Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam programow do sciagania stronek
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
ToPeRz
Chcialem spytac czy sa moze jakies programiki do sciagania stronek PHP ?? Bylbym tez wdzieczny abyscie podali ktorym programikiem najelpiej sciagac rowniez stronki html-owe. Z gory dziekuje.
Adam Rz.
Nie wiem jak PHP, ale do HTML'a to np. Offline Explorer, Teleport Pro... Wydaje mi się jednak, że one PHP też obsługują. Jak sprawdzisz to daj znać.

Pozdrawiam
pyzio2
zobacz webcopier

moze ci sie spodoba ja go uzywam napewno do htmla co do php to niewiem ale chyba tez
Rooff
Ale jak wy chcecie zapisać PHP ?? Przecież PHP to coś co znajduje sie na serverze. Uzytkownik wchodząc na stronke wysyła zapytanie do PHP najpierw o strone główną następnie o podstrony. Uzytkownik chcac otworzyć stronkę wysyła zapytanie do servera tam PHP generuje mu odpowiedź w formie html i zwraca do przeglądarki. Reasumując program taki by musiał wysyłać wszystkie zapytania do servera czego sie nie da zrobić - przynajmniej nikt w żadnym programie jeszcze tego nie wymyślił smile.gif

Co do zapisywania stronek, że tak się wyraże normalnych [html przyp.red tongue.gif] osobiście używam darmowego WinHTTrack Weebcopier. Dostępny na stronie http://www.httrack.com/

Pozdrawiam
ToPeRz
Wiem jak dziala PHP dlatego pytam czy jest moze taki programik ale wydaje mi sie ze nie ma biggrin.gif w kazdym razie nie szkodzi spytac biggrin.gif Dzieki za info o programikach sciagne i dam znac ktory przypadl mi do gustu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.