Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przyszłość Ligi
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Gry - Kafejka > Gry Online > Liga NBA
pkacz
Z przykrością zawiadamiam, że w obecnym sezonie strony WWW poświęconej lidze nie będzie sad.gif Powodem jest to, że mimo iż mam już stworzone plany strony i poszczególnych podstron to zdobycie wiedzy która pozwoli na zrealizowanie tych planów zajmie mi około 2 miesięcy... Ale przy okazji siępouczę html'a smile.gif

Na pocieszenie podam że przyglądałem sięwielu zagranicznym stronom o podobnej tematyce (bo prywatnych lig NBA live 2005 jest sporo), i sądzę, że nasza stronka będzie najlepsza tego typu...

Planowane features:
-atrakcyjna forma graficzna (już zacząłem gromadzić obrazki)
-nowoczesna konstrukcja, oparta w duzej części na flashu i swishu
-przejrzyste, pełne informacje na temat sezonu
-stały dostęp do wszelkich statystyk (marzy mi się pełna interaktywność statów jak na nba.com ale na to potrzeba ze 3 osoby...)
-statystyki drużynowe
-rankingi wzbogacone o zdjęcia
-podobnie pierwsze piątki
-rynek transferowy

Wszelkie sugestie proszę dawać w tym topicu...

Strona będzie miała charakter czysto informacyjny tak więc nie przewiduję możliwości wypowiadania się - liga należy do forum i tu zostanie nasz dział dyskusyjny... będzie to coś jak Główna i Forum na osiolek.com

Co do przyszłych sezonów to plan jest następujący: Po zakończeniu niniejszego sezonu (pod koniec czerwca) rozpoczniemy ligę letnią, luźniejsząze względu na wyjazdy) prawdopodonie zagramy w 2 mniejszych grupach + playoffs tak aby zaknąć tę ligę w wakacje) - będzie to także czas testów i dopracowywania strony. Od września ruszy kolejny sezon opasty na NBA 2005, zaś pod jego koniec powinniśmy mieć już w łapkach NBA 2006 w Dweyne'm Wade'm na pudełku... Zależnie od jej poziomu podejmiemy decyzję czy zostajemy przy 2005 czy przesiadamy się na 2006...

To by było tyle na dzisiaj, wszelkie uwagi i propozycje proszę dawać tutaj, gdzie mogą zostać przez wszystkich skomentowane i ocenione smile.gif

pozdrawiam
komisarz pkacz
Ljarro
Co do tych statystyk, to widziałem kiedyś chyba jakieś skrypty które potrafiły automatycznie przeliczać wszystko, tylko ze pewnie teraz nie znajde tongue.gif, potem powstawały ładne tabelki itp smile.gif
W kazdym razie poszukam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.