Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SNOOKER na WP
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Gry - Kafejka > Gry Online
Stron: 1, 2, 3
POSTMAN
Nudzi mi się może by zorganizowac jakiś turniej w Snookera. Potrzebne jest konto poczty na wp i dobre chęci. W zależności ile by sie zebrało osób byśmy podzielili wszystkich na pary i zagrali. Wygrany przechodziłby dalej i tak aż do finału. Oczywiście gralibyśmy do iluś tam wygranych frejmów. W każdej kolejnej rundzie było by ich więcej oczywiście. Jak sa jacyś chętni to niech się wpisują.
ziparo
Ja moge zagrac kiedys juz robilismy cos takiego fajnie bedzie thumbsup.gif
tapczan
Ja tez sie pisze-kiedys nawet niezly bylem w tego snookera
Gazdzior
Ja jestem chętny jak najbardziej i już trenuje z @Postmanem smile.gif
hibi
No i ja też smile.gif
Sprycjan
Też moge pograć, tylko musielibyście mi ogólnie zasady wytłumaczyć. W snookera grałem tylko dwa razy (raz wygrałem biggrin.gif).

Moglibyśmy tez pograć w Poola 8 na GameDesire.com Na WP nigdy nie grałem bo jakoś nie moge sie tam zarejestrować a na GameDesire jest chyba to samo tylko, że po angielsku.
vince44
Ja również chętnie zagram tylko pierw trzeba trochę potrenować wink.gif
Spyra
Ja oczywiscie tez sie pisze, gralismy kiedys turniej ale jakos nie nastapila kontunuacja.
Fideista
Ja gram i czekam. Choć na razie nalezaloby raczej powiedziec, ze przegrywam, a nie gram... wink.gif

Nick - osiol.net

EDIT:

Czekam na chętnych w pokoju:

"Reklamy turniejowe" - tam jest zawsze wolne miejsce.
POSTMAN
Ja gram pod nickiem Grish@ jakby co. Wciąż czekamy na chętnych bo jeszcze nas za mało.
vince44
Nick - hamed44

Pokój drabinkowy zapraszam smile.gif
Kipcior
Ja gram w lidze snooka i poola już z półtora roku. Chętnych zapraszam na www.bilardy.info
Mario-n
Ja tez z checia zagram thumbsup.gif

moj nick: Marek_Niemcy
POSTMAN
Na razie zgłosiły się następujące osoby:

@POSTMAN
@ziparo
@tapczan
@Gazdzior
@hibi
@Sprycjan
@vince44
@Spyra
@Fideista
@Kipcior
@Mario-n

Jeszcze conajmniej jedna osoba i bedziemy mogli zacząć grać. Jak już bedzie odpowiednia liczba chętnych to zrobie jkiś regulamin.

PS. Jakby co to siedzie w pokoju Reklamy turniejowe i czekam na kogoś.
ks.znicz
and me :] ... wieczorami pare partyjek dla rozluźnienia moge zagrać :] ... jeśli czas pozwoli na to chętnie z Wami pogram (grałem tylko raz do tej pory tongue.gif ) ... Pozdro all !@!
Kamyk
ja rowniez moge sprobowac swych sil jak by co to nick Nilfaard
szolcu
za dobry w to niejestem ale chetnie z wami pogrom smile.gif
misioc
no, jak szole sie zglosil to ja tez musze, trzeba mu oficjalnie skopac doopsko w snooka :]

nick : killmisioc

:]
Kamyk
po zalogowania sie jest taka mila opcja jak przyjaciele wiec moze warto by bylo z niej skozystac biggrin.gif ja dodalem podana przez postmana lise ale niestey pare osob przy probie ich dodania pojawil sie komunikat ze nie istnieja sad.gif
POSTMAN
Na liście są nicki z forum a na WP niektórzy mają inne. Ja mam Grish@
ziparo
ja jestem zarejestr na GameDesire nik arozip jakby co
POSTMAN
@ziparo jakbys mogl zarejestrowac sie na WP byloby lepiej bo wiekszosc ludzi jest na WP zaejestrowana. Albo bedziesz gral na WP jako gość. Jak chcesz.
Sprycjan
Ja jestem na WP i GameDesire.
Na WP: SprycjanO.N.
Na GD: Sprycjan
ziparo
CYTAT(POSTMAN @ 10.11.05 - 08:39)
@ziparo jakbys mogl zarejestrowac sie na WP byloby lepiej bo wiekszosc ludzi jest na WP zaejestrowana. Albo bedziesz gral na WP jako gość. Jak chcesz.
*

