Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: N6030 SEK300i SC75
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Lock@
Chcę wymienić aparat i po wstępnej selekcji na placu boju pozostały

Motorola C651 (20PLN)
Nokia 6030 (60PLN)
Sony Ericsson K300i (96PLN)
Siemens C75 (181PLN)

Skłaniam się ku Sony Ericsson K300i bo Siemens jest zdecydowanie nadroższy, a pozostałe niezbyt piękne.

Może ktoś ma jakieś doświadczenia i coś podpowie
KeRn
ktorykolwiek byle nei siemensa smile.gif Spontanicznie powiedzialbym ze nokie ale wybor bylby sony-ericsson - technicznie jest cacy, dobre menu oraz oprogranowanie!
Lock@
A czemu nie Siemens? - przecież ty szczególnie powinieneś wspierać lokalną gospodarkę biggrin.gif
KeRn
CYTAT(Lock@ @ 10.11.05 - 12:15)
A czemu nie Siemens? - przecież ty szczególnie powinieneś wspierać lokalną gospodarkę biggrin.gif
*

coz ... jest ok 1k powodow dlaczego nikomu nie zycze siemensa.. a co do gospodarki to fabryka tutaj u mnie w miescie pada na pyska i nie szkoda mi ich - znam pare faktow ktore potwierdzily moje przypuszczenia jak zgnoili produkcje i zeszmacaja klienta.
I_O
CYTAT
przecież ty szczególnie powinieneś wspierać lokalną gospodarkę

Lokalna to znaczy jaka - taiwanska? Ta sie i tak ma swietnie smile.gif
Siemens nie produkuje juz telefonow, caly dzial wraz z ograniczonymi prawami do uzywania marki "Siemens" jakies czas temu kupil Benq.
Ale rzeczywiscie: dluzszy czas uzywalem tylko Siemensa bo byly po prostu bardzo dobre, ale te ich pozniejsze modele - tragedia. