Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pedang Setiawan Online
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Gry - Kafejka > Gry Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
ilmak
@ Ader powiem krotko masz 10 punktow PK ale bylo warto naprede smile.gif

pamietaj zawsze mozesz mi zabronic smile.gif jak ci sie niepodobaja moje zabawy
rebel
quest na zbroje skonczony-zbrojka ma parametry liderowej ale kazdy moze ja nosic
@ader nie krzyw sie na ilmaka za pk ale raidowalismy relic biggrin.gif z powodzeniem kazdy zarobil po 10 minimum ale prestiz zostal tongue.gif

4 osobowa grupka uderzeniowa pokonala zaloge ssc i wyniosla relic ktory zlozylismy do naszego skarbca zdjecia byly szampan sie la itd itp
lol w zyciu nie wiedzialem ze po ktoryms tam lvl bez healera nie da sie nic zrobic tongue.gif @finka masz wieliego buziaka za super heal i szalona dusze hehehehehe
rebel
@ilmak gratsy za jak zwykle bojowa profesjonalnosc biggrin.gif a baba sie nie przejmuj uzura i inni mxc nam pomogli a finka pozwalala ustac w tym szale obledu i piekle powerow jakie nam slala-padla 3 razy biggrin.gif potem 2 magikow w pcv juz spokojniej ale tez twardziele straszni i znow tylko dzieki healowi stalismy sobie i tluklismy bolkow loooooool caly dzien na 1 quest biggrin.gif przy powtorkach widac dopiero ze cos niecos mozna pprawic i ominac biggrin.gif-fajnie sie gra na tym 100+lvl ale tylko przygodowo bo xpowania sobie nie wyobrazam jakos
gadalem chwilke z neo-ta wersja fwo bedzie free to play ale,,,,,,,,,,,beda sklepy gdzie za kase mozna bedzie kupic itemki lol czyli typowy azjatycki zwyczaj i to podobno za niezla kase hehehehehe wiec mozna smialo zaplanowac dluzszy pobyt i wiecej akcji na przyszlosc
aha po tym quescie ze zbroja koniec klopotow z kasa na skutek buga nabija sie 999999 goldow na licznik:P
ilmak
@Reb wiesz ze ja jak tylko jesem online to mozesz namnie liczyc ale to dzieki Aderowi moglem wam pomoc i mialem przytym mase radochy juz niemoge sie doczekac OB wtedy bede gral napewno UA do 48 lvlu napewno potem sie zobaczy ale chyba pozostane przy czystym UA albo pomieszam troche z lukiem hmmm musze to jeszcze przemyslec tongue.gif
Kamyk
witam
czy ostatnimi czasy tez macie takie problemy z polonczeniem sie na serwer ? czy tylko ja jestem tak pechowy z moim lączem sad.gif
|bemol
@Kamyk nie wiem co sie dzieje ale przygotowuja sie do OB..
Na stronie jest znowu info o Evencie "Scrable" (to moze ten o ktorym mowil Luffy) no ale zobaczymy...Pozdo
Kamyk
nosz kurde strasznie denerwojace staly sie te DC nic nie idze zrobic dopada nawet przy przechodzeniu na kolejne mapy sad.gif

BTW wie ktos moze gdzie znajde Sand demona do awake sabre wiem ze w okolicy BMC na Nd ale cos dokladniej biggrin.gif

ok demon znaleziony jest w tych okolicach na ND -6k/-6,5k
Kamyk
w chwile nodow z bemol postanowilismy sie zabawic i udalismy sie do HQ SSC aby odzyskac skaradzny przez nich relikt biggrin.gif proba powiodla sie bez zadnych przeszkod i tak na chwile obecna posiadamy 2 relikty :]
finka
heh, powiem jedno - broniłam reliktu smile.gif
byliśmy akurat sami z Digitalem kiedy ekipa Neo chciała nam zabrać relikt. Digi poleciał bliżej twierdzy a ja przeleciałam przez zc i schowałam się przy wyjściu do HX. z moim lvl troszke trudno było kolesia zatrzymać ale pogoniłam go troszke przez mape zanim padłam sad.gif Potem broniliśmy z Digitalem skarbca bo znowu nas najechali - tu już było gorzej chociaż nie-skromnie przyznam że zostawiłam jednemu tylko 5-10% hp zanim zginęłam smile.gif Niestety relikt zabrali mimo że szybko zawołałam Kamyka na gg. Troche nas mało było, zwłaszcza że Digi i ja to niskie levelki jesteśmy. Ale co tam - nie jeden raz pewnie jeszcze stracimy relikt i nie jeden odzyskamy smile.gif A fotki mam fajne - biegnie sobie finka i trzaska kolesia z reliktem na plecach smile.gif
Sanreal
hmmm sorki digi ale serwer mnie wyrzucil i nie chce wpuscic (time out connection)
Kamyk
@Finka jak juz mowilme damy rade jutro sie przebiegniemy z bemol i bedzemy mieli znowu relikt smile.gif ups wpadka mialem na mysli dzisiaj tongue.gif

