witam was, mam wielki problem. otoz mialem telefon nokie 6510 i kupilem sobie nowy, po jakims czasie chcialem ta 6510 sprzedac i zapomnialem ze ustawilem w nim kod telefonu, i tylko moja karta dziala a jak wsadze inna to zada kodu... za cholere nie moge sobie przypomniec jaki on byl.. nie sprzedam nikomu z kodem bo bedzie bezuzyteczny.. nie wiecie moze jak mozna odzysac taki kod ??? zamiezam kupic kabel i poprobowac programami....... moze znacie jakies dzieki ktorym jest mozliwe odzyskanie wlasnie tego kodu ??????
z gory wielkie dzieki za odpowiedz!!
W pierwszym lepszym serwisie gsm zresetuja go na standardowy 12345
niby tak ale taka imprezka bedzie mnie kosztowac z 50zl!!!!
chce to zrobic sam, na pewno da sie tylko czekam na kogos kto juz mial podobny problem....
Nie 50zl tylko 10zl. Sam tego nie zrobisz. Zapomnij.
nafciarz
24.09.05 - 14:16
CYTAT
zamiezam kupic kabel i poprobowac programami.......
za sam kabel dasz wiecej niż w serwisie gsm
tylko zeby w serwisie mi to odblokowali to trzeba miec paiery na telefon lol!!!
Ja nie wiem gdzie ty mieszkasz ale to musi byc bardzo dziwne miejsce, gdzie mieszkaja dziwni ludzie prowadzacy dziwne punkty gsm.
nafciarz
25.09.05 - 02:41
CYTAT
@avenger
24.09, 14:21
tylko zeby w serwisie mi to odblokowali to trzeba miec paiery na telefon lol!!
a świstak siedzi...

człowieku jakie papiery ??? idziesz do komisu i za 5 min. masz po kłopocie bez problemu to załatwisz...
juz mi pomogl jakis gosc na allegro, podalem mu imei fona a on wyslal mi jakis zastepczy kod i dziala:)) odblokowal sie i zresetowalem go do ustawien fabrycznych.... a z tymi papierami to serio!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.