Overnet
Krzysiek85
Link:
http://download.overnet.com/edonkey1.1.exe

Zmiany:
Na razie brak informacji.
Kopciu
Z mila checia przyjrze sie tej v.1.1
thx za link smile.gif
paliwoda
Moze ktos byłby łaskaw mi wytłumaczyć, dlaczego wersje 1.0 i 1.1 gorzej ciągną od 0.53. Mój kochany osiol 0.53 juz nie ssie z serwerów, tylko Overnet (bo: "ERROR: zlib MUST be used, not only advertized."), a mimo to jest świetny. Rozpędza się przeważnie do max. szybkości w ok. 10 minut, o ile źródełka pozwalają. Szkoda, ze seria 1.X tak nie potrafi (przynajmniej u mnie - może coś źle robię)
Ali
U mnie najlepiej sciaga overnet 0.53 i donkey 1.0 te nowsze to tylko zamulają całą sprawe. Wogole z serwerów mi sciaga jakby chcialo a nie moglo, nie ma to jak ssac z sieci overnet smile.gif
Jurek Kiler
U mnie dobrze ciągnie 0,52 i też over
paliwoda
Czyli co - nie mają racji emule'owcy - Overek żyje i ma się świetnie!
Ali
CYTAT(paliwoda @ 10.03.05 - 17:29)
Czyli co - nie mają racji emule'owcy - Overek żyje i ma się świetnie!
*

Overnet to moje zbawienie, eMule to godzinne rozpędzanie się i czekanie bóg wie na co a_rotfl.gif a Ovcio ssie zaraz po wlączeniu i trzyma transfer, a nie skacze smile.gif
cro.pl
To zależy jakiego moda używasz. Ja mam to samo na mułku i też można na takim słabym 128kb łączu zassac 2 cd przez 1,5 dnia (z 8 godz. przerwą na spanie smile.gif )
Ali
A tam mody bla bla bla... tyle co ja modow eMule juz przetestowalem to masakra, zaden mod eMule nie dorowna Overnetowi w swerze rozpędzania się, bo moze i jak mul się rozkręci to dobrze ssie (ja do tego nigdy cierpliwosci nie miałem, zreszto po co mam czekac godzinami zanim mi rowno zacznie ssac, jak Overnet odrazu bierze max i trzyma sredni transfer) Oczywiscie pozdro dla eMulowcow, nic do was nie mam i jak wam sciaga oki to spoko tak trzymajcie a_rotfl.gif
Krko
CYTAT
Added and fixed
1.1  3/09/05 

