Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ZABEZPIECZENIE PŁYT DVD HELP ! WAZNE
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
Paw
witam mam taki problem mam pare plytek dvd i chcial bym se je przegrac ale sa zabezpieczone ma ktos dostep do jakiegos unlock ? conf20.gif conf20.gif zebym mugl se to odblokowac WAZNE
w84u
Uruchom zabezpieczony DVD playerem np. PowerDVD lib WinDVD i chwilę potem (przy włączonym odtwarzaczu, soft do klonowania lub ripowania DVD .
Jasper
Uzyj DVD Fab do zrzucenia DVD na dysk. Usunie po drodze zabezpieczenia, to chyba najlepsze narzedzie do tego celu. A pozniej albo kompresja do DVD 5 przy pomocy transkodera np. DVD Shrink albo i inny one-klick programik lub tez obrobka i kompresja na piechote.
Auxiliaris
DVDShrink robi to bezposrednio z plyty, mozna jeszcze uzyc programu DVDXCopy (do pobrania na ed2k)
TrollJack
DVDDescryptor ja tym wszystkie płytki zrzucam DVD z filmami zgrywam na dysk...a kolekcje mam już sporą i nigdy mnie nie zawiódł ten soft
Paw
a normanie bede mugl t potem nagrac na plytke dvd zeby mi oddtwazalo w DVD odtwarzaczu ??? pod tv ?
wert
DVDShrink i po sprawie,odtworzysz bezproblemowo

Pozdro
Paw
Mam jeszcze jedna sprawe jak zrobic to zeby film ktory zajmuje np 6gb zmiescic na normalna plytke 4.7 ?? czrba jakies inne plytki ?
Berserker
Usuń niepotrzebne ścieżki dźwiękowe np. francuski dubbing ( to dla przykładu). Może są jakies dodatki, których nie potrzebujesz ?
Auxiliaris
Zobacz tu opisalem to troche dokladniej "DVD X Copy Xpress" http://www.osiol.net/index.php?showtopic..... rolleyes.gif
wert
DVDShrink i po sprawie,po odklikaniu języków obcych a tobie niepotrzebnych zaoszczędzisz pare mb a Shrink do 6 Gb prasuje bezproblemowo.hehe

Pozdro
COBRA
DVD Rebuilder Easy 1.93 smile.gif
DVD Decryptor smile.gif

powodzenia !
SebNET
DVD Decrypter, najlepszy według mnie do tego. Podczas zgrywania obrazu do ISO ściąga wszystkie zabezpieczenia płyty oraz zabezpieczenia dla regionów itd. Gdyby nie on to bym dużej ilość płyt DVD z wypożyczalnij ni e przegrał tongue.gif
MorGotH
DVD43 usuwa zabezpieczenia w locie i jak nazwa wskazuje jest za free smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.