Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Outlook
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Krko
Nie wiem dlaczego jak zaznaczam jakas wiadomosc w outlooku to nie widze jej tresci... mam wszystkie informacje tzn. od, do, temat, ale nie widze tresci listu. Sa nawet zaznaczane jako przeczytane ale oczywiscie ja nie mam co czytac!!!.
Wie ktos co jest grane ?? . Wczesniej oczywiscie tego nie miałem :-/
Kosiar
Zwolinj troszke miejsca na dysku C: to powinno pomóc
Rooff
U mnie jakieś 2 dni temu sie tak stało. Do tej pory nie wiem od czego i w jaki sposób. Mogę się tylko domyślać że się poprzypychał RAM i pamięć virtualna. Pomógł RESTART PC a_rotfl.gif

smiley13.gif
Krko
No mi restart nie pomaga a i pamiec na dysku c (jedynym dysku) jest troche :-/ .
Moze ma to zwiazek z avastem! niedawno go zainstalowałem a ma jakas ochrone outlooka.
hailie
U mnie tez tak raz bylo... moja siostra go uzywala.... chociaz juz sie przezycila na PocoMail to tez chcialabym wiedziec czemu nie pokazywal wiadomosci...
Kosiar
Jak już wyżej napisałem trzeba troszkę zwolnić miejsca na dysku c: U mnie parę miesięcy temu było to samo okazało się ze mam na dysku C bardzo mało miejsca i wtedy przestały pokazywać się wiadomości w Outlooku wystarczy wykasować kilka starych wiadomości wraz załącznikami i to powinno pomóc
Rooff
Ja osobiście nie używam żadnego z w/w programów [avast/PocoMail]. Mam Outlook Express-a, NSW [Antyvir+Firewall+cały właściwie NORTONA pakiet tongue.gif] i 3,5GB wolnego na dysku C:, plik wymiany na drugiej partycji w rozmiarze kontrolowanej przez system i wolnego miejsca tam ok 2,5GB. Wiadomości w Outlooku przychodzących było 5, wychodzące skasowane, kopi roboczych też nie było. Więc chyba nie ma reguły. Aha antyvirem wszystko regularnie prześmigane jest, spyware usunięte itd. U mnie pomogło to co wyżej napisałem. Może jakiegoś vira/trojanka macie ??
Krko
Mam co prawda mały dysk ale 5GB chyba wystarczy??
Krko
dziwne... wiadomosci moge tylko odczytac po zapisaniu ich na dysk jako pliki html :-/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.