Jak wyzej w temacie prosze powiedzcie mi jak zrobić aby krok po kroku od momentu podpiecia motki do kompa zainstalować oprogramowanie itp bardzo proszę patrzyłem na poprzedni temat ale ciągle w P2kman pisało PHONE NOT CONNECTED to zbyt skomplikowane jak dla mnie
I_O
25.06.05 - 13:21
CYTAT
jak zrobić aby krok po kroku od momentu podpiecia motki do kompa zainstalować oprogramowanie
Blad logiczny Najpierw zainstaluj oprogramowanie, zrob (dla pewnosci) restart komputera i dopiero pozniej podpinaj hardware
Neon
25.06.05 - 13:52
Tak robiłem bo znalazłem jakąs insrukcje ale d*pa nic sie nie da :/
yasiu777
29.06.05 - 10:37
ściągnij program Motorola Mobile Phone Tools w wersji co najmniej 3.11 i upaczuj go poprzez autoaupdate. Gdy podłanczasz telefon - nie wiem jaki masz kabelek pewnie USB program powinien od razu go wykryć i zainstalować stery. Jeśli progs nie zaskoczy będziesz musiał wyszukać sterowniki. są one najczęściej w pliku textowym (naprawdę!!!) gdy podłanczasz i wyskakuje ci komunikat o nowym sprzęcie, wskazujesz aby zainstalował ten plik textowy. Telefon instaluje się jako modem. Wtedy też program MMPT musi zaskoczyć. Jeśli nie działa są 2 przyczyny: Zepsuty kabel lub wyłączony port USB w biosie.
PS Na przyszłość pisz jaki to telefon i jaki kabel.
Neon
29.06.05 - 11:34
Motorola C650 i kabel USB
yasiu777
29.06.05 - 14:21
no to masz gwarancje że z tym progsem ci wszystko ruszy Sprawdzone, bo konfigurowałem c651 kumplowi.
ronaldinho9425
31.03.07 - 21:10
mam telefon motorole V235 i chce sobie zgrac mp3 z kompa na telefon jak to zrobic pomuszcie plis mozna pisac na gg 5894005