Nudzi mi się może by zorganizowac jakiś turniej w Snookera. Potrzebne jest konto poczty na wp i dobre chęci. W zależności ile by sie zebrało osób byśmy podzielili wszystkich na pary i zagrali. Wygrany przechodziłby dalej i tak aż do finału. Oczywiście gralibyśmy do iluś tam wygranych frejmów. W każdej kolejnej rundzie było by ich więcej oczywiście. Jak sa jacyś chętni to niech się wpisują.
Ja moge zagrac kiedys juz robilismy cos takiego fajnie bedzie
Ja tez sie pisze-kiedys nawet niezly bylem w tego snookera
Gazdzior
06.11.05 - 22:49
Ja jestem chętny jak najbardziej i już trenuje z @Postmanem
No i ja też
Sprycjan
07.11.05 - 00:09
Też moge pograć, tylko musielibyście mi ogólnie zasady wytłumaczyć. W snookera grałem tylko dwa razy (raz wygrałem

).
Moglibyśmy tez pograć w Poola 8 na GameDesire.com Na WP nigdy nie grałem bo jakoś nie moge sie tam zarejestrować a na GameDesire jest chyba to samo tylko, że po angielsku.
Ja również chętnie zagram tylko pierw trzeba trochę potrenować
Ja oczywiscie tez sie pisze, gralismy kiedys turniej ale jakos nie nastapila kontunuacja.
Fideista
07.11.05 - 17:37
Ja gram i czekam. Choć na razie nalezaloby raczej powiedziec, ze przegrywam, a nie gram...

Nick - osiol.net
EDIT:
Czekam na chętnych w pokoju:
"Reklamy turniejowe" - tam jest zawsze wolne miejsce.
Ja gram pod nickiem Grish@ jakby co. Wciąż czekamy na chętnych bo jeszcze nas za mało.
Nick - hamed44
Pokój drabinkowy zapraszam
Ja gram w lidze snooka i poola już z półtora roku. Chętnych zapraszam na www.bilardy.info
Ja tez z checia zagram
moj nick: Marek_Niemcy
Na razie zgłosiły się następujące osoby:
@POSTMAN
@ziparo
@tapczan
@Gazdzior
@hibi
@Sprycjan
@vince44
@Spyra
@Fideista
@Kipcior
@Mario-n
Jeszcze conajmniej jedna osoba i bedziemy mogli zacząć grać. Jak już bedzie odpowiednia liczba chętnych to zrobie jkiś regulamin.
PS. Jakby co to siedzie w pokoju Reklamy turniejowe i czekam na kogoś.
ks.znicz
08.11.05 - 19:06
and me :] ... wieczorami pare partyjek dla rozluźnienia moge zagrać :] ... jeśli czas pozwoli na to chętnie z Wami pogram (grałem tylko raz do tej pory

) ... Pozdro all !@!
ja rowniez moge sprobowac swych sil jak by co to nick Nilfaard
za dobry w to niejestem ale chetnie z wami pogrom
no, jak szole sie zglosil to ja tez musze, trzeba mu oficjalnie skopac doopsko w snooka :]
nick : killmisioc
:]
po zalogowania sie jest taka mila opcja jak przyjaciele wiec moze warto by bylo z niej skozystac

