Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Fiferox 0.9
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Dosiek
Przeczytałem pare pozytywnych opinii o tej przeglądarce i postanowilem zmienic IE na Firefoxa. Korzystałem z niej kilka dni bez problemów. Której dnia chciałem wejść na strone banku - wyskoczyło mi okienko ze muszę pobrać JAVĘ. Zgoziłem się i przekierowało mnie na stronę javy. Ściągnełem wersje do Mozilli. Instalowało się aż w pewnym momencie komp sie zawiesił. Zrobiłem reset. Spróbowałem odpalic Firefoxa no i mi takie okienko wyskoczyło czekałem 20 minut i nic crazy.gif . Uruchomiłem kolejne okno i wtedy weszło.

Teraz za każdym razem gdy otwieram Firefoxa ono mi wyskakuje.

Próbowalem zainstalowac jeszcze raz Firefoxa i javę i dalej ono się pokazuje.

Java za drugim razem zainstalowala sie do konca i moge wchodzic już na strone banku.

Nie wiecie co z tym mozna zrobic ??
Eyeore
Odpowiem ci tak otóż wiele stron a głównie banki są "osiołkami" internetu i ich strony ze względu na zabezpieczenia, błędy i niedoróby nie współpracują z operą firefoxem mozillą konquerrorem itp. itd.
Sprawdsź czy tego banku nie ma na liście:
http://osiolki.net/
Ewentualnie podaj adres..., który nie wchodzi., że o koncie i hasełku nie wspomnę... biggrin.gif
Dosiek
@Eyeore nie o to mi chodziło [ do banku juz moge wejsc ]

Chodzi mi o ten problem, który pojawia się przy uruchomieniu Firefoxa, o to że wyskakuje okienko kończenia instalacji, a tak naprawde jej nie konczy [ czekalem z 30 min i nic ].

Gdy otwieram pierwszy raz firefoxa to wyskakuje mi okienko kończenia instalacji i w tym czasie otwieram drugie i moge przegladać strony [ m.in. i mojego banku tongue.gif ].

I moje pytanie brzmi - jak to okienko kończenia instalcji usunąć ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.