Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pedang Setiawan Online
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Gry - Kafejka > Gry Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
konflikt
Z tym opisem i dobrym wyczucie czasu (nie wiadomo kiedy odpalą ten event) mamy szansę i na maskę - przecież niektórym udało się zrobić poprzednie questy dwoma postaciami - więc to chodzi o ten timing. A czy można coś jeszcze dostać? Nie mam pojęcia.
|bemol
@konflikt nie wiem na jakiej zasadzie oni daja te maski ale do "zdobycia" jest ich 20 nie wiem czy decyduje kolejnosc jak np. w iris saber kto pierwszy ten lepszy, czy tak jak na cny mask - szczescie smile.gif heh ja mam swoja moon i na nia nie narzekam. Jak sie uda moze zrobie questa ale czasu narazie brak powodzenia
rebel
btw a macie swiadomosc ze tej maski nie ponosicie? biggrin.gif zaraz poleci za wami watacha pk zeby ja zdobyc hehehehhehe bo jak sadze bedzie to LEGENDARY
wiec pk na nia open ......ide looknac stats tej machy

co to jest lasek dookola kt w tyc??@@ kolo tygryska?
|bemol
@rebel tak tygrysek kolo KT smile.gif a co do statow maski pisalem wczoraj na /fc ale...zreszta niewazne tongue.gif
a wiec:
REWARDS : Mystique Mask (20 units only)
STATS : Max HP +20%, Chi +20%, Phy Resist+15, RegenChi+75, 6sec.
A mozna tez bylo wcisna slowo "EVENT" w jednym z moich poprzednich postow i juz bys wiedzial @@

@yoter co do filmiku....Nie mam pytan...Ale moze wiecej walki niz biegania tongue.gif ale nie na powaznie ladnie Ci to wyszlo.
A jakim programem skladasz w calosc te filmiki, moze tez sie wezme za filmowanie biggrin.gif
A i miales sfilmowac misia tongue.gif hehe ale dzieki ze choc na chwilke jestem smile.gif
rebel
spoko bemol zrobi taki film jk mu sie podoba -nawet z kohami w tle hehehehhe -pozniej nakrecimy cos o nas i dla nas i wrzucimy na stronke swc niech sie pociesza biggrin.gif
do machniecia czegos ciekawszego potrzeba duzooooooo duzooo materialu zwlaszcza o swc.....trzeba miec ludzi i jakas wojne heheheheh a na to sie narazie nie zanosi chyba ze...................pojdziemy po relik smc i przyniesiemy do siebie biggrin.gif jak wpadna po niego to bedziemy krecic biggrin.gif

btw na tym filmiku odnioslem wrazenie jakby w tej grze tylko skorpy biegaly i dss-y......a przeciez mozna nakrecic BMW jak biega z chmara nietoperzy albo sana jak stado tygryskow ciagnie za soba biggrin.gif no i nie ma family window........ale co tam nie moja produkcja wkleszczac sie nie bede nikomu biggrin.gif

3 lvl do zerka.........biggrin.gif tak to jest jak sie z wariatami na party siedzi hehehehehhe

CYTAT
A mozna tez bylo wcisna slowo "EVENT" w jednym z moich poprzednich postow i juz bys wiedzial @@