a to nie jest tak ze nie wazne z jakiej stronki wchodzisz kiedys gralem z gosciem on wchodzil z wp a ja z game i gralismy normalnie jka ktos jest teraz na wp niech poda pokuj i nika to sie zobaczy
Kosiar
Mozna sie jeszcze dopisac. Chetnie bym popykał z wami
mój nick na WP Kosiar10 na http://www.gamedesire.com/ Kosiar. Choć tu i tu pokazuje że zalogowałem się jako Kosiar smile.gif
POSTMAN
Dobra mamy 16 osób i zaczynamy w poniedziałek:
@POSTMAN
@ziparo
@tapczan
@Gazdzior
@hibi
@Sprycjan
@vince44
@Spyra
@Fideista
@Kipcior
@Mario-n
@ks.znicz
@Kamyk
@Szolcu
@Misioc
@Kosiar

Zrobimy tak żeby każdy mógł zagrać pare meczy a nie odpadł w pierwszej rundzie. Więc powstaną 4 grupy po 4 zespoły. Z grupy wyjdą po 2 osoby a potem będzie już systemem pucharowym. Muśle że mecze w grupach bedą do 5 wygranych a potem odpowiednio więcej. W weekend pomyśle nad regulaminem.
Kamyk
tragedia jednym slowem nic mi nie idze jedyn co mi wychodzi to oddwanie punktow innym graczom
OkweL
Jak juz skonczycie 1wszy sezon to ja sie pisze na kolejny smile.gif Dopiero wczoraj wrocilem z powrotem do zycia netowego wiec troche spozniony na zapisy wszedzie jestem smiley15.gif ale czekam na terminy spotkan (z checia pokibicuje i obejrze show wink.gif ). Z poprzednich gier wnosze, ze poziom bedzie jak zawsze wysoki biggrin.gif Powodzenia wszystkim thumbsup.gif
POSTMAN
CYTAT(Kamyk @ 10.11.05 - 17:57)
tragedia jednym slowem nic mi nie idze jedyn co mi wychodzi to oddwanie punktow innym graczom
*

To tak jak wiekszość z nas grasz. Jedynie chyba @Kipcior będzie od nas odstawał jako że gra w jakiejś lidze a reszta gra na oko.

@Okwel do poniedziałku jeszcze sie można zapisać najwyżej jedna grupa bedzie 5 osobowa. Może sie jeszcze ktoś zgłosi to bedziemy zwiększali liczbe zawodników w grupach.

Jakby co to siedzie w Reklamy Turniejowe
Spyra
Ja kiedys gralem i szlo mi niezle ale teraz nie zachwycam 12 pierwszych meczy i wtopa furious.gif dopiero 13 okazal sie szczesliwy dribble.gif

W jakim pokoju najczesciej siedzicie ?
Fideista
Grajac w ósemkę, czy też w snookera - siedzę zawsze w pierwszym od góry wolnym. wink.gif

Mój nick - ar2rcey (wczesniej byl osiol.net)
ziparo
umowmy sie na jeden pokuj i zawsze tam siedźmy ale taki zeby bylo troche ludzi a nie calkiem pusty może w zakopanym tam nigdy nie ma fulla

no reklamy tak tylko moim zdaniem tam jest za malo ludzi bo jak nikogo nie bedzie ani z nas ani z innych graczy to nikt tam nie bedzie siedzial bo nie bedzie mial z kim grac- ale to moje zdanie
POSTMAN
Dobra podzieliłem wszystkich na grupy według kolejności zgłoszeń (każdemu nadałem numer od 1 do 4 i tak powstały grupy. Jedynki to grupa A itd.)

Grupa A
1 @POSTMAN
2 @hibi
3 @Fideista
4 @Kamyk
5 @Okwel
Grupa B
1 @ziparo
2 @Sprycjan
3 @Kipcior
4 @Szolcu
Grupa C
1 @tapczan
2 @vince44
3 @Mario-n
4 @Misioc
Grupa D
1 @Gazdzior
2 @Spyra
3 @ks.znicz
4 @Kosiar

Jeden mecz to 5 wygranych partii. Można je rozegrać w 2 podejściach czyli po rozegraniu powiedzmy 2 partii na wniosek jednego z graczy pozostałe partie dokańczamy następnego dnia. Wyjście z gry w trakcie trwania partii równoznaczne jest z jej przegraniem. Po rozegraniu odpowiedniej ilości partii aż któryś z graczy osiągnie 5 wygranych publikujemy wynik na forum pisząc nick i wynik.

