Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oprogramowanie do Motoroli
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Neon
Jak wyzej w temacie prosze powiedzcie mi jak zrobić aby krok po kroku od momentu podpiecia motki do kompa zainstalować oprogramowanie itp smile.gif bardzo proszę patrzyłem na poprzedni temat ale ciągle w P2kman pisało PHONE NOT CONNECTED to zbyt skomplikowane jak dla mnie sad.gif
I_O
CYTAT
jak zrobić aby krok po kroku od momentu podpiecia motki do kompa zainstalować oprogramowanie

Blad logiczny smile.gif
Najpierw zainstaluj oprogramowanie, zrob (dla pewnosci) restart komputera i dopiero pozniej podpinaj hardware
Neon
Tak robiłem bo znalazłem jakąs insrukcje ale d*pa nic sie nie da :/
yasiu777
ściągnij program Motorola Mobile Phone Tools w wersji co najmniej 3.11 i upaczuj go poprzez autoaupdate.
Gdy podłanczasz telefon - nie wiem jaki masz kabelek pewnie USB program powinien od razu go wykryć i zainstalować stery. Jeśli progs nie zaskoczy będziesz musiał wyszukać sterowniki. są one najczęściej w pliku textowym (naprawdę!!!) gdy podłanczasz i wyskakuje ci komunikat o nowym sprzęcie, wskazujesz aby zainstalował ten plik textowy. Telefon instaluje się jako modem. Wtedy też program MMPT musi zaskoczyć. Jeśli nie działa są 2 przyczyny: Zepsuty kabel lub wyłączony port USB w biosie.

PS
Na przyszłość pisz jaki to telefon i jaki kabel.
Neon
Motorola C650 i kabel USB
yasiu777
no to masz gwarancje że z tym progsem ci wszystko ruszy tongue.gif Sprawdzone, bo konfigurowałem c651 kumplowi.
ronaldinho9425
mam telefon motorole V235 i chce sobie zgrac mp3 z kompa na telefon jak to zrobic pomuszcie plis mozna pisac na gg 5894005 smile.gif
jar3cki
P2kCommander v4.9.8 wam wystarczy w zupelnosci ;]

edit: aha, no i sterowniki. ja uzywam tych: Motorola EU Driver Installation v2.6.2
ronaldinho9425
ej jar3cki i jak to mam zrobic na motoroli V235??Czy to mozna wogule na tym telefonie zrobic??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.