Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z nowa Sivka (0.43b v13b2)
Osłomania > Baza Informacyjna P2P > P2P - Software i Pomoc > eMule - Oficjalna Wersja i Modyfikacje > Sivka
Master00
Sciagnalem ta wersje i teraz mam klopot. DL mam - zaraz po stracie ponad 20kB/s. Natomiast UP 0, kolejka tez 0. Jak jakis uzytkownik sie polaczy to odrazu sru z kolejki.

Czy tylko ja tak mam, czy wina moda??

ps. config skopiowalem z wersji 0.43b (oficjalenej) -i raczej nie jest to jego wina (dzialal dobrze na wszystkich wersjach i wszystkich modach)
SeRaPiS
No to sproboj z configiem od sivka czy tez bedzie upload niedzialal...ja mam tez ta wersje i dziala bez problemu
Master00
Poczekalem z 2h wkoncu "dobil" do tych 500, a teraz to mam prawie 1000 (choc w conigu dalem 500) i dalej rosnie. laugh.gif

Wersja ta bardzo dobrze mi ciagnie, tylko tych klientow wolno wgrywa (przy innych wersjach to 30 min i 500, a tutaj dopiero po tym czasie cos zaczal wgrywac) przyczym zrodla mi wczytuje szybko.

Plikow w share mam duzo, lacznie z Shrek2, Spiderman2 - wiec wina plkow to niemoze byc rolleyes.gif
Rooff
Preferences -> Sivka - Settings i odznaczamy:
Reward only secure idented clients.

Z tego co zauwazyłem wiekszość ściągajacych odemnie ma Identification albo Invalid albo Disabled. Nie wiem od czego to zalezy [czyt. nie zastanawiałem się].
Co za tym idzie - żeby wyłuskać klientów zidentyfikowanych zajmie to duzo czasu.
Do czego jest ta identyfikacja - nie wiem do końca tongue.gif

smiley13.gif
Auxiliaris
Reward only secure clients, Jak ktos umie po niemiecku to niech poczyta do czego to jest dobre,

"tu decydujesz, czy klienci bez poprawnej identyfikacji dostaną od Ciebie kredyty (punkty) jeżeli okienko jest odhaczone to dostają wszyscy, jesli nie, to tylko ci którzy maja poprawna ID, w ten sposob zmusza sie klientow czy tez innych uzytkownikow do pobrania nowszyej wersji eMule" krotkie tlumaczenie.

Pozdro PIT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.