Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wewnętrzne IP i BT ?
Osłomania > Baza Informacyjna P2P > P2P - Software i Pomoc > BitTorrent, DirectConnect & Co.
SebNET
yO !

Jest może jakiś osiołek który ma wewnętrzne IP i korzysta z BT. Może mógłby polecić jakąś dobrą wersję. Bo jakoś cienko ostatnio chodzi u mnie BT. Przez noc z Azerusa ściągam jakieś 50 MB :/ To już jest lekkie przegięcie. Może ktoś polecić jakiegoś dobrego klienta na wewn. IP ?

Pozdrawiam :glina:
jar3cki
no te 50 mb. to nie za ciekawie, jak na calodobowe sciaganie :/. u mnie na G3 Torrent dochodzi nawet do 120-130 mb. (pamietajcie, ze w dalszym ciagu szaleje na dzielonym SDI). Ip tez mam wewnetrzne, ale na polecanie konkretnej wersji to sie nie skusze. musisz samemu posiwiecic troche czasu (czyt. nocy wink.gif) i znalesc cos odpowiedniego. to tak samo jak z modami eMule. jednemu idzie wysmienicie, drugiemu z0nk.

smiley13.gif
SebNET
ok thx. Popróbuję jakiś wersji biggrin.gif
waszq
witam
ze swojego doswiadczenia ( wewnetrzy ip i w radiolanie + j...ty admin) moge polecic azareusa bez wzgledu na wersje(duze pliki typu film, gra ) a na mniejsze bitcomet choc tu kazdy jest raczej dobry.
pozdrawiam
spiz@k
Sebus musisz sobie potrenowac i rozne klienty i rozne torrenty. Moze miales pecha i tracker byl zapchany?

Uzywam Azureusa ma radiowce (lanie radiowym - jak kolega) i srednio mam od 15 do 40 kb (w nocy) wiec calkiem milo.

EDIT:

@SebNET kiedys napewno bylo lepiej, ale znajomy ma po 120-150KB wiec nie az tak slabo :>
SebNET
Ale musze ci powiedzieć, że bardzo ładnie sprawował mi się BitTorrent++, gdy weszła do użytku sieć Torrent miałem ciągle max łącza, a teraz to kiszka huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.