CooLCubE
25.12.05 - 22:08
Wygląda na to że nici z mojej gry

Cały czas nie chce mi się uruchomić
konflikt
25.12.05 - 22:25
Nie chce mi się wierzyć, że to przez pliki tymczasowe. Spróbuj wyłączyć firewalla, albo może w trybie awaryjnym zainstalować? Możliwe też, że klient źle Ci się ściągnął. Spróbuj z klientem StromRiders (link w którymś z pierwszych postów) i paczuszką rebela.
Dla upewnienia: tu link do stronki oficjalnej po angilesku:
http://www.fwo.com.my/main/english/index_evr.aspI klient:
http://www.fwo.com.my/main/english/download_evr.aspPozdrowienia.
CooLCubE
25.12.05 - 22:36
Okej... spróbuje

Już trzeci raz będę ściągał klienta, żeby tą grę zainstalować

No, ale jak sie chce grać to trzeba pocierpieć
@CooLCubE nie mecz sie z klientem ze strony fwo, ja go ściągałem 3 razy i za każdym wyskakiwał ten sam błąd co u ciebie. Oszczędz sobie nerwów i pobieraj ze strony StormRiders
a wracajac do pasta rebela o rejestracej konta mozna to zrobic bez problemu po angielsku wchodzac na angielosko jezyczna stroen PSO oto link
http://www.fwo.com.my/main/english/index_evr.asprowniez z tej strony idze pobrac klijenta ja pobralem i nie mialem z nim zadnych problemow
CooLCubE
26.12.05 - 17:27
Pobiore ze StormRiders

Tak jak bowti klienta z oficjalnej strony ściągnełem 3 razy i cały czas to samo.
EDIT:
A mógłbym prosić o adres strony StormRiders z której mam ściągnąć klienta? Po wpisaniu w Google wyskakuje albo strona filmu, albo sklep :/
http://www.fwo.com.my/main/english/download_evr.asptam klient filmiki i inne bzdury ..............
@kamyk trumienke juz wyszykowales ?

bo w SWC juz spiewaja takie kolendy -nie wiem czy na temat ale cos o trumienkach "ta trumienka jest lepsza te trumienke miec wole......"

joke
ogolnie to adrest to SRO byl takie www.stormridersonline.com ale jak wiekszoasc wie Pheonix Studios juz nie wydaje tem tej gry wiec jest problem z zaladowaniem strony wiec pozostaje jedynie www.fwo.com.my
@rebel jak mam Ci zrobic trumienke skoro nie podlales rozmiaru ?
CooLCubE
26.12.05 - 18:03
rebel -> ja już z tamtej ściagałem. I nic. Takie błedy jak zawsze. Nie chce czwarty raz sciagac. To nie ma sensu. Po prostu nie bede grał
nie zalamuj sie tylko skontaktuj z gigim - my dzis sciagalismy jemu klienta i mielismy dokladnie te same problemy - gigi sobie z nimi poradzil wiec na pewno podpowie tobie co i jak a nam milo bedzie powitac cie w grze i poprowadzic dalej - nr GG do gigiego to 2534902 - powodzenia i czekamy w grze
Dzisaj na www.mmorpg.com widziałem mały kwadracik z napisem Fang Wan Online 100% FREE !!

czy o czymś nie wiem
??
zamotany jak zwykle

FWO aka PSO na serwerach malayskich bedzie FREE TO PLAY FOREVER!!!! ograniczenia to mniejsze xp, jeszcze nie wszystkie mapy i questy dostepne, ograniczenie max lvl teraz do 101 a od 13 stycznia do 130 -dodadza tez nowe mapy i questy -nie ma w grze niektorych rarkow tez -ale mozna bez tego grac
@Rebel szkoła ogłupia człowieka a ja chyba przedawkowałem

Mogł by mi ktoś zrobić mini instrukcje bo juz nie wiem gdzie gracie;p tzn link do downloadu i link do rejestracji jezeli by mozna bo nie mam sily na przegladanie tych 65 stron
CYTAT(VincenT @ 27.12.05 - 20:25)

