Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar UEFA Wisła i Groclin
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Sport - Kafejka
misjek_g
Dzisiaj Wisła i Groclin będa grały mecze rewanżowe. Przypuszczam że obie drużyny nie awansują, ale może jednak... - pomarzyć można wink.gif

Groclin remisuje 0:0 i to on przechodzi. Groclin na pewno jest słabszy, ale wydaje mi się że francuzi trochę go lekceważą.

Wisła wygrywa 3:0 i przechodzi po rzutach karnych. Będzie grał już Sobolewski i być może jednak zagra Brożek. A chyba najgoszy mecz w sezonie Wisłą ma już za sobą

Żadnego z meczów nie będę oglądał bo idę do pracki, ale może to i lepiej.

pozdro
Kosiar
Jak Wisła będzie tak grać jak w pierwszym meczu to wogóle lepiej żeby nie wychodzili na boisko poco sobie nerwu psuć. A czy sie zdarzy cud pewnie nie bo odrobić 3 bramki nie będzie prosto ale pożyjemy zobaczymy.
Większe szanse daje Groclinowi i im kibicuje dzis. Może i osłabiony ale wynik wywieźli bardzo dobry z Francji i wydaje mi się że jedt duża szansa na remis lub wygrana w Grodzisku
skfaru
Obie polskie druzyny pokaza klase i odpadna w pieknym stylu.....
mimuszek
Ja tam ide na meczyk, bilety tanie sa (25zl) wiec mozna, hehe ciekawe po ile by byly jakby wisla byla w lidze mistrzow, albo szla ak burza w pucharku uefku ?! rolleyes.gif

pozdrawiam
pawcio
Widze ze jeszcze niektorzy nie wyleczyli sie z Wisly.

No coz powodzenia.

Ale mimo wszystko za nasze druzyny zawsze trzymie kciuki i im kibicuje!!
Wiggly
Ja tam jestem optymistą i wierze w awans naszych drużyn smile.gif
POSTMAN
Koniec marzeń koniec snów. Groclin przegrywa już 2-0 na Eurosporcie jest transmisja.
Wiggly
A kto nie ma Eurosportu to niech obserwuje relacje na żywo na sport.onet.pl smile.gif
neutilius
no i teraz wiselka!!oby nei poplyneli z tym deszczem co nad nimi pada.. WISLA DO BOJU!!!!
neutilius
sory ze dwa posty pod soba ale mnei unioslo ajk cholera..jak Wisla nie moze pokonac tej Vitori??przecierz to portugalski sredniak a MISTRZ POLSKI jest na nich za slaby?nie z Vittoria to z kim wygraja??niby co roku chca grac w LM a jednak sprzedaja swe najweiksze gwiazdy [Zurawski, Szymkowiak, Frankowski, Uche]..z nimi zespol wygladal zupelnie inaczej..co z tego ze wislacy dostali kase za transfery tych zawodnikow, gdyby oni zostali to wisla na 100% awansowala by do LM a pieniadze ktore by uzyskala ze sprzedazy tych zawodnikow zwrocilyby sie za mecze w LM!!jak patrze na zespol Artmedia Petrzalka to sie lezka w oku kreci..niby nie maja zadnych gwiazd a objechali 5:0 Celtic Glasgow a wczoraj FC Porto..Po tym meczu Wiselka przezyje juz chyba totalna zalamke..niemoge uwierzyc w to co sie stalo z tym klubem zawodnikami..heh strata bramki u sibie to calkowita porazka..BLAMAZ POLSKICH DRUZYN W EUROPEJSKICH PUCHARACH I TYLE!!Wisla byla u drzwi raju a teraz niestety sa w PIEKLE.. sad.gif

neu

p.s. chyba nigdy takiego dlugiego tekstu nie klepalem..uff..wywalilem wreszcie z siebie cala zlosc..
Maryan
Usmialem sie w trakcie tego meczu...Wisla nie gra nic, zero pomyslu, niektorzy pilkarze to statysci a reszta grala jakby chciala a nie mogla.

Upierac sie bede przy tym, ze wszyscy nasi kopacze maja wode zamiast mozgu i sa zdecydowani przeplacani.

Brakuje w Polsce scoutingu-nawet najprostszego. Sciaga sie jakies dramatyczne niemoty z Argentyny, Brazyli.

Obraz nedzy i rozpaczy...a przy kasie bedzie wyplata jak zawsze.

Zostaje tylko reprezentacja.... <_<
mimuszek
co mam powiedziec....
bylem, zobaczylem i sie przerazilem
obraz nedzy i rozpaczy
kur..
skfaru
CYTAT
Brakuje w Polsce scoutingu-nawet najprostszego. Sciaga sie jakies dramatyczne niemoty z Argentyny, Brazyli.

A ja zapytam po co nam scouting i sprowadzanie "niemot" z ameryki poludniowej skoro nie znamy wlasnego podworka....sadze ze w naszym kraju zmarnowaly sie setki talentow z powodu braku zainteresowania mlodymi zawodnikami.....gdyby dzialaly chociaz ze 3 lub 4 szkolki pilkarskie takie jak przy Ajaxie czy Barcelonie to nasza pilka wygladala by zupelnie inaczej.....i nie plakali bysmy teraz ze nie mamy zadnego klubu w pilkarskiej europie. A Rosenborg Trondheim cz Sparta Praga graja praktycznie co rok w lidze mistrzow a my ???? Wstyd i hanba ale to jest POLSKA............ wallbash.gif wallbash.gif

P.S.

Ladna brama Sagana prawda ????? smiley15.gif smiley15.gif
pawcio
Powiem tyle szkoda Groclinu!!

A Wisła sie tylko skompromitowala poraz kolejny!!

Gratuluje maczu Groclinowi i gratuluje bramki Saganowskiemu!!
Spyra
Ja sie podpisuje pod wszystkim co mowil Szczesny.
misjek_g
Ech i dobrze że nie oglądałem- znowu bym się tylko .. censored.gif . Polscy kopacze są faktycznie przepłacani. Z tego co czytam Wisła nie pokazała nic. Groclin przegrał, ale przynajmniej coś powalczył w drugiej połowie z rywalem który jest znacznie wyżej notowany.
Prawdopodobnie jeszcze stracimy jedno miejsce w pucharze UEFA

pozdro

PS: zdążyłem właśnie na ten pomeczowy komentarz i słusznie gadali
Carlos
Ciemność widzę, ciemność. cry.gif cry.gif cry.gif
Nic tylko się drunk.gif drunk.gif drunk.gif

Pozdrowienia. cry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.