Witam. Jak w temacie : Szukam bramki do wyslania esa do Anglii.
Pozdrawiam
Ali
01.06.05 - 10:07
Bramki na stronie to nie znam, ale kiedys wysylalem smsa do Anglii przez komunikator ICQ teraz juz go od dawna nie uzywam i nie wiem czy się da jeszcze, ale mozesz sprawdzic go, to przeciez chwila
YB68
30.10.05 - 21:09
Na chwiel obecna mysle ze tylko z Orange ale musisz miec jakas karte od nich i dokladnie zarejestr. sie na stronie podajac nawet pesel wlasny. Uzywam tej bramki juz od ponad 3 lat i jestem zadowolony. Dostajesz 30 smsow na mies. za free ktore mozesz wyslac na swiat caly.
Fideista
31.10.05 - 00:58
W zaleznosci od sieci, do ktorej bedziesz wysylal, mozesz wyslac poprzez strony operatorow:
Na kazdej z nich niestety musisz sie zarejestrowac.
leonard
17.11.05 - 05:22
znalazlem ,chyba jest to ogolna stronka do sms-ow za granice ,trzeba sie zarejestrowac SMS_ZA_GRANICE
spychacz
18.06.06 - 13:36
A powiedzcie mi jak to jest od strony spamowania operatorow bramek na maila lub tel nadawcy/odbiorcy ??
Jakie znacie bramki do niemieckich sieci za free lub platnych obojetnie ??
Ps moze by temat troszke zedytowac i nazwac - SMS do ... i przykleic ??
denver666
18.06.06 - 16:07
ogolnie to majac numer w jakies sieci i po zarejestrowaniu sie masz (w przypadku irlandii kazdy operator) od 30-300 sms na miesiac za free, tak wiec jezeli masz kogos za granica on udostepnia ci wejscie na jego numer i poprostu wysylasz mu sms z jego numeru. ja tak robie na zielonej wyspie, laska loguje sie i wysyla mi sms z neta z mojego konta lub z innego gdzie akurat mam karte sim. pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.