@Rebel szkoła ogłupia człowieka a ja chyba przedawkowałem

Mogł by mi ktoś zrobić mini instrukcje bo juz nie wiem gdzie gracie;p tzn link do downloadu i link do rejestracji jezeli by mozna bo nie mam sily na przegladanie tych 65 stron

http://www.osiol.net/index.php?s=&showtopi...ndpost&p=149441strona 64 w poscie @konflikta masz 2 linki

tylko sie nie zaciagaj do Bluemoonclan bo dostaniesz wpi****l od reszty

nicki do friendlisty na goraco- /friend Woocash RudixPL SmallNut konfliktPL rezte dostaniesz grze
@VincenT lepeij pozno niz wcale... ale jak zawsze czekamy na nowych towrzyszy
@Kamyk może się myle ale grałem juz zwami w pso przeciez;p 42 lvl sabera taki upierdek ale teraz po formacie jestem i dlugiej przerwie w kontaktach z komputerem

PS. jakby mogl mi ktoś powiedziec;p teraz FWO, SRO czy PSO gracie;p? bo już mi się miesza
Hmm a jak tak sie zastanawialem nad skillem TAUNT czy jakos tak?
Co o tym sadzicie? A i jak go dam na maxa to czy bedzie dzialal na "czajnerow"??
@Vincent witamy witamy

pozdrawiam
taunt dziala tylko na npc
Oo

to moze moj Saber ktory zrobiłem jeszcze żyje i nie bedzie lvlowania do nowa ale loginu i hasla zapomniałem;p
Jeszcze jedna sprawa czyli nie wazne skad sciagne tak ? a na ktorej stronie się rejestrować? i jeszcze jedno Tzn teraz Fwo,SRO i PSO to jedno?;p
po co masz sie menczyc na stornie PSO z rejestracja gdy jest po malajsku wchodzisz na angielska i masz wszsytko w normalnyum zrozumialym jezyku
konflikt
28.12.05 - 17:14
Taunt to chyba najgorszy skill w grze, raczej sobie daruj;)
Znalazłem lekarstwo na błąd -6001 wyskakujący przy próbie instalacji FWOSetup12.exe, należy zmienic nazwe albo usunąć katalog
"C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701"
@kamyk masz na myśli
www.fwo.com.my ?
Klienta juz sciagam 41% ;p wieczorkiem będe już z wami
nie nasmiewajcie sie z taunta

jak ktos nie ma luku to moze nim wabic mooba z 30 m,stwory niskolewelowe leca stadami na przyklad kolo xu na testach wlazlem do wioski majac okolo 50 kotow i latopierzy na karku

wiocha ozyla hehehhhhh
@Vincent dokladnie ta strona

@bowti twoja nowina powinna ucieszyc @CooLCubE ktory mial wlasnie problem z instalacja klijenta
Sorry że tak co chwile pytam

Widze ze są 2 servery (na stronie fwo.com.my) Red cos tam cos tam i Green cos tam cos tam gdzie gracie?
PS. Niestety nie znalazłem loginu i hasła starego czyli lvlowanie od nowa :/
@VincenT gramy na Fire Kirikin
hmm chce sie logować (dopiero mam czas teraz

) próbuje się zalogować:
Accounts distabled, server may be down for maintance or your account has been barred.
eee o co chodzi :/
No tak;p Zapomniałem aktywowa konto a byłem pewien ze to zrobiłem
CooLCubE
29.12.05 - 17:28
Straasznie sie ciesze ze znaleźliście lekarstwo na ten cholerny błąd

Wracam po sylwestrze i od razu biorę się do instalacji. Pozdrawiam!
@VincenT heheheh witaj w klubie

@CooLCubE czekamy na Ciebie z niecierpliwoscia

btw nowy gracz Vinc

wiec kto moze niech sobie go doda do friend listy
@Reb ciagnij tego swojego morderce bo 10stycznia masz miec przynajmniej 67

)) to jakies party sie skreci

ja raczej bede gral Falka:)) niezla frajda takim mieczykiem pomachac w 1 lini
ps. nadal niewiem kiedy isc w UA czy po 75 czy po 95 czy moze juz po 70 ale to juz inna sprawa

) bo ja napewno chcie miec 41 lvl UAzeby miec leczenie ale jakis LP od miecza to tez by sie przydal
ilamk bedizesz mial LP bo od 13 stycznia lvl cap zostanei zwiekszony do 130 lvl... wiec mozesz miec max 89 lvl w innej stancy wiec jak dobrze czytam 2 stanca bedize sword wiec przy 85 lvl bedziesz mogl miec to lp
Sheng Ling Style
Stance Sword
Required Level 85
Affect One enemy Target
Target Range(m) Within 5 meters
Duration(s) 18
Require 62 Chi
Effects Inflicts Stun. Inflicts 10 percent penalty to Attack Rating. Inflicts 7 points penalty to Poison Resistance. Inflict weapon damage.
moze nie jest tak zabojcze jak BF ale zawsze cos
jak pisze o LP to mysle przedewszystkim o tym z 95