poza tym wydaje mi sie ze mozna sprobwac bedzie przechandlowac go z MXC na te miasta bo pewnie w ich rekach bedzie bezpieczniejszy biggrin.gif tylko trzeba wychandlowac kozystniejsza ilosc biggrin.gif tak powiedzmy minimum 3 smile.gif
|bemol
@Kamyk nie ma problemu ale na smc trzeba by zoorganizowac troche wieksza ekipe min 3 osoby + heal hehe....
Moze wtedy sie uda pozdro..
Kamyk
pytanei do znawcow co powiecei na taki build bow biggrin.gif

Eagle's Aim --- rank 5
Flying Dragon lub Flying Phoenix (bo nie wiem czy jest blad czy nie ale na stonie pisze ze Dragon jest na one enemy target, jezeli tak jest w rzeczywistosci to biore feniksa) ---- rank 5
Dragon's Roar ---- rank 5
Eagle's Blessing ---- rank 5
Tame the Dragon ---- rank 5
Phoenix's Sweep lub Ice Dragon's Sweep ( dylemat bo cos rebel mowiels ze Ice Dragon's Sweep jest niedostepny, jezeli jest inaczej to biore smoka a jak nie to idze feniks) ---- rank 5
Great Dragon's Roar (kozystam z reseta i wywalam Dragon's Roar na rzecz tego) ---- rank 5
Dragon's Blessing --- rank 5
Dragon's Strike ---- rank 5
do tego jescze na rank 5 oba LP Bow
Dragon's Essence
Soaring of Nine Phoenix

jezeli dobrze sie wszystko zgadza to na koniec zostanei 2 power pointy wolne smile.gif

mile widziane jakeis uwagi oraz korekty tej konwencji biggrin.gif
konflikt
Jezeli sie nic nie zmienilo, to daruj sobie flying phoenixa, bo ma zalosny zasieg. Reszta okej, jak tylko wroce to w OB cos podobnego bede robil. thumbsup.gif
|bemol
@Kamyk pamietaj ze jest jeszcze great dragons roar hmm niby rozni sie tylko zasiegiem ale zawsze mozna uzyc restet pointa ale to tylko propozycja tongue.gif pozdro..
@Konflikt kiedy wracasz?...do gry rzecz jasna?
Pozdro..
VincenT
Mam pytanie Beta jakaś dłuża ? opłaca się startowa jeszcze: ) ?
Kamyk
@bemol a jak na pisale w opisce ???
CYTAT
Great Dragon's Roar (kozystam z reseta i wywalam Dragon's Roar na rzecz tego) ---- rank 5

chyba pzeroczyles to jak czytales :]

@VincenT nic pewnego ale ze od 1 wrzesnia ma sie zaczac OB ale powtarzma nic pewnego bo mowa byla jescze o 1 evencei ktory zaczyna sie jutro i ze po nim mila wystartowac smile.gif ale na chwile obecna trzeba sie trzymac daty 1 wrzesien