kolorkuj to bede wiedzial biggrin.gif

maski zakosili oczywiscie......niech scs w nich szturmuja hq mxc........biggrin.gif apropo teraz tam przenosimy guardow? czy nadal parkujemy w rmh?
rebel
propozycja dla gory swc.............zgoda na neutrality smc pod warunkiem ze liderem bedzie...............BrunoMerlin biggrin.gif biggrin.gif:D
40 minut sam na sam z tym zawodnikiem i nabralem podejrzen ze zasnalem przy kompie i to mi sie sni.......
buff przed walka w czasie i po...ten koles nic innego nie robi tylko sie bufuje heheheheh zdazylem sie bufnac RM sie bufuje......pobieglem po tygryska BM sie bufuje .....zdazylem wlozyc tygryskowi 4 debufy+kometke BM przestal sie na chwile bufowac zaczal szukac celu myszka.........tygrysek dogorywal BM wreszcie trafil myszka w tygryska i zdolal go klepnac -oczywiscie po calym zajsciu....................Bufowanie od nowa biggrin.gif nie dziwie sie ze koles ma lvl sprzed open bety jeszcze.....z nim na czele smc beda neutralni juz na wieki beda sie tylko bufowac........
poszlismy do rmh nakrecic pare scenek do filmu i podczas krecenia stwierdzilismy ze z gory mozna ladnie wystrzelac kohow wpadajacych do vaulta.........ilmak spadl na dol wiec czekalismy az sie wdrapie ponowie ,spogladamy na dol a tam........raid kohow wjezdza do hq ......lol jak na zamowienie
spadlismy im z gory za plecy co wywolalo male zamieszanie w ich szeregach-nie wiedzieli czy sie wycofywac czy isc dalej-to niezdecydowanie kosztowlo ich pare cial w sali tronowej i wejsciu do tunelu -kilku sie przedarlo do srodka gdzie chainerzy ssc przywitali ich tym czym chata bogata -znow popadali nie zdolajac nawet siegnac po relic 2 sie wyrwalo tylko na zewnatrz......snoktar sprinter-jak zobaczycie na filmie lag byl taki ze widzialem go kolo siebie a on byl juz przy zc i drugi koles ktory uzyl teleporta-reszta zalegla
biggrin.gif a mistle dobija stafera wycofujacego sie z hq >
rebel
FILMIK Z RAIDU KOHOW
Kamyk
az sobie scigne i poogladam smile.gif ciekawe co tam sie dzialo smile.gif
ilmak
powiem wam ze ten atak strasznie mnie zaskoczyl i przestawienie filtrow zajelo wiecznosc smile.gif
a potem staralem sie cos trafic i mi slabo wychodzilo sad.gif ale cotam

powiedzcie co myslicie o takich powerkach :
(oznaczenie powerow jest krotkie i niepelne ale powinniscie wiedziec oco chodzi przynajmniej ci co sie troche znaja na UA)

1) BFF 65lvl KOH 30m
2) IS 65lvl SSC 30m

3) 1 LP 80lvl 10m
4) 2 LP 88lvl 10m

5) Heal
6) DR buff
7) CHI buff

8) 59lvlu db
9) poison db
10) 32 lvlu db

11) poison db staf

jak kros zaczail oco mi chodzi prosze o jakas madra opinie smile.gif
|bemol
kurde dzisiaj sie dobilem tongue.gif
levelowalem sobie na skorpach solo i padlem...ale nic zabralo mi tam te 14% ale poszedlem robic Questa i nie moglem znalesc peety chief, a na koncu partowalem z Anaxeta i dopadl mnie lag i znwou padlem.
Wynik tongue.gif z 16% zostalo mi 6%...Ale nic lepiej teraz niz na wyzyszym levelu.
A co do jutra jest event o 7 rano...Raczej na pewno sie pojawie
pozdrawiam
rebel
ilmak a do chaina 2 heali nie biezesz? myslalem ze to stadart hehehhehehe a ty chcesz tylko walic te powery jeden za drugim i liczyc ze cie ktos tam bedxie trzymal na nogach hehehehehhehe
KirASjeR
ilmak niebrałbym tego klanowego KOH tylko wziął MXC:

The Cobra's Fang
Stance Unarm
Required Level 65
Affect all enemy targets in an area around self
Target Range(m) Within 5 meters
Duration(s) 12
Require 75 Chi and 30 Hit Points
Effects Inflicts between 96 and 174 Instant Poison Damage. Inflicts 10 Poison Constant Damage.

Ja wiem, ze KOH ma 30m ale idziesz w poison ładnie to po co ładować komuś fire? I tak powerków do chaina starczy, a z daleka w wieczność nie będziesz walił, więc jak ktoś podbiegnie to przywitasz go pięknym poisonem na dzień dobry. Choć pewnie nastawiasz się na wojennego tylko, ale dalej bym nie brał tego KOH.. tylko znów MXC ale tym razem ten 75 :

Endless Wrath
Stance Unarm
Required Level 75
Affect all enemy targets within 10 meters in a 60 degree arc in front of you
Target Range(m) No Target Required
Duration(s) instant
Require 100 Chi and 100 Hit Points
Effects Inflicts between 55 and 105 Instant Cold Damage. Inflicts between 55 and 105 Instant Poison Damage. Inflicts between 55 and 105 Instant Physical Damage.

