Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pinnacle STUDIO 9
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
Vandi
Opis:
Pinnacle Studio wersja 9, to program do amatorskiego nieliniowego montażu wideo. Program ten jest w polskiej wersji językowej zarówno interfejs użytkownika jak i instrukcje obsługi wraz z plikami help w programie.

Nowa wersja 9 programu Studio, odziedziczyła po swoich poprzednikach to, co najlepsze. Między innymi intuicyjną obsługę, autoring, DVD, ale ważniejsze jest to, co zostało do niego dodane. Nowe funkcje programu, niewidoczne są na pierwszy rzut oka, a nie jest to tylko spolonizowanie interfejsu.

Główną zmianą, jaka zaszła w nowej wersji Studio, to możliwość rozbudowy programu o nowe funkcje, poprzez tak system wtyczek (plug-in), dobrze znane do tej pory tylko z programów profesjonalnych takich jak Adobe Premiere, czy Pinnacle Edition. Pinnacle zadbałoby klient otrzymał na starcie pewną ilość ciekawych filtrów, wśród których znajdziemy tak często stosowany i poszukiwany filtr starego kina.

Pełen opis

Instrukcja obsługi po polsku
Z kamery do DivX'a - dla początkujących

Pliki:
Pinnacle.Studio.v9.Multilanguage.rar
Patch 9.1.2.15d
Czysczenie wpisów w rejestrze Windows informacji o poprzednich instalacjach produktu Studio

Pakiet efektów 3D:
Pinnacle.Hollywood.FX.Pro.v5.1-ISO.ShareReactor.bin
Uaktualnienie do HFX 5
SeRaPiS
Thanx za nowa wersje i za ta zmywarke wpisow w rejetrze bo ostatnio mialem cyrki.. ranting.gif
Vandi
Gumka myszka jest ok, ale lepszy jest ten patch.smile.gif Zerro cyrków smile.gif

A tak wogóle to znalazłem jeszcze w sieci paczuszki( raczej paki) z podkładami muzycznymi. Może kogoś zainteresują

Pinnacle.Smartsound.Collection.-.Light.Jazzy.">[AUDIO] Pinnacle Smartsound Collection - Light Jazzy.nrg
Pinnacle.Smartsound.Collection.-.Vacation.iso">Pinnacle Smartsound Collection - Vacation.iso
Pinnacle.Smart.Sound.Cutting.Edge.nrg">Pinnacle Smart Sound Cutting Edge.nrg
Edit-
Właśnie wrzuciłem hasło "pinnacle smartsound" w emule....szok
Nie wklejam, bo jest tego za dużo rolleyes.gif
slepy
Czesc mam pytanie czy ktos sciagnal juz to Pinacle z tego linku gdyz przed chwilka sciaglem i nie da sie zainstalowac

Pisze "Nie mozna odnalezc okreslonego pliku"

conf20.gif conf20.gif conf20.gif
cast
Ja ściągnałem ! ale chciałem uruchomić go poprzez Alcohol 120% i wystąpił jakiś błąd, narazie zaprzestałem. Widziałem komentarze do tego pliku i były takie że są błędy jakieś...
POSTMAN
Ja ściagnąłem nagrałem na płytkei zainstalowałem. Działało.
slepy
A probowales @POSTMAN zamontowac obraz a alcoholu bo ja wlasnie tak robilem jak napisal @cast i sypalo tym bledem.

Zawsze przed nagraniem testuje obraz plyty w alcoholu czy dziala
HuBeRT
no to jak chodzi czy nie bo nie chce mi sie sciaha tyle mb na marne
POSTMAN
CYTAT(HuBeRT @ 14.08.04 - 04:40)
no to jak chodzi czy nie bo nie chce mi sie sciaha tyle mb na marne
conf20.gif  conf20.gif  conf20.gif
*

U mnie i u kumpla działa w wirtualnym nie próbowałem od razu nagrane na CD.
Christ006
@All - jest pare wersji w osle - jedna sciagnalem ktora nie chodzila ( przy instalacji podaje error ze nie moze znalezc pliku .dll ) i i jedna ktora jest O.K
Niestety nie jestem wstanie teraz podac linka do wersji "chodzacej" - bo sciagalem to dosyc dawno i program jest juz wypalony i lezy na polce
Vandi
Powiem tylko że nie miałem problemu z uruchomieniem tej wersji u siebie. Nagrałem na CDR i poszło.
zgreda
No i co nikt nie ma żadnych animacji do tego bajeranckiego programiku yawn2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.