przyjaciele stala sie rzecz nie do pomyslenia otoz SSC uprowadzilo nam relikt sad.gif trzeba sie zebrac i go odzyskac na chwile obecna stracilismy 300 prestizu i niestety caly czas spada sad.gif
VincenT
cry.gif głupia neostrada znizyli mi prędkośc do 168 kb/s sad.gif a pod koniec miesiaca mi odłaczaja neta cry.gif myślałem że chociaż troche pogram a kicha z taka prędkościa to mi się będzie dłuuugo ściaga
|bemol
@Kamyk no rzeczywiscie przoczylem....
No to trza bedzie pokazac SSC co SWC potrafi...
Do zobaczenia w grze !!!
Kamyk
kurde cos jest nie tak z serwerem cyz co??? jak mnie rozlonczylo to nie moge sie polonczyc po wpisaniu loginu i passa pisze mi oadrazu ze zostalem rozlonczony ??? czy ktos moze mi powiedzec co jest grane i czy ktos wiecej ma taki problem czy jestem z nim osamotniony ? sad.gif
|bemol
@Kamyk nie wiem przed chwila probowalem wszystko dziala...
Ale wlaczajac gre do serwa mi 2 razy sie laczylo hmmm nie wiem moze juz naprawili do zobaczenia w grze smile.gif
Gulta
Hmmmm - nie wiem czy dobrze zrozumialem was @Kamyk i @konf ale zamierzacie w OB i F2P grac bowerami ??
No to skoro Finka sie jeszcze na to zdecyduje to znowu PT bedzie mocne w luki bo ja na pewno nie zamierzam zrezygnowac z tej stancy nawet kosztem zostania w "ogonie" PT smile.gif smile.gif
Jesli chodzi o powerki Pawelku to wszystko jest ok - nie wiem jak z tymi na wyzszych lvl ale wygladaja dobrze..
jesli chodzi o mnie to :

1. Nie zastanawialbym sie na wyborem Phoenix's Sweep lub Ice Dragon's Sweep - zdecydowanie wole feniksa i mysle ze @konf bedzie tego samego zdania - ten powerek jest straszny - jak bomba wodorowa i niezle dziala na duuuze grupy mobow, ktore padaja dziesiatkami co strasznie dziala na nerwy wszystkim lvlujacym nobom ( i nie tylko ) na spocie smile.gif smile.gif - pogadaj z @konfem - opowie co w 3 luki ( jeszcze z @dylem ) i z fenikisami potrafilismy robic smile.gif

2. Wybor Flying Dragon lub Flying Phoenix - a tu akurat odwrotnie - ja wole smoka smile.gif - na pozniejszych lvl niby nie jest taki mocny ale jesli nie zmienili tego ze przechodzi przez sciany to jest to naprawde grozna bron - docenisz ja jak pojdziemy zdobywac HQ KOH - jak chlopaki beda biec po relikt a my staniemy z tylu za sciana skarbca i bedziemy zza sciany scinac obroncow smile.gif smile.gif

3. Tu pewnie sie ktos ze mna nie zgodzi ale ja bym wygospodarowal jeszcze miejsce na SOOTING WIND - lubie byc samowystarczalny a nie zawsze masz pelny plecak potow - poza tym jest to leczenie grupowe a nigdy za wiele healerow w druzynie

4. Ostatnia uwaga - albo poprawili teraz bowera albo trafilem w koncu w moj build - w starym dobrym FWO walka z czyms zoltym lub pomaranczowym to byla katastrofa a teraz spokojnie lvluje na czerwonych i pomaranczowych mobach a jak trzeba ( do tasku ) to i fioleta sie ubije na kilku potach - recepta jest moim zdaniem prosta - nie ladowac wszystkiego w PERC ale wzmocnic tez poteznie sile i con - jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi - pozdrawiam i do zobaczenia w OB smile.gif
Kamyk
przebieglem sie po miastach i popatrzylem nad skilami z dylematu i faktycznie flying pheonix ma jedynie 10 m zasiegu przy 30 smoka wiec dyleamta nad skile rozwiany smile.gif

ja osobiscei zamierzam w pierwszej kolejnosci dojsc do max percepcji pozniej to pojdzie na odstrzal mind z con smile.gif
rebel
@kamyk perc 5 lvl wyzej lvl staczy ci zupelnie con jest podstawa przetrwania na polu walki i mind dla critow i paliwka dla powerow -nie pamuetam tych nazw ale macie w planach tego spowalniacza aoe? biggrin.gif jak dla mnie to mial atomowe dzialanie na wojnach wskakiwalo sie w najwiekszy tlum i odpalalo raz za razem co unieruchomialo wroga armie i nikt nie wiedzial co sie dzieje
pozatym musisz wybrac czy budujesz lucznika melee heheheh jak to brzmi czy powerowca jesli melee to sila musi byc podciagana rowniez na rowni z perc a jesli nie to doladuj con+mind
btw lp luku dzialaja naprawde niezle sam sie o tym przekonalem w duelkach moj stafer mogl tylko kobra kasac lucznika bo mial powiazane nozki biggrin.gif
Kamyk
raczej bedzie to power bow biggrin.gif bo jak pisalem bede maxowa percepcje con i mind

