Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mozilla Firefox 0.9
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Biondi
Witam.
Zainstalowalem Mozille Firefox 0.9 i co sie okazuje.
Przy ladowaniu stron, badz `skakaniu` z okienka na okinka zamula mi niesamowicie system, a mianowicie nawet zuzycie prcesora dochodzi do 99%, oczywiscie chwilowe, ale jednak jest to strasznie uciazliwe !
czy tak rzecziwiscie musi byc, czy cosik sie da z tym zrobic ?

Ps. Konfiguracje kompa mam dosyc mocna wiec nie jest to wina sprzetu..

Pozdrawiam
leonard
tez jestem na firefoxie w tej chwili i jakos tego niema..mysle ze to sprawa jakichs ustawien posprawdzaj
Biondi
Probowalem juz wszystkiego w ustawieniach, inaczej ni pisalbym tutaj o tym.

---------------------------------------------------

Ale jaja, ostatnia rzecza, ktora sprawdzilem byla skorka!!!! sciagnieta zaraz po zainstalowaniu - hehehe i to byla przyczyna.

Sorki za zawracanie glowy

Pozdrawiam biggrin.gif
Xahil
Napisales pamieciozerna a wspominasz tylko o obciazeniu procka.
To ze na chwile musi wzrosnac jest normalne (chociazby po to zeby okno odwiezyc). Jesli trwa to dluzej niz pol sekundy to jest powod do niepokoju.
Ja jedyne problemy zauwazylem jak mam otwarte duzo zakladek (naprawde duzo) i jak na stronie jest duzo (kolo Mb w jpg albo wiecej) grafiki (czyli kilkanascie zakladek na kazdej kilka wiekszych grafik przewaznie) to wtedy faktycznie przegladarka ledwo ciagnie.
Ale jakos nie wyobrazam sobie zeby kilkanascie okien IE bylo lepsze biggrin.gif

PS. moj komp to prawie antyk (4 lata), wiec sie nie przejmuje, ma prawo sie tak dziac biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.