Na pocieszenie podam że przyglądałem sięwielu zagranicznym stronom o podobnej tematyce (bo prywatnych lig NBA live 2005 jest sporo), i sądzę, że nasza stronka będzie najlepsza tego typu...
Planowane features:
-atrakcyjna forma graficzna (już zacząłem gromadzić obrazki)
-nowoczesna konstrukcja, oparta w duzej części na flashu i swishu
-przejrzyste, pełne informacje na temat sezonu
-stały dostęp do wszelkich statystyk (marzy mi się pełna interaktywność statów jak na nba.com ale na to potrzeba ze 3 osoby...)
-statystyki drużynowe
-rankingi wzbogacone o zdjęcia
-podobnie pierwsze piątki
-rynek transferowy
Wszelkie sugestie proszę dawać w tym topicu...
Strona będzie miała charakter czysto informacyjny tak więc nie przewiduję możliwości wypowiadania się - liga należy do forum i tu zostanie nasz dział dyskusyjny... będzie to coś jak Główna i Forum na osiolek.com
Co do przyszłych sezonów to plan jest następujący: Po zakończeniu niniejszego sezonu (pod koniec czerwca) rozpoczniemy ligę letnią, luźniejsząze względu na wyjazdy) prawdopodonie zagramy w 2 mniejszych grupach + playoffs tak aby zaknąć tę ligę w wakacje) - będzie to także czas testów i dopracowywania strony. Od września ruszy kolejny sezon opasty na NBA 2005, zaś pod jego koniec powinniśmy mieć już w łapkach NBA 2006 w Dweyne'm Wade'm na pudełku... Zależnie od jej poziomu podejmiemy decyzję czy zostajemy przy 2005 czy przesiadamy się na 2006...
To by było tyle na dzisiaj, wszelkie uwagi i propozycje proszę dawać tutaj, gdzie mogą zostać przez wszystkich skomentowane i ocenione
pozdrawiam
komisarz pkacz