Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dwie Gry
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > P2P - Kafejka
neutilius
witam
mam pytanka co do dwoch gier..kiedy ukarze sie w sieci gra Fifa 2006 i Football Manager 2006??bardzo bym prosil osoby wtajemniczone w temat o przekazanie tych informacji na szersza skale..tongue.gif

zegnam i czekam..neu
neutilius
naprawde nikt nic nie wie??
neutilius
tyle wiem ale moje pytanie brzmi: nie wie ktos kiedy te gry pojawia sie W SIECI??da sie to stwierdzic??
CooLCubE
Ja myśle, że to zależy od zabezpieczeń jakimi będą chronione gry i zaangażowanie grupy rippującej... Najczesciej to drugie jest dosyć duże, więc jeśli na obydwu grach o jakich mówisz będą standartowe (czyt. jak przed rokiem) zabezpieczenia, to powinno wyjść do tygodnia po oficjalnej premierze gry.
Damiano
CYTAT(neutilius @ 23.09.05 - 16:01)
tyle wiem ale moje pytanie brzmi: nie wie ktos kiedy te gry pojawia sie  W SIECI??da sie to stwierdzic??
*

Ale po co o to pytasz fragez.gif
Tego nie wie nikt a jak się pojawią to napewno nie zaśpisz i będzie o tym głośno clap.gif
Cierpliwość zostanie wynagrodzona smile.gif

smiley13.gif
pkacz
CYTAT
kiedy ukarze sie w sieci gra Fifa 2006 i Football Manager 2006??

a dlaczego w ogóle myslisz że te gry zostaną ukarane? a_rotfl.gif Będą jak zawsze od osiolek.com team - miło i znienacka smile.gif respekt.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.