Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przywracanie systemu w XP
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
wert
Cz

Mam takie troszkę laickie pytanie dotyczące przywracania systemu.Otóż mam 4 punkty przywracania systemu a tak na chłopski rozum jak dla mnie każdy przechowuje sporo plików z danego punktu przywracania i tym samym zajmuje niepotrzebnie miejsce na dysku.Pytanie brzmi - czy można wszystko z 3 punktow wywalić zostawiając ostatni i jeśli tak to gdzie to jest?

Pozdro
wins
Moze ta odpowiedz Cie zadowoli:
prawoklik na danej partycj>wlasciwosci>przycisk oczyszczanie dysku>zakladka wiecej opcji>i na samym dole okna sa opcje dotyczace przywracania systemu
pkacz
O ile dobrze pamiętam (jakiś czas temu kasowałem smile.gif ) to jest to w c:\system volume information - katalog jest niewidoczny smile.gif a jego zawartość znika po wyłączeniu monitorowania dysków...

EDIT: Mój sposób jest bardziej bezstresowy - nie korzystam z przywracania smile.gif Jak cośpoważnie padnie to i tak trza format robić a na moim dysku miejsca nigdy za wiele - jakiś czas temu, zanim sięzorientowałem, znikało mi miejsce na dysku. Po wyłączeniu Przywracania "przywróciło" mi się 1.3GB biggrin.gif
wert
Panowie osiołkowie thx

Sposób @wins-a szybszy i bezstresowy co nie znaczy że twój @pkacz gorszy.

Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.