Jak znalazł.. żre Ci HP ale jak chcesz walić z daleka to jest szansa na heal po. To takie moje zdanie niedoświadczonego FW'anisty i jeszcze mniej doświadczonego UA wink.gif

PS. strenght dobity w UA.. 50 i narazie pas, co teraz lecieć reb mówisz CON i MIND?? agi i per nie ruszac? ;/ Nie wiem.. zaczyna mi już słabiej trafiać koleś..
rebel
no nie dawaj wiecej w str jak chcesz miec powerspammera......teraz mind i con a o trafienia sie ie boj masz na 20 soul rage..........45% ar tongue.gif wiec starczy zeby trafial nos itemki do str narazie jeszcze poki nie zaczniesz spamowac- a o spam ua zapytaj ilmaka to jest spec od...........psucia ua hehehehehhe zart ale po tylu ua co on robil zal by sie nie zapytac jaka sciezka isc i co pominac
ilmak
power spam UA to polylka trzeba isc w melee i spokojnie do 101 lvlu tak sie dojdzie
tzn 8 powerkow melee + oba LP do spamu i juz gotowe pewne a lvle ida ze hoho jak bedziesz mial bracki z 71 chyba lvlu to bedziesz nawalal melle ze hej
|bemol
heh fajny skirmish byl.....
Server maintenance starting from 11p.m.- 4p.m. 24th March 2006
i po co ja wstawalem o przed 7 wallbash.gif
rebel
obrazek z brudnej sztuczki jako podrecznik jak zamykac buzie pyskaczom.......po raidziku kohow ich krzykacz pozostal na zewnatrz bez skula ......coz trzeba bylo zamknac mu paszcze biggrin.gif zwroccie uwage na chat........hehehehe koles nie wiedzial do konca co sie dzieje a juz bylo po akcji no i next obrazek z tego co po kohu zostalo biggrin.gif taaaaaaak kohow raidujacych na relic czeka tylko cos takiego -podziekowania dla swc uczestniczacych w filmiku i zwierzaczkom ktore statystowly dzielnie
btw wiazane ktora nas koles obrzucil usunalem z filmu bo klal............ssc biggrin.gif
DeathPyskacz

mlocke jaka sprawilismy kohom nieco wczesniej wkleje pozniej.........no troche sie tam dzieje a komp musi miec czas zeby to przerobic heheheheh ale widac doskonale jak swc na 1 planie tlucze raidujacych,widac wielu swc i wielu kohow.......tyle ze padajacych heheheheheh
|bemol
PK Points Accumulated Effects (cumulative)
0 points none
1 to 5 points merchants hike up their prices by 25%
6 to 10 points 10% chance that mobs killed will not drop loot
11 to 15 points 20% higher Death Penalty
16 to 20 points 5% of penalty on exp. gained
25 to 30 points other PCs may PK without any penalties
31 to 40 points merchants hike up prices by 25% more (total 50%)
41 to 50 points 10% more that mobs will not drop loot (total 20%)
51 to 60 points 30% more Death Penalty (total 50%)
61 to 70 points Town Guards attack on sight
71 to 90 points 5% more penalties on exp. gained (total 10%)
91 to 110 points Random mob becomes aggressive and attacks PC.
111 to 130 points When PC dies, a random item (with the exception of Hero Item) from inventory, Quick Slot, Action Slot, Mouse Cursor slot or equipped item slot is dropped for killer to pick up. If killer is a mob or NPC, the item is lost.
131 to 150 points PC takes double damage from all mobs and NPC
151 points or more PC takes double damage from all PC

To do pkt punktow. Mozna zaczac sie martwic po 10+.
pozdrawiam Heh teraz jak nie usune PK nie bede kradl reliktu
pozdro
konflikt
To stare info. Nowsze znajdziesz w grze. /help
rebel
lol mam na smallu 30 biggrin.gif -20 za miasto i 10 za dzisiejszy raid hehehehhehe szkoda ze nie wyszlo do konca ale na warze wpadniemy poczyscimy i wyjdziemy-bj pewnie odda relic kohom zeby sie nie meczyc z guardem......pytanie tylko czy zdazy biggrin.gif bo ja bym polecial jeszcze i jeszcze biggrin.gif-tyle ze tym razem bez alarmu a nie na wasyla -odgarnac guarrdy brac relik ustawic 2 ua po drodze i moga nam skoczyc-jak walna aoe to skule zlapia i wtedy mozna ich pozamiatac jak beda na pojedynczy cel walic to ua spokojnie utrzymaja tragaza na nogach-konf trzeba zalatwic jakis pikerow chetnych skule wyciac po drodze biggrin.gif-wystarczy paru swc z yeti team biggrin.gif i ze dwa swordy pozostaa na zewnatrz to bez skuli beda hahahahha-moza po drodze przekazac komus bez skula relic to bedzie zabawa-kto go walnie skula lapie a skule do piachu biggrin.gif
KirASjeR
2 razy kuźwa dc teraz i -28% exp sleep.gif co za beton GM pewnie i tak to oleje :/
ilmak
ja tez mialem dc i exp sobie poszedl do piekla ..
zaczolem robic nowa postac dlatego lucznika tongue.gif
ale tez utknolem na tutorialu
nik Kriszna
konflikt
CYTAT(rebel @ 25.03.06 - 06:21) *
moza po drodze przekazac komus bez skula relic to bedzie zabawa-kto go walnie skula lapie a skule do piachu biggrin.gif

