Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mały problem z All playerem
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
misjek_g
Cześć. Od jakiegoś czasu mam drobny problem z tą aplikacją. Mianowicie powiązałem sobie pliki multimedialne z tym programem. Ale w momencie gdy dwukrotnie klikne na plik z filmem wyskakuje mi komunikat "System nie może odnależć pliku E:/Filmy/...... xxx.avi itd".Musze kliknąć OK i All Player sie odpala i moge spokojnie oglądać film. Nie ,mniej jest to bardzo denerwujące. mad.gif Chyba tak jest od czasu jak bawiłem sie w instalacje innych playerów, które z resztą odinstalowałem już.
Z góry dzięki za jakieś sugestje.

pozdro

DODANE:
@Maryan - w ten sposób już robiłem i nic nie pomaga. Sytuacja dla mnie jest dziwna bo Wingroza wyświetla że nie może znależć pliku a jednocześnie otwiera mi sie normalnie film z AllPlayera. blink.gif
Maryan
Wg mnie najlepszym i zarazem najprostszym wyjsciem jest odinstalowac Allplayer'a zrobic resa i zainstalowac ponownie. Powinno zadzialac.. biggrin.gif
Pozdrawiam
budger
Podobnie jak film odpalam z nagrywarki wyświetla mi się:
"W napędzie G nie znaleziono filmu" i takie jak Misjek_g.
Przywykłem, może to najlepszy sposób. smiley13.gif
WoocashACN
to są komunikaty z Windows'a czy z player'a ?

jeśli z player'a to wyciąć/odinstalować playera, usunąć jego .ini itp. oraz, co ważne przeczyścić rejestr...
misjek_g
@Woocash u mnie ten komunikat wyświetla Windows jednocześnie odpala sie film w AllPayerze.
Na razie odpuściłem sobie i zainstalowałem vplayera którego kiedyś już używałem. On nie ma takiego problemu

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.