a jak mowa o masowy slow to chyba ci rebel o to chodzilo
Tame the Dragon
Stance Bow
Required Level 52
Affect all enemy targets in an area around one enemy target
Target Range(m) Within 30 meters
Duration(s) 12
Require 34 Chi
Effects Inflicts slow. Inflicts between 78 and 156 instant lightning damage.
Villages in An Shan

i przewiduje go w moim buildzie :]
rebel
dokladnie o te bombke atomowa hehehehe a nie zapomnij o debufie na lightokolo 30-40 lvl jest i laduj wszystko potem w light bo lp lucznika takze wali lightem wiec bedziesz mial komplet ja sprawdzilem to na buildzie stafera i dzialalo naprawde swietnie uderzenia po 1500 na debufie byly norma i odpalalo sie je dosyc czesto czyliu co jakies 4-5 sek 1500 biggrin.gif ninja w godless palace klada sie po tym jak zboze
|bemol
Hmm widze ze Bow staje sie popularny tongue.gif
Ja chyba jednak zaczen gre tym razem UA....
A BTW moze ktos wie gdzie sie zaczyna Quest dla UA na 2 LP ??
pozdro...
ilmak
ok Ja gram w OB UA a planuje go tak

1. Freezing Fist
2. Soul Rage
3. Breaking the Blow
4. Energy of Sword
5. Harness the Chi
6. Guide the Hand
7. Disrupt the Chi
Teraz zaczynaja sie problemy bo taka postac to czysty melee a widze ze wszyscy zaczynaja jednak powerami walczyc i taki UA to ginacy gatunek. Mam nadzieje ze jednak bede wstanie komus dupsko skopac.
Jest mozliwosc ze na 59 lvl koncze UA i zaczynam w łuk dawac w efekcie ma 100 lvlu mam lucznika bez powerow ofensywnych ale z wielka iloscia AR czyli nawalam krytykami ale niewiem czy taki lucznik bedzie mial wystarczajaco wysoki DMG ?? Nieznam sie na lucznikach nigdy nimi nie gralem wiec prosze o rade !
Inna opcja robie czystego UA !!
Tu tez mam problemy z powerami sad.gif bo tak naprawde to UA niema dobrych powerow ofensywnych, tak mi sie przynajmniej wydaje.
Godny uwagi jest

Great Chi Palm (swietny zasieg ale niski DMG)
Stance Unarm
Required Level 50
Affect one enemy target
Duration(s) instant
Require 32 Chi
Effects Inflicts between 70 and 140 instant physical damage. Inflicts weapon damage

a jako ostateczna linia obrony myslalem o polaczeniu takich 2 powerkow (oczywiscie zakladam ze uda mi sie je zdobyc )

Earth Destruction
Stance Unarm
Required Level 75
Affect all enemy targets in an area around self
Target Range(m) No Target Required
Duration(s) 12
Require 100 Chi and 100 Hit Points
Effects Inflicts Confuse. Inflicts between 100 and 150 Instant Physical Damage. Inflicts between 100 and 150 Instant Fire Damage.

The Cobra's Fang
Stance Unarm
Required Level 65
Target Range(m) Within 5 meters
Duration(s) 12
Require 75 Chi and 30 Hit Points
Effects Inflicts between 96 and 174 Instant Poison Damage. Inflicts 10 Poison Constant Damage.

Ewentualnie jeszcze

Clap of Buddha (wiem ze ten power nie jest zbyt skutecznym stunem juz go kiedys mialem ale niema nic lepszego )
Stance Unarm
Required Level 52
Duration(s) 6
Require 22 Chi
Effects Inflicts stun.
Villages in Le Yang

chodzi mi o walke ostateczna z kilkoma przeciwnikami dlatego mysle o tych powerach a one maja "Affect all enemy targets in an area around self " wiec jak juz padne to chcialbym zabrac kogos zemna do piekla czekam na rady i uwagi smile.gif
jeszcze jedno pytanie jak polacze Earth Destruction + The Cobra's Fang jeden wymaga celu do odpalenia a 2 nie jak to bedzie po polaczeniu ich bede potrzebowal celu czy nie ???