Trzymającego relkt można lać do woli, czy ma skulla czy nie. Nie dostaniemy za to czachy.
|bemol
Ostatnio tez gralem i miaelm tzw. chamskie DC - czyli chodzilem sobie normalnie po mapie (biegelm kolo skorpow YC) i nagle komunikat "u are disconnect". Zadnego laga nawet nie mialem. Wchodze a tu respawn do rmh i -14%. Hehe no nic troszke wiecej gry chyba nikomu nie zaszkodzi smile.gif
A i mam pytanie yoter mowil ze z reliktem mozna konmi podrozowac. Ale czy aby na pewno bo cos mi sie przypomina ze nie byla aktywna taka opcja.
pozro bier.gif
konflikt
Stajniami można tylko ze swoim reliktem się poruszać.
rebel
obiecany filmik z mlocki w hq -tym razem mielismy wiecej czasu na alarm i czekalismy gotowi na akcje co zaowocowalo straszliwym ogniem w hq -kohy po wyczerpaniu pomaranczy padali juz blyskawicznie -lewe skrzydlo vaulta obsadzone przez swc -san znow szaleje ze swoim BF a mala wskoczyla kohom na plecy i spamowala w nich wszystko co tam tylko miala w arsenale
z kohow nie przetrwal nikt...........biggrin.gif

MLOCKA SWC
ilmak
oj reb szkoda ze mnie tam nie bylo smile.gif
ale zeby cos im zrobic musze ilmakiem dobic do 101 ale jakos mi to nie idze smile.gif zwlaszcza teraz bo mam jeszcze lucznika:) heheheh
ale 1 jest pewne bede mial obie 30metrowki obnojetnie z czego bede musial zrezygnowac ale obie 30metrowki musza byc !
konflikt
CYTAT(rebel @ 26.03.06 - 13:11) *
obiecany filmik z mlocki w hq -tym razem mielismy wiecej czasu na alarm i czekalismy gotowi na akcje co zaowocowalo straszliwym ogniem w hq -kohy po wyczerpaniu pomaranczy padali juz blyskawicznie -lewe skrzydlo vaulta obsadzone przez swc -san znow szaleje ze swoim BF a mala wskoczyla kohom na plecy i spamowala w nich wszystko co tam tylko miala w arsenale
z kohow nie przetrwal nikt...........biggrin.gif

MLOCKA SWC

Dlaczego ciągle naciskasz ctrl - zamiast ich walić masz ciągle You begin attacking... You stop attacking... You begin attacking...
rebel
krece filmik zawsze w opcji "m" a wtedy niestety walczyc sie nie da zz bardzo-atak trwa tylko 1 runde i wygasa........normalnie uzywam free kamerki ale do filmu potrzeba jakiejs kontroli nad tym co widac biggrin.gif

btw ale ruka ja dobilem biggrin.gif
finka
A co tam pochwale się - Finka ma 101 i chain biggrin.gif
ilmak
heheheheheh ciesze sie razem z toba smile.gif
wielkie gratki smile.gif)

ja tez kiedys osiagne ten stan wtajemniczenia zeby odpalac 2 powery w czasie 1 a wtedy niech kefiry trzesa portkamia tongue.gif
jednak dotej pory bede ukladal plany jak podbic swiat przy pomoc 1 WARUA ( czyli ilmaka tongue.gif ) gdy znajde rozwiazanie KOH i SMC niebeda spac spokojnie ale to potrwa jeszcze troche .... smile.gif

