Mam takie pytanie, mam plik MPEG z ktorego chcialbym zgrac sam dzwiek do pliku MP3, jak i czym moge to zrobic ??
Pozdrawiam
spiz@k
12.07.04 - 18:31
Sprawdz Nandub lub Virtualdub (ktorys wyjmuje - nie wiem czy mp3, ale przeciez zawsze mozna skompresowac, niezagladalem do tego wieki )
Rooff
12.07.04 - 20:21
Ja takie rzeczy zawsze robiłem CoolEdit-em [obecnie Adobe Audition 1.5]. Tylko właśnie niepamiętam czy obsługuje .mpeg-i bo .avi tak. Ale i te programy co wymienił @Spizak powinny sobie poradzić z tym zadaniem - chociaż sam nimi tego nie czyniłem.
lokocool
12.07.04 - 21:47
Ok uzylem VirtualDub-a i mam Wava Z tym ze teraz szukam jakiegos plugina do winampa(albo jakiegos dobrego malego programiku) zeby przekonwertowac to na MP3 heheeh teraz zajmuje 250MB ;P
Ok uzylem VirtualDub-a i mam Wava Z tym ze teraz szukam jakiegos plugina do winampa(albo jakiegos dobrego malego programiku) zeby przekonwertowac to na MP3 heheeh teraz zajmuje 250MB ;P
Mozesz tez siegnac po CDexa, jest bardzo prosty i obsluguje Lame.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.