Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eMule 0.46c iONiX 4.3 [28.08.2005]
Osłomania > Baza Informacyjna P2P > P2P - Software i Pomoc > eMule - Oficjalna Wersja i Modyfikacje > iONiX
Robo
CHANGELOG FOR EMULE iONiX MOD

iONiX 4.3:
------------------------
- Aug 28th, 2005 -
------------------------------------
[compiled with VS 2003]

merged to eMule 0.46c [Aireoreion/WiZaRd]

added: automatic kademlia firewalled check [WiZaRd] - Tag: WiZaRd::Recheck Firewalled
added: UDP-FNF Antileech Protect [WiZaRd]
added: SplitterBar in TransferWindow from eMule 0.46a [Aireoreion]
added: Automatic shared files updater [Monki]
added MultiSort (Slugfiller) [Aireoreion/WiZaRd]
added: Some small optimizations [WiZaRd]
fixed: Wrong Parameter in the Prefs [Aireoreion]
fixed: Crash when setting HideOS/Powershare [Aireoreion]
fixed: Updating problems using iONiX Tweaks V [Aireoreion]
modified: if webcache is disabled no WC info is sent - you'll appear as "vanilla" eMule [WiZaRd]
modified: SplashScreen [Aireoreion] (new image by bobo)
modified: Always activate TranferFullChunks [WiZaRd/Aireoreion]
update: zlib to v1.2.3 [Aireoreion]
update: CreditsThread [Aireoreion]
removed: Webcache credit bonus [WiZaRd/Aireoreion]

UDP-FNF FiX:
Tag: //>>> WiZaRd - Anti-Leecher
Ususally a client will swap from his reqfile if he cancels/completes a dl which is the situation we can get an UDP-FNF by requesting that file. However, if we still have that client in our queue requesting that file he either could not swap (?) or he is a leecher pretending to not have that file. In any case, we can drop him from our queues (safely, I guess...) which will safe some possible failed upload sessions plus prevent being leeched.

ED2k:

[Binary]

[Installer]

[Source]

HTTP-Mirrors:
http://emulebase.de/files/Ionix/

Jest to wersja poprawiona.Działa 5 godzin bez zwiechy.
clap.gif
Luca
Przez te wersje dzisiej poszly mi wszystkie pliki ,do tej pory nie moge dojsc do ladu
Somaro
Czyli co ?? po 5 godzinach lipa a_rotfl.gif
Robo
Pierwsza wersja miała buga w plikach .bin, ta jest poprawiona i działa dobrze.
<_<
liczbak
CYTAT(mireczek @ 29.08.05 - 22:39)
Przez te wersje dzisiej poszly mi wszystkie pliki ,do tej pory nie moge dojsc do ladu
*

mireczek, przez wersje 4.3 poszly ci wszystkie pliki?, tzn. przez ktora wersje, no i jakie pliki ci poszly?
pytam bo wlasnie ja zainstalowalem i boje sie uruchomic, by nie stracic czegos tam. bier.gif
Luca
@liczbak Przez te wersje co miala buga,jeszcze wtedy nic nie bylo pisane ,ze to jest z bugiem.Comp sie po godzinie zwiesil i po restarcie Mul zaczol na nowo sie instalowac.Zdziwilo mnie tylko to ,ze pojawilo sie 80 giga wiecej miejsca (incoming-zostal pusty).I po ptokach furious.gif Natomiast co ciekawe pojawil sie aaa.exe -co normalnie to majlem przychodzi-Ale to juz inna para kaloszy.Kasperski antyhacker krzyczal,ze duzo aplikacji"... .exe"zostalo pozmienianych
Robo
Ten link jest do dobrej wersji Ionixa. Działa świetnie ,nie wywala się,szybko wyszukuje żródełka.Upload stabilny. laugh.gif
liczbak
dzieki za pomoc.
ionix juz zainstalowany i leci bez zarzutow.

clap.gif
hailie
chodzi niezle smile.gif raz mi sie powiesil komputer i osiol po restarcie usworzyl plik *.dmp i dalej chodzi bez problemow smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.