))
i chyba tak zrobie a leczenie poczeka
konflikt
30.12.05 - 11:40
3-dniowa przerwa związana z

Wszystkim życzę szczęśliwego nowego!
@konflikt podobny problem

Rowniez zycze Happy New Year
pozdro
A ja mam dwa pytania
1. Czy wy też macie dzisaj błąd przy łaczeniu się z server ? Chodzi o błąd komunikacji z serverem w tłumaczeniu dosłownym z anglieskiego
2. Rozumiem że Fire Kirin jest darmowym serverem a Green płatnym tak?
A jeżeli green jest darmowym to gdzie jest haczyk w ograniczeniach na Fire Kirin?
prosze @Vinc jezeli przeczytasz to... to odpowidzi sam sobie udzielisz
http://www.fwo.com.my/main/english/txt_eserverexp.htm
A zna koś odpowiedz na 2 pytanie? :/ 4 godziny i caly czas nie moge wejsc postacia bo nie ma komunikacji z serverem wlazlem na green i spoko :/ odrzu wszedłem co jest
CYTAT
15-12-05 Final Removal of Illegal Items at Green Kirin Server
Please be informed that the server will be down from 2 pm today(+8 GMT), 15th December 2005 for the final removal of all illegal items found in the Green Kirin server. Please be informed that the server will only be reopened on Monday, 19th December 2005 estimated at 7 pm (+ 8 GMT).
With regards to the server shutting down temporarily, the marathon event that has been scheduled to take place will be postponed to a later date which will be announced once the server reopens.
We apologized for the long period scheduled as we felt that it would be a necessity to promote better game play.
Regards,
Fung Wan Online Team
Ale chyba cos im sie przerwa przedluzyla i nie udalo im sie naprawic

Btw. wejdz na
http://www.fwo.com.my/main/english/index_evr.asp I bedziesz na biezoco
fire vinc fire jest darmowy a green bedzie za many many :Dnarazie tam nic nie ma

a dlaczego nie mozesz wejsc?

mysle ze sie wpychasz na green

wejdz na fire kirin i graj sobie do woli
W tym problem ze caly czas na fire wchodze wchodze i nie wchodze ;> ok dochodze do wyboru postaci wybieram postac daje Next czekam minute i do logowanie mnie wraca z inforamacja ze nie moze sie z serverem polaczyc :/
odpowiedz jest prosta na pytanie dlaczoeg nie mozesz sie polonczyc a mianowicie czesc krain lezy i widac wylogowales sie po ostatniej grze na jednej z tych krain ktora lezy wiec nie mozesz sie zalogowac
Potwierdzam. Nie dosc, ze niektore mapy zdechly to na innych dzieja sie czasem cuda. Ja nie moge wejsc na swoje inne konta. Czasem wchodzi, ale nie chce sie polaczyc, ten sam blad co u @Vinca. Dobrze, ze SAIKO dzialal, bo sie nachapalismy z @Kamykiem amuletow i storm greavesow

Jutro o 4 rano event sie zaczyna, kto wstanie
Saiko albo kto dotrwa

nie trzeba wstawac wtedy
Macie jakies pomysly co mam zrobić ... ?Czekać aż się naprawi tracić czas czy nowe konto i od nowa ?
New char

ja tak zrobilem nie ma co sie meczyc i tracic czasu! Saberem do 40+lvl dojdziesz przy dobrym ukladzie kolo dwoch dni

pozdrawiam
Zwroccie uwage na wypowiedzi
VictorySaber - polamal mnie ten chlopak
echhh, chyba zostawie to bez komentarza

Ten chlopiec jest bardzo rozchwiany emocjonalnie moim zdaniem. btw Saiko VictorySaber=RayDefender, ten sam co chcial skakac z okna bo nie chce zostac jego dziewczyna

Aha, ponawiam prosbe - pod zadnym pozorem nie dawajcie mu mojego numeru telefonu!!! Wiem ze juz męczyl o to konflikta i Sana, ze niby zgubil moj nr czy telefon mu sie popsul. Nie podawajcie mu plssss
wczoraj polazlem na party z scs i oxem i po chwili padlo pytanie-"you know finka?"

mala stala sie znana w calym fwo heheheheheh zdziwil ich fakt ze znane im nicki ktore nieraz ich kladly sa w grupie

-tylko dlaczego oni mysla ze wszyscy siedzicie w irlandii to ja juz nie wiem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.