jeszcze raz wielkie gratyyy smile.gif
konflikt
CYTAT(finka @ 26.03.06 - 23:17) *
A co tam pochwale się - Finka ma 101 i chain biggrin.gif

party43.gif Gratulacje:))))
rebel
i ja sie dolaczam z gratulacjami biggrin.gif wiesc po klanie niesie ze niebawem mistle dojdzie do chaina a wtedy swc bedzie jedynym clanem gdzie beda 2 postacie jednej "zwariowanej" chainerki jeszcze raz graty mala swc coraz silniejsze hehehehehe
ja nie moge do glupiego zerka dobic hehehe jakos nie czuje wenny-podobno to najciezszy okres dla szabelki .....zobaczymy moze sie jakos zorganizuje i podciagne zerk i sof........biggrin.gif little wlasnie zlapal sofa wiec moge liczyc ze mnie bufnie na spocie a na sofie jakos leca %
KirASjeR
gratulacje Finka smile.gif smile.gif To czekaj z Mistle teraz na mnie dojdziemy razem biggrin.gif Mozolnie ciulam to i ciluam.. coraz ciezej 200killer skorpow muuse zabic na kolejny lvl ;] Dzis siedzialem pol soboty i 70% heh.. no ale jeszcze troszke i LP wejda z poison immune - mam nadzieje bedzie latwiej troche.

Zdravim wszystkich ja bezreliktowy SMC :-D
|bemol
@finka graty a btw do chaina trza 101 lvl czy 100 wystarczy?
Heh i co sie stalo z neutral SMC widze ze ktos ich tamprzytaatakowal smile.gif
KirASjeR
bemol bo to było tak o kant tyłka rozbić wink.gif BJ powiesił wątek i tyle.. reszta jednak tego nie uznała, więc miała prawo nie respektować i atakować, co sie stało - szkoda tylko zę z pomarańczami - no ale jakby u nas było paru mądrych to też by kupilo i poleciało to odbić. Szkoda młodych bo starsi nawet już tacy jak ja dadzą sobie radę bez tych dwóch flag. A atakował paket MXC/SWC/SSC hehe wink.gif Moglem sobie pobiegać koło kolesia z reliktem i tyle ;]

Ps. ktoś odzyskał utracony exp? pewnie nie biggrin.gif
rebel
exp nie odzyskasz raczej napewno-dc moglobyc spowodowane nie przez serwer ale przez cos niezaleznego po drodze........wiec staff umywaja rece....
rebel
szukam szukam i znalezc nie moge.......potrzebuje infa na temat weapon wareable......ile pkt potrzeba do ilu skladnikow bo mam recepte na .......6 komponentow@@ i sa jakies fajne gravesy-sprawdze jeszcze dostepnosc komponentow w sklepach i pobiegam za receptami

btw z kt do hu na pewno nie bylo 797 krokow biggrin.gif po drodze zahaczylem sie o belke i szedlem troszke naokolo-fakt faktem ze wystartowalem 1 walking i moze to zadecydowalo-nagroda yy +10 sztucznych ogni zeby bylo czymswietowac zakonczenie wara biggrin.gif dzieki za graty w grze biggrin.gif sorry ze nie odpowiedzialem natychmiast ale pol klanu zwalilo sie na priv z gratami a ja w tym czasie szarpalem sie z trade z GM bo lag go dopadl biggrin.gif
finka
Jeśli jesteście ciekawi jak wyglądają niektóre Kohy i Koherki to proszę bardzo: smile.gif

1. Wirawan
2. Shingami
3. YuYu
4. LadyDeath
5. Morgoth
6. SESAT
7. GieNa
8. Genuak
9. sena
10 belacak
11. iblisPanah
12. weng
13. XiuLeiFeiJin
14. iblisLembing
15. Rokungai

