Hej
powiedzcie mi bo widze ozywienie w grze, chcecie faktycznie grac na nowym serwerze po beta testach ?
( mysle ze beta testy trzeba wykorzystac zeby zbierac informacje o czasach odpalania i regeneracji powerow )
Ja tak jak sie zastanawiam to zostal bym na obecnym jest stabilny i jak ruszy nowy ( alternatywny ) serwer to moze zrobi sie luzniej.
Generalnie wiem ze fajnie zaczyna sie wszystko od nowa, a nie zmaga sie z lvlami 100+ i pakerami co maja 220 lvl i soper sprzet ale:
PK serwer bedzie naprawde denerwujacy, jestem pewien ze jak tylko sie zaludni to poprostu wszyscy zaczna sie mordowac ;P i nie bedzie dalo sie lvlowac, inna sprawa to powerowe bulidy to jest poprostu koszmar do lvlowania, ja kiedys 1 UA dobilem 88 i to byl naprawde koszmar

dajcie znac bo widze ze istnieje mozliwosc odbudowy ( przybajmniej czesciowo ) PT pojawil sie bemol i dylu wiec juz jest niezle oczywiscie zakladam ze Gulta lada moment tez sie odliczy i Rebel ty tez
ps. rozmawialem a Thunderem ( taki jeden KOH ) mowi ze ma postac na nowym serwerze i wiecie co .. on mowi ze bedzie gral melle !!! zrobil postac staff85/bow reszta ( ma 3 x db DR ) i twierdzi ze na lvlach 130 osiaga krytyki 2k ... co wy na to ? mi sie przypomina jeden gosc z dawnych czasow powerspamowal mieczem i byl naprawde mocny ale jake sie zaczynalo uciekac to nic tymi powerkami nie trafial heh wiec moze jednak warto pomyslec nad melle ... no moze BOW jako powerspamer ma sens ( 3 x LP to niezle walniecie )
mysle ze w grze bedzie pelno BOW ( i wszyscy beda latac i mordowac ... ) wiec moze trzeba zrobic kilera bow

a jak ubic BOW ?? chyba tylko innym BOW ale melle

obecni mysle nad 2 - 3 kombinacjami
80Bow/50UA ( 3 x AR buff, 2 x db DR + wszystkie dmg buffy
)
50Bow/60Sword/20UA ( 3 x AR, 2 x db DR,FF ze Sworda, + wszystkie dmg buffy
)oczywiscie jeszcze wszystkich punkow nie policzylem .... wiec nie wiem czy starczyc