Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mandala Painter
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Grafika
KUMAS
witam i postanowilem sobei ulepszyc kilak fotek w tym programie ale pokazuje mi sie blad i nie wiem co jest i potrzebuje pomocy bo nawet kodu nie ma i moze ktos mi pomoze

Program --> Mandala

Wyskakuje mi blad -->

gdy laduje foto i nie wiem co mam poradzic z tym mam Win 98
Luca
Zassalem toto,zeby zobaczyc,Wiec jezeli chce wczytac fotke -jest zaznaczone,ze All format.Prawidlowo wczytuje tylko Giffy.Przy wskazanie na JPG wyskakuje blad.Nalezy -w moim przypadku rozwinac menu All format i wskazac konkretnie na np JPG albo inny-jaki tam masz.Poprzerabiac i Save we wskazanym folderze

Edit Mam XP

Orginal

Po zabawie

buzzywuzzy
Dzięki @mireczku flowers.gif Tak się zastanawiałem czy nie zdecydować się na ten programik, ale widzę, że identyczne efekty mozna uzyskać używając pluginów do Photoshopa.
Luca
Photoshopa ne uzywalem. Jednak ten ma naprawde pare ciekawych funkcji i jest banalnie prosty.Na stanie mam pare programikow -jednak uzywam tylko niekture funkcje z kazdego.Jak dla mnie nie znalazlem jeszcze uniwersalnego.W mysl zasady -Zadnych multi mega hiper super pack-Dotyczy codeckow i programow do obrobki czy to fotek czy filmow.Zaden ze mnie grafik czy informatyk.Ot taki "wiejski kowal co to zeba tez wyrwie"-oczywiscie po uprzednim upiciu pacjenta

Neon
@mireczek pokaż jeszcze raz tą fotke po przeróbce, bo ja mam napis user posted image.
KUMAS
Fotki sa tylk oTy masz cos nie tak z przegladarka blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.