Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak dostępu do katalogu
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
lyszer
Ostatnio kupiłem sobie nowy dysk, więc korzystając z dodatkowej powierzchni zacząłem wielkie kopiowanie między dyskami/partycjami itp.
Między inymi przekopiowałem na stary dysk katalog z kilkoma przedstawieniami TeatruTV. Niestety teraz nie mam do niego dostępu także z konta administratora.
Co robić? Czy rozjechał mi się system plików i powinienem sformatować partycję? Czy jest jakaś możliwość na odzyskanie tych plików?

PS. Kopiowałem z poziomu eksploratora za pomocą zwykłego kopiuj/wklej

------------------

* coś nie działa edycja postów *
zapomniałem dodać że partycja jest na NTFS, a dysk do seagate 200 SATA
Eyeore
PpM myszy na folder -> właściwości -> zabezpieczenia -> zaawansowane -> (Administrator lub user z prawami admina) -> klik w niego ->poniżej zezwalaj na wszystko (Pełny dostęp, pisanie odczyt itp itd zaptaszkowane)
-> Zaawansowane ->Zmień właściciela dla obiektów lub komponentów -> zaznacz użytkownika lub Administratora i potwierdź.

Jeśli nie pomoże, odbierz własnośc , po czym nadaj ponownie -> Wskazany restart i wykonanie chkdsk X: (litera dysku)

Pisałem z pamięci , ale to powinno być jakoś tak...
lyszer
dzięki podziałało
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.