* Simplified and improved horde. Downloads should be faster once many people are on this version.
    * There is now a black list to which you can add various IPs that attempt to hurt the network.
    * Limits number of half open TCP connections to work with XP sp2
    * Skins: Made more things translatable
    * Not allowing names with all spaces (or no names)
    * Fixed some memory leaks
    * Server list wasn't being updated when you do "Get List"
    * Can connect to firewalled dudes better
    * Search: Download disabled when nothing selected
    * Console command to enable/disabled ed2k works and synced with gui
    * Assorted bugfixes
    * Search: From / To colors loads off skins correctly
    * Server option "Ignore Incoming Server Lists"
    * If you don't connect to overnet in 45 seconds, pop up connect dialog.
    * Plugins: Could crash if sending command to mediator when shutting down.
    * If you closed the app while maximized, it would lose the state of the window before the max on restart.
    * Status should sort correctly now.
    * Changed Add Friends shortcut to Ctrl + Plus key
    * "Dancing sources" bug should be fixed .
    * Only UI started deletes go to recycle bin, system deletes really delete.
    * Renaming shouldn't be interrupted anymore
    * LSASS.exe using a lot of cpu issue should be fixed.
    * Ignoring files > 4 Gigs completely.
    * Fixed weird sorting issue where first column wouldn't sort sometimes.
    * Limiting number of download sources ignores gone sources now
    * Disallowing searches when you aren't connected to a network
    * Sorts by avail by default
    * Animated overnet connecting icon
    * Shouldn't flash
    * More unicode file fixes (should fix not uploading sometimes)
    * Packaging new EasyPreview plugin for previewing movies and archive (zip,rar,iso) files
    * Pro Password hidden again
    * Skins: Large width backgrounds won't make the app huge. Transparencies should work better
    * When downloads getting attention, just flashes, doesn't take focus or popup.
    * Corruption handling should be a lot better now
    * Columns won't stick resizing when the banner changes.
    * Stats: Can limit maximum y axis value
    * You can set whether or not you want memory buffered files
    * Remembers previously sorted columns so you can sort like 0.53 did.
    * Downloads: You can right click on warning icon and tell it to hide
    * Setting font in ui.xml is handled better
Kopciu
a tutaj macie wersje 1.1.6
http://download.overnet.com/edonkey1.1.6.exe
CYTAT
After generating a catalog, cursor would stick to cross
Can now translate metatag names (columns in search results)
Catalog generation, using more busy cursors, and rearranged some stuff. more dialogs.
Media
double clicking on category used to run everything, not anymore
Catalogs allow unicode names of files in them
Fixed some crashes
paliwoda
eeee.... i tak używam obecnie e2k tylko w sytuacji, kiedy nie ma gdzie indziej jakiejś rzeczy. przesiadłem się na bittorrenta (BitTornado). Ściąganie tym to przecież moment jeśli tylko plik świezy i dobrze "osidowany".
Ali
CYTAT(paliwoda @ 17.04.05 - 06:36)
eeee.... i tak używam obecnie e2k tylko w sytuacji, kiedy nie ma gdzie indziej jakiejś rzeczy. przesiadłem się na bittorrenta (BitTornado). Ściąganie tym to przecież moment jeśli tylko plik świezy i dobrze "osidowany".
*

Przeciez do eDonkeya jest wtyczka, dzięki której możesz ssac torenty smile.gif
U mnie tą wtyczka brało tak jak azerusem, mozna sciagac dwa w jednym smile.gif
Krko
1.1.7
http://download.overnet.com/edonkey1.1.7.exe

CYTAT
1.1.7
search
allow searching for all catalogs from publisher. no keywords needed
catalog
seperate catalog page created
catalogs have preview images, description fields now

chyba już niedlugo 1.2 :>)
Kopciu
no no widze ze Jed wzial sie ostatnio ostro do pracy smile.gif
diablica
tak wszystko pieknie ladnie tylko że przy zainstalowaniu v.1.1.6 to same spryware i trojany sie poinstalowaly ja tam wole bittorenta sciaganie to expres a nie to co mulek zanim mi sie mul rozpedzi to torrentem juz prawie koncze ściaganie mulek pozostaje do sciagania innych rzeczy
Ali
CYTAT(diablica @ 24.04.05 - 01:33)
tak wszystko pieknie ladnie tylko że przy zainstalowaniu v.1.1.6 to same spryware i trojany sie poinstalowaly ja tam wole bittorenta sciaganie to expres a nie to co mulek zanim mi sie mul rozpedzi to torrentem juz prawie koncze ściaganie mulek pozostaje do sciagania innych rzeczy
*

To zdecyduj sie wkoncu o czym piszesz, o osle czy o mule a_rotfl.gif
eDonkeya najlepiej instalowac przy rozlaczonym necie, wtedy nie powinno sie nic zainstalowac niepotrzebnego. Ja tam zawsze instaluje go z wlaczonym netem i nic mi sie nie instaluje... w sumie to jeszcze trzeba odfajkowac 3 opcje podczas instalacji z tego co pamietam, cos z koncowkami .NET

A bitorrent to juz calkiem inna bajka, sciagaj tam jak uwazasz ze lepiej, ale nieraz jak tam gre zrobia to az sie plakac chce. I wogole w jeden dzien sciagasz, wylaczasz na noc, a na drugi dzien juz nie ma zrodel... ostatnio tak dwie gry wywalilem, ktore nie mialy zrodel. Zassalem 60% i klops a_rotfl.gif

Sciaga fajnie BT ale i tak eDonkey Rulez tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.