Terminarza nie robie żeby nikomu nic nie narzucać. Daje 2 tygodnie na rozegranie wszystkich meczy w grupie. W pierwszej każdy musie rozegrać 4 mecze w pozostałych po 3.
Jak macie jeszcze jakieś propozycje do regulaminu to piszcie.

Wszystkie mecze postarajmy sie rozegrac w pokoju Reklamy Turniejowe na WP.
tapczan
Sezeon sie zaczal i nie ma z kim pograc. Dalej ruszyc tylki do pokoju bo mi sie nudzie tongue.gif
Kamyk
czyli gram z kazdym przeciwnikiem gram po 5 freimow ?
i moge prosic o nick czlonkow mojej grupy smile.gif
POSTMAN
CYTAT(Kamyk @ 13.11.05 - 21:14)
czyli gram z kazdym przeciwnikiem gram po 5 freimow ?
i moge prosic o nick czlonkow mojej grupy smile.gif
*

Maksymalnie można rozegrac 9 frejmów jak będzie 5:4. Do 5 wygranych gramy.
Kamyk
a jescze do kogo zglaszac wyniki rozegrancyh parti ?
Sprycjan
CYTAT
Po rozegraniu odpowiedniej ilości partii aż któryś z graczy osiągnie 5 wygranych publikujemy wynik na forum pisząc nick i wynik.

@Kamyk czytaj dokładnie tongue.gif
Kipcior
To ja może proponuje gdzieś popublikować numery gg do każdego z graczy bo tak to się możemy szukać do końca świata.
OkweL
Dzikeuje @POSTMANOWI za dopisanie mnie do listy bier.gif
KOD
Grupa B
1 @ziparo
2 @Sprycjan
3 @Kipcior
4 @Szolcu
Wydaje mi sie, ze to jest grupa smierci biggrin.gif

Moje namiary sa na forum wiec zapraszam smile.gif

Powodzenia thumbsup.gif
misioc
no to bym prosil moich rywali z grupy o zgloszenie sie pod nr. gg : 4765686
KUMAS
@Postman ja z mila checia dopisze sie do ktorej z grup i nie tylko do tej grupy smierci tongue.gif

Wlasnie przyjechalem i widze ze temat SNOOKER i patrze i mysle ze jeszcze mi sie uda dopisac wiec ja jestem za GG 3322668 jak cos i z kim i kiedy mozna zagrac?
POSTMAN
Ok dołączasz do grupy B. Dzis startujemy wiec umawiamy sie od dzis na mecze. Moje GG jest w profilu.
Sprycjan
Mój nr: 2002264

Zapraszam smile.gif
KUMAS
CYTAT(POSTMAN @ 13.11.05 - 17:29)
Grupa B
1 @ziparo
2 @Sprycjan
3 @Kipcior
4 @Szolcu

Jestem w tej grupie wiec prosze o podanie kiedy moglbym zagrac z poszczególnymi zawodnikami, z Sprycjanem juz wiem. Z reszta prosze o kontakt w Profilu jest GG
Kosiar
Kontak do mnie znajdziecie w profilu choć narazie mam taką grupe ze wszyscy sie znamy z ligifify wiec nie bedzie pewnie problemów
Sprycjan
Pierwszy meczyk grupy śmierci:
Sprycjan 5:3 KUMAS

Fajnie było smile.gif Kto nastepny?
tapczan
Moj gg 4506232. Dzis po 22 moge zagrac
KUMAS
CYTAT(Sprycjan @ 14.11.05 - 16:09)
Pierwszy meczyk grupy śmierci:
Sprycjan 5:3 KUMAS

Fajnie było smile.gif Kto nastepny?
*

no godny przeciwnik choc moglem wygrac co sami zobaczycie tongue.gif Sprycjan dobrze gra wiec uwazajciei na mnie tez tongue.gif moze zobaczymy sie w FINALE
Kamyk
pierwszy mecz a moze nie w Grupie A dobiegl konca biggrin.gif
POSTMA vs Ja ... zgadnijcie jaki wynik ?
5:0

kurde musze przyznac ze dobry z niego przeciwnik a zemnie to ostatnia lajaza tego turnieju smile.gif

az wstyd patrzec na ten wynik przegrac do 0 sad.gif poprostu tragedia tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.