Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eWombat 0.066c
Osłomania > Baza Informacyjna P2P > P2P - Software i Pomoc > eMule - Oficjalna Wersja i Modyfikacje
jar3cki

changelog:
CYTAT
codebase:  eMule0.30
security:  eWombat Wintermute/s.n.a.f.u. V3
protocoll: eMule0.42g
kademlia:  eMule0.42g

zlib:      1.2.1
cryptolib: 5.1
id3lib:    2.3.0

Changes from eWombat 0.066b
- Automatic Recheck Firewall every 2 minutes (default: disabled)
  only active if kademlia is firewalled
- S.N.A.F.U. V3 Enhanced wink.gif
  Some more bad tags (used by leechers)
- Anti Anti-FakeRank
  Avoid to get banned by Mods with AntiFakeRank wink.gif
- Showing Ban Reason in Ban-Columns if client is banned by std. eMule Ban (not s.n.a.f.u. or s.u.i.)
- eMule 0.43a Stuff
  Ban flooders (file request and queue rank)

Internal changes:
- updated zlib from 1.1.4 to 1.2.1

Bugfixes:
- Fixed: Sources from kademlia not checked against hardlimit
- Fixed: FloatingPoint failure with Upload/Download Limit
- Fixed: Bandwidth/Limits Edit Fields
- Fixed: Wrong SUI State with newer eMules ( > 0.4x) if eMuleInfo-Packet not send by other client

links:
bin:
http://www.ewombat.de/files/ewombat0066c.rar

src:
http://www.ewombat.de/files/ewombat0066csrc.rar

smiley13.gif
Mike-L-DJ
a mi ten wombat cos tu smierdzi.
uzywam eastshare. patrze sobie a tu w mulku pojawiaja sie 2 nicki dokladnie takie jak ja mam, wiec spojrzalem ze maja lowid, na jakim siedza serwerze itd... no i sie przelaczylem na emule plus, gdzie moge podejrzec ip. ku mojemu zdziwieniu w plusie juz ci klienci nie sa moimi klonami tylko wystepuja pod swoimi nickami a klient to wlasnie ewombat o.o66...
doszukalem sie dwoch takich, jeden korzysta z neostrady i wogole nic nie wysyla, drugi ujdzie bo wysyla ale i ma stale ip, siedzi w jakiejs sieci (ripe.net wskazuje na swidnice) [latwo byloby go przyciac na firewallu wink.gif ].

w sumie to tych pare bajtow mnie nie zbawi ale to bardzo nie ladnie podkradac nicka zeby szybciej sie wspinac w kolejce jadac na community huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.