ja dodalem podana przez postmana lise ale niestey pare osob przy probie ich dodania pojawil sie komunikat ze nie istnieja
Na liście są nicki z forum a na WP niektórzy mają inne. Ja mam Grish@
ja jestem zarejestr na GameDesire nik arozip jakby co
@ziparo jakbys mogl zarejestrowac sie na WP byloby lepiej bo wiekszosc ludzi jest na WP zaejestrowana. Albo bedziesz gral na WP jako gość. Jak chcesz.
Sprycjan
10.11.05 - 09:14
Ja jestem na WP i GameDesire.
Na WP: SprycjanO.N.
Na GD: Sprycjan
CYTAT(POSTMAN @ 10.11.05 - 08:39)
@ziparo jakbys mogl zarejestrowac sie na WP byloby lepiej bo wiekszosc ludzi jest na WP zaejestrowana. Albo bedziesz gral na WP jako gość. Jak chcesz.
a to nie jest tak ze nie wazne z jakiej stronki wchodzisz kiedys gralem z gosciem on wchodzil z wp a ja z game i gralismy normalnie jka ktos jest teraz na wp niech poda pokuj i nika to sie zobaczy
Mozna sie jeszcze dopisac. Chetnie bym popykał z wami
mój nick na WP Kosiar10 na
http://www.gamedesire.com/ Kosiar. Choć tu i tu pokazuje że zalogowałem się jako
Kosiar
Dobra mamy 16 osób i zaczynamy w poniedziałek:
@POSTMAN
@ziparo
@tapczan
@Gazdzior
@hibi
@Sprycjan
@vince44
@Spyra
@Fideista
@Kipcior
@Mario-n
@ks.znicz
@Kamyk
@Szolcu
@Misioc
@Kosiar
Zrobimy tak żeby każdy mógł zagrać pare meczy a nie odpadł w pierwszej rundzie. Więc powstaną 4 grupy po 4 zespoły. Z grupy wyjdą po 2 osoby a potem będzie już systemem pucharowym. Muśle że mecze w grupach bedą do 5 wygranych a potem odpowiednio więcej. W weekend pomyśle nad regulaminem.
tragedia jednym slowem nic mi nie idze jedyn co mi wychodzi to oddwanie punktow innym graczom
Jak juz skonczycie 1wszy sezon to ja sie pisze na kolejny

Dopiero wczoraj wrocilem z powrotem do zycia netowego wiec troche spozniony na zapisy wszedzie jestem

ale czekam na terminy spotkan (z checia pokibicuje i obejrze show

). Z poprzednich gier wnosze, ze poziom bedzie jak zawsze wysoki

Powodzenia wszystkim
CYTAT(Kamyk @ 10.11.05 - 17:57)
tragedia jednym slowem nic mi nie idze jedyn co mi wychodzi to oddwanie punktow innym graczom
To tak jak wiekszość z nas grasz. Jedynie chyba @Kipcior będzie od nas odstawał jako że gra w jakiejś lidze a reszta gra na oko.
@Okwel do poniedziałku jeszcze sie można zapisać najwyżej jedna grupa bedzie 5 osobowa. Może sie jeszcze ktoś zgłosi to bedziemy zwiększali liczbe zawodników w grupach.
Jakby co to siedzie w Reklamy Turniejowe
Ja kiedys gralem i szlo mi niezle ale teraz nie zachwycam 12 pierwszych meczy i wtopa

dopiero 13 okazal sie szczesliwy
W jakim pokoju najczesciej siedzicie ?
Fideista
12.11.05 - 19:27
Grajac w ósemkę, czy też w snookera - siedzę zawsze w pierwszym od góry wolnym.

Mój nick - ar2rcey (wczesniej byl osiol.net)
umowmy sie na jeden pokuj i zawsze tam siedźmy ale taki zeby bylo troche ludzi a nie calkiem pusty może w zakopanym tam nigdy nie ma fulla
no reklamy tak tylko moim zdaniem tam jest za malo ludzi bo jak nikogo nie bedzie ani z nas ani z innych graczy to nikt tam nie bedzie siedzial bo nie bedzie mial z kim grac- ale to moje zdanie
Dobra podzieliłem wszystkich na grupy według kolejności zgłoszeń (każdemu nadałem numer od 1 do 4 i tak powstały grupy. Jedynki to grupa A itd.)
Grupa A
1 @POSTMAN
2 @hibi
3 @Fideista
4 @Kamyk
5 @Okwel
Grupa B
1 @ziparo
2 @Sprycjan
3 @Kipcior
4 @Szolcu
Grupa C
1 @tapczan
2 @vince44
3 @Mario-n
4 @Misioc
Grupa D
1 @Gazdzior
2 @Spyra
3 @ks.znicz
4 @Kosiar
Jeden mecz to 5 wygranych partii. Można je rozegrać w 2 podejściach czyli po rozegraniu powiedzmy 2 partii na wniosek jednego z graczy pozostałe partie dokańczamy następnego dnia. Wyjście z gry w trakcie trwania partii równoznaczne jest z jej przegraniem. Po rozegraniu odpowiedniej ilości partii aż któryś z graczy osiągnie 5 wygranych publikujemy wynik na forum pisząc nick i wynik.
Terminarza nie robie żeby nikomu nic nie narzucać. Daje 2 tygodnie na rozegranie wszystkich meczy w grupie. W pierwszej każdy musie rozegrać 4 mecze w pozostałych po 3.
Jak macie jeszcze jakieś propozycje do regulaminu to piszcie.
Wszystkie mecze postarajmy sie rozegrac w pokoju Reklamy Turniejowe na WP.
Sezeon sie zaczal i nie ma z kim pograc. Dalej ruszyc tylki do pokoju bo mi sie nudzie
czyli gram z kazdym przeciwnikiem gram po 5 freimow ?
i moge prosic o nick czlonkow mojej grupy
CYTAT(Kamyk @ 13.11.05 - 21:14)
czyli gram z kazdym przeciwnikiem gram po 5 freimow ?
i moge prosic o nick czlonkow mojej grupy

