Mam neostrade 320, modem thomson. Jak uruchomie neo to chodzi super,ale po jakims czasie bardzo zwalnia, niczego nie idzie sciagnac ani otworzyc. Jak uruchomie ponownie kompa to jest na jakis czas oki.
konflikt
13.07.04 - 21:00
Zwalnia Ci komputer czy łącze, a może to i to? Napisz jaki masz sprzęt oraz jakie programy działają Ci w tle. Po jakim dokładnie czasie tak zwalnia? Staje się to nagle czy stopniowo? Pozdrowienia.
Eyeore
13.07.04 - 21:02
Napisz coś więcej.... Pytania pomocnicze: 0. Jak mocny komputer 1. System operacyjny 2. Jaki firewall 3. Jaki Antivirus 4. parametry konfiguracji osła...Ile połączeń itp.itd.
Rooff
13.07.04 - 21:07
Też poczekam na yo oco proszą koledzy wyżej.
Ale pierwsze co mi przyszło na myśl to: MOZE PRZEKROCZYŁES LIMIT 5GB, który to masz na miesiąć ??
-=QbusO=-
13.07.04 - 21:11
Procesor Pentium 4 2.60HHz, 512 ram, windows z xp z updatami,firewall'a nie mam,nawet nie wiem co to , mam pande i co tydzien sprawdzam mks on-line, nie mam osla ------------------------------------------ Z całą pewnością limitu 5GB nie przekroczyłem
Niektorzy wlasnie maja podobny problem, niby spowodowany bledna wspolpraca modemu z USB 2.0. Nawet sobie kupuja osobne kontrolery
P.S No i cFosa proponuje zainstalowac....
-=QbusO=-
14.07.04 - 17:17
Chodzi juz lepiej ale dokladnie po 1 godzince zwalnia mi. Zadna strona nie chce sie odpalic, jak zrestartuje kompa to jest oki i sytuacja powtarza sie po godzince zno wu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.