Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z DirectX
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Maras
A wiec zaczne tak bylem szczesliwym uzytkownikiem karty radeon 9000 pro jak wiadomo ta karta obsluguje tylko DX 8 noi wszystko. Potem znalazlem kupca na tego mojego radka i koles chcial sprawdzic czy karta sprawna i zainstalowalismy 3dmarka 2001, wszystko bylo ok to koles kupił a ja wymienilem sobie na radka 9550. i tu zaczyna sie maly kwiatek chcialem sobie zobaczyc jakie bedzie mial wyniki w 3 dmarku noi odpalam sobie a tam jest dalej napisane ze karta bedzie sprawdzana pod DX 8, a wiec moze ktos mi powiedziec jak to zmienic??
I_O
A zainstalowales nowsze DX?
Maras
Tzn jest tak ze jak mialem tego starego radka i instalowalem nfs:u 2 to tam standardowo mi sie zainstalowal directx 9 bo gra ta potrzebowala wiec raczej mam. Ale z tego co sie dowiedzialem to 3 dmark 2001 nie obsluguje dx 9
wins
W 3 dmarku 2005 wiekszosc testow dziala tylko na kartach ktore posiadaja sprzetowe wspomaganie dla directx 9. Wiec moze sprawdz tym.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.