Chciałbym zeby fani tej gry pisali tu np. w której sa misji i odpowiadali na pytania innych o tym jak przejsc poszczególną misję.
devil_pol
09.04.05 - 13:19
niemoge przejs misji 36 wiec prosze o wklejenie tutaj screena od kogos kto przeszedl
Podaj swój adres e-meil to ci przesle.
TUTAJ macie możliwość ściągnięcia wszytskich rozwiązań. Kiedy ja przechodziłem te grę z ponad rok temu, tego jeszcze nie było.
Znaleźć ten plik było bardzo łatwo
Poczekaj aż dojdziesz na poziom 68 (chyba ten, nie mam pewności). Ten ze sznurkiem, ciężarkiem, piłką oraz torem jak na popisy na desce. Wtedy nawet rozwiązanie nie pomoże w 100%. Gra ma fioła na punkcie fizyki.
CYTAT(Phaet @ 10.04.05 - 10:22)
Poczekaj aż dojdziesz na poziom 68 (chyba ten, nie mam pewności). Ten ze sznurkiem, ciężarkiem, piłką oraz torem jak na popisy na desce. Wtedy nawet rozwiązanie nie pomoże w 100%. Gra ma fioła na punkcie fizyki.
ja jestem na 81 i nie moge przejsc. jeszcze troche pokombinuje jak nie pójdzie to skorzystam z linku powyżej
CooLCubE
11.04.05 - 20:27
A wiecie... ja nie jestem na żadnym z levelów.... Może dlatego że nie mam tej gry

Wrzucicie jakiegoś linka?
CYTAT(CooLCubE @ 11.04.05 - 20:27)
A wiecie... ja nie jestem na żadnym z levelów.... Może dlatego że nie mam tej gry

O M G
Człowieku... jak ty sobie na tym forum radzisz?
CooLCubE
11.04.05 - 21:32
CYTAT(Phaet @ 11.04.05 - 21:06)
CYTAT(CooLCubE @ 11.04.05 - 20:27)

O M G
Człowieku... jak ty sobie na tym forum radzisz?

Czasami się sam nad tym zastanawiam. Po prostu chcialem sobie ułatwić sprawę. Jak ma w sygnaturce jeden z coachó w lidze NBA: "Po co masz robić coś, co mogą za ciebie zrobić inni"

Żarcik. Jestem leniem po prostu. :/
Ale za to chyba nie można banować więc twoja prośba nie zostanie najprawdopodnie spełniona.
Pozdrawiam.
See Ya
Zacięłam się na 70 i nic dalej nie mogę, buuuuuuuu.
przy ladowaniu 83 etapu gra mi sie zawiesza i wychodzi do windy czy ktos ma tez taki problem ?
CYTAT(Jasia @ 16.04.05 - 22:28)

Zacięłam się na 70 i nic dalej nie mogę, buuuuuuuu.
Czyli przeszłaś 60, a skoro tak to czy nie powiedziałabyś mi jak ją przejść????? możesz przysłać screen, albo narysować rozwiązanie i przysłać na maila, którego podam ci na gg-9707354. Odpisz na gg. Z góry dziękuję.
Och, a kiedy to było... pamięć mam dobrą bo krótką.
rozwiązania
czy mgłby mi ktoś podać rozwiązanie do crazy machines 3?
webmaster
07.07.06 - 18:27
siemka
jestem tu nowy i od razu poproszę o pomoc ;] :
chodzi o poziom 51 którego nie moge przejść

mój gg to 5460648 i proszę o kontakt!! mam najnowszą wersję 1.14 czy jakoś tak

naprawdęproszęo pomoc!
powiedzcie jak przejsc poziom wszystko we wszystkim 5

dziękuje za pomoc
prosze ktoś poda mi rozwiązanie do planszy wszystko we wszystkim 5 plz

niemoge przejs misji 36 wiec prosze o wklejenie tutaj screena od kogos kto przeszedl
@lom oraz po czasie webmaster, bar1004 - nawet nie chciało się Wam przeczytać topicu - link do rozwiazań był już podany - najpierw przez Phaeta potem przez Jasi... Prosimy o włożenie minimum wysiłku i przeczytanie topicu przed postowaniem w nim!
borsuk123
27.08.06 - 21:33
jak przejsc 59 misje dajcie screena do Crazy Machines - New Challenges
a ja utknolem na 101:(

ale zal....wszystkie pszeszedlem bez pomocy......ale na 101 juz sie blocknolem...sciagnolem nawet te screeny ale niepotrafie tego ustawic.. hehe...
CYTAT(webmaster @ 07.07.06 - 19:27)

siemka
jestem tu nowy i od razu poproszę o pomoc ;] :
chodzi o poziom 51 którego nie moge przejść

mój gg to 5460648 i proszę o kontakt!! mam najnowszą wersję 1.14 czy jakoś tak

naprawdęproszęo pomoc!

CYTAT(Titek12 @ 17.04.08 - 14:15)

Da ktoś screena jak przejść 82 - Labirynt ze strzelaniem
Jesli masz jakies konkretne pytanie to je zadaj - ale w jednym poscie a nie w 10 po kolei. A jesli juz chcesz zmienic tresc napisanego posta korzystaj z funkcji edycji.
THX za uwage
Poda ktoś screen do poziomu ,, Nagrzanie kotłów "
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.