mozna polaczyc jeszcze inne powery naprzykad te o ziaciegu 10m i 60 stopni to tez moze byc ciekawe wziasc lp+ jakis o takim samym zasiegu

jesli chodz o staty to 100 sila, 100 agil . 100 con , reszta mind
|bemol
@ilmak LP maja staty 60 stopni i 10m oba wiec mozna je poloczyc smile.gif
a co do Earth Destruction + The Cobra's Fang mozesz ja poloczyc i nie potrzebujesz celu ale nie wiem od ktorego lvl chaina mozna miec...
Ja bym wzial jeszcze pod uwage jeszcze 1 powera...a mianowicie
Ice Shatter
Stance Unarm
Required Level 65
Affect all enemy targets within 30 meters in a 30 degree arc in front of you
Duration(s) 12
Require 75 Chi & 30 Hit Points
Effects Inflicts between 125 and 186 Instant Cold Damage. Inflicts 5 points penalty to Cold Resistance.
SSC
Zadaje Debuffa do colda co zraz z
Energy of Sword
Stance Unarm
Required Level 32
Affect one enemy target
Duration(s) 24
Require 26 Chi
Effects Inflicts 8% penalty to attack rating. Inflicts 4 points penalty to cold resistance. Inflicts 4 points penalty to physical resistance. Inflicts weapon damage.
i Frezzing Fist niezle moze pomlucic ale jeszcze sam sie zastanawiam co wziac...
Myslalem jeszcze nad POISONEM...(Tylko ciezko bedzie ze stafferami)

Cleanse The Body
Stance Unarm
Required Level 44
Affect one enemy target
Duration(s) 24
Require 20 Chi
Effects Inflicts weapon damage. Inflicts 15 points penalty to poison resistance.
Villages in Le Yang

z 1 LP

Ru Lai Palm
Stance Unarmed
Required Level 80
Affect all enemy targets within 10 meters in a 60 degree arc in front of you
Duration(s) 12
Require 35 Chi
Effects Inflicts 15 to Poison Constant Damage. Inflicts between 96 and 250 Instant Poison Damage. Inflicts 4 points penalty to Poison Resistance. Inflicts Slow. Inflicts Stun.

Cos by przeciwnik odczul smile.gif
Pzodro i za sugestie nie dziekuje....
finka
CYTAT(ilmak @ 21.08.05 - 10:49)
Great Chi Palm (swietny zasieg ale niski DMG) 
*

Nie wiem ile dmg dla ciebie @ilmak to duzo ale ja mam tego powerka i nie narzekam smile.gif Przy bazowej sile 80 (z itemkami mam okolo 110) i bez bufa do AR zadaje srednio 1200 dmg. Nie wiem czy to duzo czy malo bo do tej pory grałam zawsze z lukiem - ale szybkość rozwalania mobów znacznie się zwiekszyła odkąd mam Great Chi Palm. Jeśli zdecyduje sie na UA w nastepnej becie na pewno bede miala tego powerka.
Sanreal
Effects Inflicts between 70 and 140 instant physical damage. Inflicts weapon damage
niewiele jest powerkow które dają wysoki dmg (najczesciej to jakies50-96dmg) i inflict weapon dmg
i najcześciej ten weapon dmg jest całkiem spory (500+ dmg) smile.gif a sporo ludzi go ignoruje
|bemol
heh no to sie dzialo troche w grze....
Gralem "Rydym102" i szukalem Quest na 2 LP i spotkalem sie z Uzura. Postanowlismy isc po relikt SWC a przy okazji wzialo sie relikt SSC heh. ALe niestety Uzu nie dotral do naszego HQ - zabili go. ClivE wzial drugi relikt i zaniosl go do naszego HQ smile.gif Wiec mamy teraz relikt SSC... O ile jeszcze go mamy tongue.gif
Kurcze coraz wiecej ludzi w to gra...smile.gif Bylo pare osob wszyscy 100+ a i Disease smile.gif
Pozdro..
rebel
ilmak zauwaz ze @finka samego dmg z tej rekawicy ma 480 tongue.gif doliczajac dmg powerka okazuje sie ze moze walnac moba 2x po 1000 dmg zanim moob doleci do niej,wiec jest super dopalek hehehehe
rebel
gratsy za boosta @finka i @D1 hehehehe teraz mozesz sobie sprawdzic builda ua na wlasnej skorze biggrin.gif 103 lvl gick
ks.znicz
Jest już jakaś konkretna data OB ? Prosze o info w razie czego smile.gif Pozdro all !@!
|bemol
@Znicz niestety nie ma jeszcze konkretnej daty wszyscy mowia o knocu miesiaca....Nie matrw sie jak bedzie wiadomo to napiszemy smile.gif

