Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy fon dla mamuśki!
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
SebNET
Witam!

Mam pytanko do osob, ktore siedza glebiej w telefonach, ja jakos ostatnio nie mam czasu na to, wiec juz nie mam orientacji na rynku GSM. Moja mama ma stara Nokie 3330, chcialaby sobie wziasc jakis fajny telefon, ale ma dwa wymagania. Musi miec dzwonki real sound (wav, mp3 itp) i aparat. Moze ktos doradzi co z tej listy mozna wybrac?

http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_plus/ni...i_mix/index.asp

Bede wdzieczny!
Flake
Ja bym ci doradził Simensa c65 . Ma real sound, aparat ( nie za dobra jakość ) i jest za złotówkę . Ogólnie nie jestem za Siemensami, ale tego miałem i mi sie sprawdził .
Luca
Tylko nie simensa -mialem dwa tygodnie ,oddalem wnukowi .Ten po jednym dniu oddal mlodszemu bratu a ten po godzinie wyrzucil z balkonu(II pietro).
bestrafer
Ja z biegu wzialbym Ericsson`a K300i. Sam chetnie wszedlbym w jego posiadanie smile.gif.
Maras
CYTAT(mireczek @ 24.10.05 - 18:50)
Tylko nie simensa -mialem dwa tygodnie ,oddalem wnukowi .Ten po jednym dniu oddal mlodszemu bratu a ten po godzinie wyrzucil z balkonu(II pietro).
*

To tak z ciekawosci ile masz lat?? nie wiedzialem ze na forum mamy tak zaawansowanych forumowiczow, a tak btw to polecam nokie 6020
SebNET
No ja tez myslalem nad Nokia 6020, ale niestety nie jest za 1 zl wink.gif Ehh te baby...musze wybrac jej cos za zlotowke
MalcolmT
jeżeli musi być za 1 zł to Samsung X-480 wydaje mi się rozsądnym wyborem

jak dla kobiety to akurat ładny design, z klapeczką z tym że nie ma chyba real dzwonków ale chyba żaden z tych co podałeś za 1 zł nie ma takich

ew. SE K300i - ten akurat te dzwonki obsługuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.