PS Wiem z różnych źródeł że paru z was myśli że skoro Finka siedzi i gra to wygląda objętościowo mniej więcej jak Yuyu... Nic z tego kochani smile.gif
ilmak
lol ja prawie nieznam tych nikow gdzie swidzialem
YuYu i LadyDeath i Morgoth
jakos reszty nieczaje smile.gif
rebel
ilmak bez przesady heheheheh znamy znamy @yuyu the best heheheheheheh dobrze ze w realu nie przypierd... bo po jej ciosie zaden res by nie pomogl hehehehhe
nakrecilem sporo materialu z walki przy czasie obrobie i wstawie -trzeba zorganizowac cos na koniec wara bo wciaz remis-kohy maja ma biggrin.gif
Milan
Dawno mnie tu nie bylo, krotki komentarz do zdjecia smile.gif
1. Juz wiem czemu YuYu to YuYu - jedne "Yu" by nie wystarczylo tongue.gif
2. Rokungai zrobil taka mine, ze az strach sie bac smile.gif
3. Kazdy z kolesi w dzinsach siedzi,
4. LadyDeath to jakby ubrala czarny ten kaptur to nick by bardziej pasowal,
5. Genuak to chyba w jakims filmie karate gral, cos mi sie tak kojarzy wink.gif
6. iblisLembing chyba lubi bajki,
7. Ciekawe, kto im zdjecie robil? Macie jakies typy? tongue.gif
A poza tym pija jednego shake'a na pietnastu smile.gif

P.s. Zapomnialbym, Gienia calkiem fajna, ciekawe czy ma juz 15 devil.gif
|bemol
hehe po burgerkingu sie bujaja smile.gif Sami skosni hehe smiesznie troche tak na zywo ich widziec a yuyu od dzisiaj mam dla niej wiekszy respekt.gif
rebel
CYTAT
PS Wiem z różnych źródeł że paru z was myśli że skoro Finka siedzi i gra to wygląda objętościowo mniej więcej jak Yuyu... Nic z tego kochani

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

sorry mala ale wymiekam.........ci co mieli mozliwosc widziec a kazdy w sumie mial i ma taka mozliwosc wiedza ze z takiej pelerynki po yuyu to bys miala komplet koszulek na 10 lat ...........pozatym nie widzialem zebys w burger kingu sie lubowala heheheheheh wy tylko pomyslcie jakie ryje robia do monitora na raidzie heheheheh

dobra dla tych co nie zlapali tych szyfrow dzisiaj w hq......linear defence to taki prosty manewr.....ustawia sie ua pod sciana w lini ze daja heal na cala powierzchnie skarbca -to samo snajper team-luki z snp pod sciane i wala lp po przejsciu przez taki szpaler kohy zostali bez chi bez heala bez motywacji zeby dojsc do vaulta .....lol a gdzie reszta obrony hehehehhehe
dzisiaj kohy nie dawaly rady nawet na pieterku -swc szczegolnie zawziecie ich tam scigali-po pojedynku na bf i aohany kilku swc wpadlo desantem na gore i wyczyscilo pole do czysta-kohy czekaly jeszcze na resa ale.........nie doczekali sie kilkoro reserow padlo zanim dobiegli do budynku-potem juz nie prubowali

podobny linear ua mozna zrobic na raidzie -ua nie wchodza po relic tylko tworza linie do zc oczywiscie rozstawiaja sie zadziej niz w hq i healuja przebiegajacy relic-kazde trafienie w ua to skull dla atakujacego wiec oslona moze go od razu kasowac bez pk

dzisiaj rowniez na zc pcv byl pokaz salwy -kilkunastu koalicjantow naraz przedostalo sie na druga strone i odpalili lp........z kohow zostal popiolek biggrin.gif
|bemol
heheh a ja ze swojej skromnej osoby chcialbym pogratulowac Kolalicji biggrin.gif Kohy dostaly po dupie tongue.gif
A i dzieki @konflikt i @Gulta za hero teraz mam tylko 8 pk tongue.gif
pozdro
rebel
war war i po warze kohy przerypaly totalnie z ssc z nami remis osiagneli nie wiem jakim cudem -kilka ciekawostek z wara
mowilem na fc ze mozna niezle powymiatac na zc -@SAN instruktaz for you w jaki sposob to sobie wyobrazalem-sprint niepotrzebny prowl mam az 4 hehehhehe a zobacz co potrafie-dodam tylko ze prubowai mnie odkryc-walili aoe.....ale w puste miejsca wiec pomimo ze nic im nie robilem prawie zabawy mialem po pachy-no nic to przesada na jakis czas mieli lekko zwolnione ruchy coponiektorzy heheheheh
PARTYZANT

