Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: *.idx i *.sub
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
unghar
Mam problem. Ściągnęłam już któryś raz z rzędu napisy do zripowanego DVD. Problem polega na tym, że po rozpakowaniu paczki mam 2 pliki, do każdej płytki filmu, z końcówkami *.idx i *.sub.
I nie wiem czym to otworzyć. Próbowałam ALLPlayerem, Vplayerem, BSPlayerem i PowerDVD i nic cry.gif

conf20.gif Jeśli ktokolwiek wie czym to otworzyć lub jak przerobić na postać odczytywaną przez, np: ALLPlayera......??
Aha....nie mam innych napisów do tego filmu - konkretnei Attila the Hun 2001, wersja 2 płytowa. A wersja z lektorem mi absolutnie nie leży.
lokocool
To tylko mozna sie cieszyc ze masz napisy w tym formacie dribble.gif
Otwiera je bez problemu VobSub --> skladnik K-Lite Codec Pack ---> w dowolnym playerze... wystarczy ze film i napisy maja taka sama nazwe, klikasz na film i napisy same sie laduja wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
unghar
mam zainstalowane najnowsze kodeki i nic....ale może je przeinstaluję i wtedy zobaczę.
Dzięki za pomoc.
Luca
Przy otwieraniu Twoich napisow na dzien dobry takie info

Potem wybierasz odpowiedni przycisk ,i to wszystko tym programem

Reszta poszla mailem -powinny pasowac
unghar
Pasują idealnie....thx i bier.gif dla ciebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.