Maksymalnie można rozegrac 9 frejmów jak będzie 5:4. Do 5 wygranych gramy.
a jescze do kogo zglaszac wyniki rozegrancyh parti ?
Sprycjan
13.11.05 - 22:48
CYTAT
Po rozegraniu odpowiedniej ilości partii aż któryś z graczy osiągnie 5 wygranych publikujemy wynik na forum pisząc nick i wynik.
@Kamyk czytaj dokładnie
To ja może proponuje gdzieś popublikować numery gg do każdego z graczy bo tak to się możemy szukać do końca świata.
Dzikeuje @POSTMANOWI za dopisanie mnie do listy
KOD
Grupa B
1 @ziparo
2 @Sprycjan
3 @Kipcior
4 @Szolcu
Wydaje mi sie, ze to jest grupa smierci

Moje namiary sa na forum wiec zapraszam

Powodzenia
no to bym prosil moich rywali z grupy o zgloszenie sie pod nr. gg : 4765686
@Postman ja z mila checia dopisze sie do ktorej z grup i nie tylko do tej grupy smierci

Wlasnie przyjechalem i widze ze temat SNOOKER i patrze i mysle ze jeszcze mi sie uda dopisac wiec ja jestem za GG 3322668 jak cos i z kim i kiedy mozna zagrac?
Ok dołączasz do grupy B. Dzis startujemy wiec umawiamy sie od dzis na mecze. Moje GG jest w profilu.
Sprycjan
14.11.05 - 11:52
Mój nr: 2002264
Zapraszam
CYTAT(POSTMAN @ 13.11.05 - 17:29)
Grupa B
1 @ziparo
2 @Sprycjan
3 @Kipcior
4 @Szolcu
Jestem w tej grupie wiec prosze o podanie kiedy moglbym zagrac z poszczególnymi zawodnikami, z Sprycjanem juz wiem. Z reszta prosze o kontakt w Profilu jest GG
Kontak do mnie znajdziecie w profilu choć narazie mam taką grupe ze wszyscy sie znamy z ligifify wiec nie bedzie pewnie problemów
Sprycjan
14.11.05 - 16:09
Pierwszy meczyk grupy śmierci:
Sprycjan 5:3 KUMAS
Fajnie było

Kto nastepny?
Moj gg 4506232. Dzis po 22 moge zagrac
CYTAT(Sprycjan @ 14.11.05 - 16:09)
Pierwszy meczyk grupy śmierci:
Sprycjan 5:3 KUMAS
Fajnie było

Kto nastepny?
no godny przeciwnik choc moglem wygrac co sami zobaczycie

Sprycjan dobrze gra wiec uwazajciei na mnie tez

moze zobaczymy sie w FINALE
pierwszy mecz a moze nie w Grupie A dobiegl konca

POSTMA vs Ja ... zgadnijcie jaki wynik ?
5:0
kurde musze przyznac ze dobry z niego przeciwnik a zemnie to ostatnia lajaza tego turnieju

az wstyd patrzec na ten wynik przegrac do 0

poprostu tragedia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.