Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktywacją Windows 2003 Server...
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
Adam Rz.
Witam!
Mam taki oto problem - Posiadam Windows 2003 Server Enterprise Edition PL, na płycie był krak do aktywacji, po odpaleniu go zniknął komunikat upominający się o aktywację. Gdy z Menu Start wybiorę aktywację to wyskakuje mi komunikat, że produkt został już aktywowany - więc niby wszystko OK, ale... Od kilku dni dostaje komunikat podczas uruchamiania OS'u że do aktywacji pozostało mi X dni... Pościągałem sobie różne kraki, ale żaden nie działa... Po upływie X dni następuje zablokowanie systemu - bo już raz tak miałem, po czym był reinstal... Czy ktoś wie dlaczego tak jest i jak to zmienić??

Pozdrawiam
gulon
Niestety nie odpowiem Tobie na pytanie, ale polecę pobranie legalnej wersji ewaluacyjnej. Nie mam z nią żadnych problemów. "Czas próby" ustawiony jest na pół roku, po upłynięciu tego okresu trzeba przeinstalować system. Ale ja jeszcze nigdy nie miałem żadnego systemu dłużej niż pół roku smile.gif ...
Eyeore
Informacje medyczne proszę wysyłać zainteresowanemu na pw.
Zamykam.
smiley13.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.