Edit:
http://forum.pso.com.my/viewtopic.php?t=148

Sam widzisz musza to ponaprawiac ...
|bemol
A kurcze cos edit nie dziala jak byscie mogli spojrzcie TU!
Ja tez tego nie rozumiem ale sie roznioslo ze
CYTAT
dulu aku dgr org poland main guna english..x tau camne buat

Cokolwiek to znaczy....
Pzdr...
EDIT:
A i prosze was jak mozna napisac po malezyjsku "Polak Potrafi" tongue.gif clap.gif
respekt.gif Dla Wolviego i rebela respekt.gif
rebel
zaraz nas tam do sadu podadza ze bez licencji gramy hahahahahahahaha bo angielska wersja wedlug nich objeta jest licencja.........biggrin.gif hmmmmm jakos to naciagane bo roznice sa tylko w dolozeniu obok angielskich textow malajskich i na tym koniec roznic biggrin.gif czyli ze my gramy w te okrojona wersje biggrin.gif
@bemol poczekaj zapytalem naszego kumpla z malezji jak to bedzie poprawnie jutro ci dam odpowiedz
Kamyk
narazie niec nie bede zmienial w tym buildzie co podalem ale jezeli zajdzie taka potrzeba bo nie gra to tak jak powinno to zainwestuej w tego debufa
Dragon's Bite
Stance Bow
Required Level 41
Affect one enemy target
Duration(s) 24
Require 36 Chi
Effects Inflicts 5 percent penalty to defense rating. Inflicts weapon damage. Inflicts 5 points penalty to fire resistance. Inflicts 5 points penalty to lightning resistance.
Villages in An Shan

a poza tym cos nie pasuje malaja ze gramy na wersji SRO na ich serwie ? biggrin.gif z ta licencja sa smieszni przeciez gra jest do scigneicia za darmo i wydaje mi sie ze nie lamiemy zadnej zasady z licenci wiec przestali by sie osmieszac biggrin.gif
Kamyk
kurde co tak nagle umilklo ktos umarl czy co ? co tam slychac w PSO nie loguje sie od pary dni i nie wiem co sie dzieje:) zaszyly jakeis zmiany wiadomo moze cos wiecej o OB ?? tongue.gif
VincenT
Wiadomo tyle ze Ja neta nie mam;p a teraz u kumpla tylko czytam co tam piszecie;] pozdro może jakos se zalatwie neta:)
|bemol
Zalatwiaj zlatwiaj bo moze nie dlugo sie zacznie wielka rozgrywka tongue.gif
PT VS reszta swiata....
@reb i jak z tym "polak potrafi" ??
rebel
kolo sie nie odzywa ale sam tlumaczylem i wyszlo "POLES KALENG MEREK" nie wiem jak jest polska po ichniemu
Kamyk
czyzby jednak OB miala wystartowac 1 wrzesnia ??
zagladnijcie tutaj /http://forum.pso.com.my/viewtopic.php?t=176
ilmak
Takie dziwne pytanie taki LP obecnie nie istnieje ???

Legendary Power

Stance Unarm
Yi Technique
Required Level 70
Affect self
Range(m) -
Duration(s) -
Require -
Effects Adds 10 percent to attack rating. Adds 10 percent to defense rating. Adds 100 to maximum Chi. Adds 30 to Chi Regeneration.

bo kiedys w dalekiej przeszlosci kiedys onim czytalem i chcialem go miec !!
Sanreal
hmmm cóż kilka takich powerków i LP co to miały być zostało skrzetnie usunięte z wszelkich możliwych źródeł
ten LP dla UA nie istnieje
istnieją za to:
Ru Lai Palm
Stance Unarmed
Required Level 80
Affect all enemy targets within 10 meters in a 60 degree arc in front of you
Duration(s) 12
Require 35 Chi
Effects Inflicts 15 to Poison Constant Damage. Inflicts between 96 and 250 Instant Poison Damage. Inflicts 4 points penalty to Poison Resistance. Inflicts Slow. Inflicts Stun.

