Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak zrobiono ten obrazek?
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Ace McCloud

Edycja, czy sa programy do robienia takich screenshotow ?
roni_
Przyznam się że nie bardzo wiem o co ci chodzi.
Z tego co piszesz wydaje mi sie że chodzi ci o to iż jest on za wysoki i normalnie nie zrobisz sreenshota. U mnie na 1280x1024 mieści się on bez problemów więc można zrobić normalnie print scren potem wkleić nawet do painta i wyciąć co ci nie pasuje. Albo za pomocą jakiegoś programu. O ile się nie myle to hypersnap ma możliwość robienia screnów całemu okienku programu, nawet jeśli nie mieści się ono na ekranie.
Jeśli nie o to chodzi to spróbuj wytłumaczyć lepiej a może coś poradzimy.

Pozdrawiam
Ghostt
czy chodzi ci o ALT+PRINTSCRIN ??? tongue.gif
Ace McCloud
No wlasnie chodzi mi o wysokosc.
Nawet jak zwiekszalem sobie rozdzialke to w emule nie zwieksza sie wielkosc okienka.

Dlatego sie zastanawialem, czy to byly łaczone screenshoty..

Za laczeniem screenow mi przemawia scrollbar po prawej - z niego wynika ze mozna jeszcze przewijac a na screenie sa juz wszystkie opcje smile.gif

no ale.. pytam aby sie upewnic smile.gif - moze istnieje jakis soft co mimo scrollbara zrobi screen wszystkich opcji ;/
Ghostt
a oto ci chodzi hmm a moze to ten mod tak ma
ewentualnie ktos sobie tak przerobil moda i se skompilowal
cast
Zrobiona kilka screenshotow a nastepeni połączono w photoshopie. Ja też tak czasami robie i napewno tak to zrobiono !
Ghostt
CYTAT
i napewno tak to zrobiono !

hmm moze a moze tak biggrin.gif

http://www.doom.neostrada.pl/wombat.JPG
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.