witam mam pytanka co do dwoch gier..kiedy ukarze sie w sieci gra Fifa 2006 i Football Manager 2006??bardzo bym prosil osoby wtajemniczone w temat o przekazanie tych informacji na szersza skale..
tyle wiem ale moje pytanie brzmi: nie wie ktos kiedy te gry pojawia sie W SIECI??da sie to stwierdzic??
CooLCubE
23.09.05 - 16:42
Ja myśle, że to zależy od zabezpieczeń jakimi będą chronione gry i zaangażowanie grupy rippującej... Najczesciej to drugie jest dosyć duże, więc jeśli na obydwu grach o jakich mówisz będą standartowe (czyt. jak przed rokiem) zabezpieczenia, to powinno wyjść do tygodnia po oficjalnej premierze gry.
Damiano
23.09.05 - 19:13
CYTAT(neutilius @ 23.09.05 - 16:01)
tyle wiem ale moje pytanie brzmi: nie wie ktos kiedy te gry pojawia sie W SIECI??da sie to stwierdzic??
Ale po co o to pytasz Tego nie wie nikt a jak się pojawią to napewno nie zaśpisz i będzie o tym głośno Cierpliwość zostanie wynagrodzona
pkacz
23.09.05 - 21:38
CYTAT
kiedy ukarze sie w sieci gra Fifa 2006 i Football Manager 2006??
a dlaczego w ogóle myslisz że te gry zostaną ukarane? Będą jak zawsze od osiolek.com team - miło i znienacka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.