witam mam taki problem mam pare plytek dvd i chcial bym se je przegrac ale sa zabezpieczone ma ktos dostep do jakiegos unlock ?

zebym mugl se to odblokowac WAZNE
Uruchom zabezpieczony DVD playerem np. PowerDVD lib WinDVD i chwilę potem (przy włączonym odtwarzaczu, soft do klonowania lub ripowania DVD .
Uzyj DVD Fab do zrzucenia DVD na dysk. Usunie po drodze zabezpieczenia, to chyba najlepsze narzedzie do tego celu. A pozniej albo kompresja do DVD 5 przy pomocy transkodera np. DVD Shrink albo i inny one-klick programik lub tez obrobka i kompresja na piechote.
Auxiliaris
23.06.05 - 18:17
DVDShrink robi to bezposrednio z plyty, mozna jeszcze uzyc programu DVDXCopy (do pobrania na ed2k)
TrollJack
23.06.05 - 18:30
DVDDescryptor ja tym wszystkie płytki zrzucam DVD z filmami zgrywam na dysk...a kolekcje mam już sporą i nigdy mnie nie zawiódł ten soft
a normanie bede mugl t potem nagrac na plytke dvd zeby mi oddtwazalo w DVD odtwarzaczu ??? pod tv ?
DVDShrink i po sprawie,odtworzysz bezproblemowo
Pozdro
Mam jeszcze jedna sprawe jak zrobic to zeby film ktory zajmuje np 6gb zmiescic na normalna plytke 4.7 ?? czrba jakies inne plytki ?
Berserker
23.06.05 - 19:24
Usuń niepotrzebne ścieżki dźwiękowe np. francuski dubbing ( to dla przykładu). Może są jakies dodatki, których nie potrzebujesz ?
Auxiliaris
23.06.05 - 19:55
Zobacz tu opisalem to troche dokladniej "DVD X Copy Xpress"
http://www.osiol.net/index.php?showtopic.....
DVDShrink i po sprawie,po odklikaniu języków obcych a tobie niepotrzebnych zaoszczędzisz pare mb a Shrink do 6 Gb prasuje bezproblemowo.hehe
Pozdro
DVD Rebuilder Easy 1.93

DVD Decryptor

powodzenia !
DVD Decrypter, najlepszy według mnie do tego. Podczas zgrywania obrazu do ISO ściąga wszystkie zabezpieczenia płyty oraz zabezpieczenia dla regionów itd. Gdyby nie on to bym dużej ilość płyt DVD z wypożyczalnij ni e przegrał
DVD43 usuwa zabezpieczenia w locie i jak nazwa wskazuje jest za free
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.