Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa komorka
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Ogorek
Witam i o komorke pytam smile.gif
A tak naprawde chcialbym wiedziec czy juz ktos mial z tym tel stycznosc:

To jest Sony-Ericsson W800i
Jak sie mozna domyslec ma swietny aparacik z 2 Mega i zoom, miejsce na 4 GB muzyki i dzwonek real, czyli to co szukalem, cena 300€ wiec nawet by pasowala. dribble.gif
Jakie macie doswiadczenia z telefonami firmy SONY-ERICSON??
dzieki
tomekkkz
z tym modelem nie mialem stycznzosci, ale z poprzednimi tak.
jesli uzywales nokii to nieco zajmie Ci przyzwyczajenie sie do obslugi sony-erricssona.
ciekaw jestem na ile starcza w nim bateria gdy sluchamy mp3?..3h?
dowiedz sie jaka ma baterie i jesli niezbyt mocna polecam kupic jakas niestandardowa ale z dwa razy mocniejsza smile.gif
bo z doswiadczenia wiem ze sony-ericcssssonnny szczegolnie te z serii T3xx lubia baterie zrec i to bardzo tongue.gif
MotH
z tego co czytalem, W800 to to samo co K750 tylko z innym softem. Na aukcjach mozna tez znalezc K750 z softem od W800. Co do telefonow SE jestem zadowolonym posiadaczem T68i od dwoch lat (ale w800 to juz inna epoka wink.gif ), a moze to przyzwyczajenie? laugh.gif

edit:
Poczytaj Tutaj
Ogorek
Wiec z tego co przeczytalem sluchac muzyczki mozna przez 30 godz, jesli w miedzyczasie telefonujesz to 15 godz.
Ja chcialem kupic nowa komorke dodatkowo digicam, a ten elefon oferuje mi wszystko w jednym z najnowszymi wybrykami w technice
mobilefon.... Z drugiej strony, zepsuje mi sie komorka to nie mam aparatu, to jest tak jak z wierza, kupisz wszystko w jednym to nie mozesz sobie wymienic tylko cd-player.
Wiec chyba sie wybiore w piatek do....ebay smile.gif
nara
bns
900 zl za to cudo??? wierzyc mi sie nie chce

soniaki sa dobre.. moj brat ma i nie narzeka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.