CloudSpread Palm
Stance Unarmed
Required Level 88
Affect all enemy targets within 10 meters in a 60 degree arc in front of you.
Duration(s) Instant
Require 60 Chi
Effects Inflicts between 50 and 155 instant fire damage. Inflicts between 60 and 145 instant cold damage.Inflicts between 120 and 150 instant physical damage.
ilmak
heh dzieki San tak myslalem smile.gif szkoda bo byl ciekawy
rebel
zajrzyjcie sobie [http=http://www.pso.com.my/screenshots.htm]TU[/url] niezle screeny z eventu robione przez GM na jednym PT stoja jako jedyni na nogach jeszcze przy szalejacym WINDZIE-hehehe spodobalo mu sie ze nam grupowe zdjecie walnal? biggrin.gif na innym tez widac atak PT na bossa ,luffy neo i inni juz na sicku sie wycofuja a my nacieramy biggrin.gif
ilmak
Hej myslalem przez ostatnie dni jakiego UA zrobie i juz wiem niebedzie zadnych rewelacji biore nastepujace powery

1. Freezing Fist 10- cold+ua dmg buff
2. Soul Rage 20- ar buff (9%)
3. Breaking The Blow 28- dr buff (10%)
4. Energy of Sword 32-ar(8%)+cold(4)+phy(4)+weapon dmg
5. Harness The Chi 41- heal 12%
6. Guide The Hand 47- ar buff (10%)
7. Great Chi Palm 50-phy dmg,weapon dmg
8. Disrupt The Chi 59- ar(9%)+dr(6%) db, weapon dmg

jak widac cholernie wiele tych powerow i zabraknie mi punktow nanie dlatego mysle zeby dac wszystkie na 4 poziom a nie na 5
mysle jeszcze nad jednym db

Wrecking the Chi 56Effects Inflicts 7 points penalty to physical resistance. Inflicts between 50 and 100 instant physical damage. Inflicts weapon damage.

razem z db Energy of Sword 32 daje mi -11 punktow debuffa na obr phy czyli jak rozwine je na 4 poziom bede mial -44 wydaje mi sie ze cos moze byc z tego !

jesli chodz o staty to
sila 80
agil 80
con 100
perc minimum
mind reszta

to jest plan do 60 lvla potem pomysle co robic dalej jest opcja zeby przerobic go na trucizne wziasc :
Ru Lai Palm 80- poison dmg+db, slow, stun
Cleanse The Body 44- poison db(15), weapon dmg
ale musze sie jeszcze zastanowic

a teraz pare pytan:
Zeby miec chaina musze miec 100lvl postaci czy 100 lvl jakiejs stance?? np UA

Czy mozna zrobic chaina z 2 powerow z roznej stance np UA+ Szabla??

Jak widac moja postac to prawie czysty melee z db do AR+DR+PHY
bede posiadal Great Chi Palm zeby kogos kopnac w dupe z 30m tongue.gif
i moze jeszcze Wrecking the Chi zeby poprawic jak ktos sie mna zainteresuje smile.gif heh i to caly moj bulid niestety niewyglada spesjalnie groznie
Wiem z doswiadczenie ze taki UA niema problemow zeby dojsc do 70-80 lvlu ale potem slabnie strasznie ale wkoncu odczego jest PT chyba mnie pociagniecie dalej do zaoferowanie bede mial tylko AR buff calkiem mily dla szabli i leczenie to hcyba zainteresuje wszystkich no i moje debyfy smile.gif
rebel
do chaina na 2 powery starczy 100 lvl stance obojetne chain 3 powerowy od 130 lvl
a uwzgledniles w budowie mozliwosc resetow powerkow z niskich lvl ?
ten soul rage mozna pozniej zamienic na cos z innego lvl

polaczenie debufa na jakis elementz uderzeniem zawierajacym wlasnie ten element daje podwojne a nawet potrojne obrazenia-testowalem na light na czysto walnalem lightem za 400-500 a po debufie -75 pkt resista strzal lightem wynosil 1200-1300
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.