drugi obrazek z tego miejsca to juz wyzej wspomniana salwa -efekty mozna zobaczyc na filmie-kilkunastu koalicjantow przedostalo sie na druga strone zc i odpalilo swoje LP -kohy pilnujacy zc polegli szybciutenko jak widac i bezbolesnie nie zdolali polozyc nikogo z desantu .Nie wiem po co pozniej polecielismy do hq kohow i tluklismy sie pod nia jakas godzine biggrin.gif moze for fun only? biggrin.gif ja w kazdym razie nie zdolalem dobic zadnego koha nie na sicku i stad zero hp biggrin.gif
SALWA

obrazek trzeci -walka na przedpolu hq ssc -podnoszenie swoich i dobijanie wroga gonitwy i czyszczenie pola to glowne elementy
tej zabawy na filmiku zlapalem sana jak wypada z hq swoim swordem i podpala kohom nogawki,ja jak zwykle moglem sie tylko pobawic kometka for fun only heheheheh -jeszcze jakies 20 lvl tak bedzie for fun only potem moze zaczne cos dzialac z aohanem i poprawiac kometa
Harcownicy

i ostatni filmik z samego hq akcja wymiatania kohow z pieterka no i to co sie dzialo w wejsciu samym-widac @dogara jak sie przewija przez ekran healujac naszych i obok kamerki ten ua spamujacy LP to @Yoter-przy dokladnym przyjrzeniu widac jak kohy zajadaja pomaranczka.....lol malo im to dalo bo wczesniej tracili chi i nie mogli skutecznie odpowiadac na spam powerow wysylany w ich strone-po krotkiej bitwie polegli wszyscy-szkoda ze nie widzialem ile dostawalem debufow bufow i reszty hehehe ale sadzac po blyskach ikonki zajelyby pol ekranu biggrin.gif
OGIEN W HQ SSC
ilmak
ludzie szukam mlodzszych braci dla ilmaka smile.gif
ktos odpowie na zew ??
idealnym kandydatem sa maniacy smile.gif
a minimalne wymagania to lvl mniejszy niz 83 smile.gif
Falka juz sie zapisala smile.gif hehe

teraz powiem o korzysciach tak wlasciwie to niema ich smile.gif heh
a jakie minusy tez nic nie znalazlem heh

chetnych prosze o info smile.gif

ps. cel szczyty tongue.gif
|bemol
heh @ilmak ja z jestem zajęty tongue.gif
@reb co do filmików...kurcze u mnie troche ciemno widać...Udało mi się ściagnąć pierwsze 2 bo reszta mi wyswietla że za dużo połączeń...ten net z kablówki...
A i jeszcze jedno jak Ty rozróżniasz którzy to nasi?
Nie lepiej sobie "Name Filter" ustawić tylko na "enemis"?
Ja tak mam i za daaaaaleka juz widze kto idzie biggrin.gif
może komuś się to przyda...
pozdro
rebel
bo te pierwsze 2 w nocy krecilem nie pamietasz? biggrin.gif
nastepne sa w dziennej scenerii juz wiec spox.
a rozrozniam najszybciej po logo widac wyraznie pomaranczowe logo swc wiec nasi heheheheh trudniej przy ssc -koh kolory maja podobne ale jakos daje rade problemem bywa to ze celownik automatyczny przez chwilke wyswietla znaczek ludzaco podobny do ssc.......obojetnie kogo nie zanaczysz wiec trzeba ulamek sekundy dluzej odczekac na identyfikacje -najlatwiej uzywac klawiszy F9 swoj F10 wrog -oczywiscie wpierw ustawic filtry odpowiedznio.

ok przerylem te wareable i mam zgryza........recepturki ok sa pkt jakos sie uciula w przyszlosci ale.......komponenty z listy widze ze sa w jakis nieznanych albo niedostepnych mapach......co to jest HW,BL,YM,BM...........GDZIE SA TE MIASTA?
macie linka i sprubujcie to dogrzyzc do konca http://mizaduo.fiwh.com/sro/index.php ja narazie rezerwuje pkt nie daje w nic jesli beda komponenty to dam w wareable i bede robil rekawice i gravesy -dla ludkow i na handel hehehehehhe
|bemol
No nic chwila odpoczynku troszke nauki sie zeszlo bede najwczesniej we srode...mam nadzieje @reb ze juz bedziemy mogli razem partowac biggrin.gif pozdro i do zobaczenia w grze a @Finka Mistle ma juz chaina ???
ilmak
oj @bemol zobacz na strone poprzednia to przeczytasz posta Finki jest on bardzo tresciwy wiec niepowinienes miec problemow z odczytaniem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.