Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak udostępnić dysk
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
Romala
Nikt nie przewidział jak widzę że można pracować na tej pomyłce pod nazwą WINDOWS MILENIUM a jednak co niektorzy sa do tego niestety zmuszani (ja nieszczęsny muszem to znosić, ile się człowiek namęczy zanim świętym zostanie, eeeech).
Ale w czem problem. Otóż muszę udostepnić w sieci cały dysk i .... ni chuchu nie da się. W menu kontekstowym nie ma możliwości wyboru "Udostępnij...". Mogę udostępniać jedynie katalogi.
Dysk jest podzielony na partycje ale nie sądzę aby to była przyczyna problemu. Chociaż z tym badziewiem wszystko jest możliwe.
Jesli ktoś już miał podobnego problema i cóś z tem zrobił to niech się podzieli doswiadczeniami. Zmiana Systemu narazie nie wchodzi w rachubę (zaoferowałem się zrobić z tym porzadek po godzinach i za darmo ALE NIE CHCĄ O TEM SŁYSZEĆ, normalnie oszaleję wallbash.gif )

smiley13.gif
elekrytyk
Nie dlub bo tam niewiele potrzeba by to badziewie wysypac na amen smile.gif
Zrob im katalog udostepniony i wcisnij bajeczke o bezpieczenstwie smile.gif
Jesli juz szukalbym w protokolach sieciowych ....
Pozdrawiam
P.S. szczesliwym trafem ominolem ten system dalekim lukiem wiec ...
wyrazy wspolczucia smile.gif
WoocashACN
a sprawdź czy nie masz możliwości wejścia \\nazwakomputera\c$\
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.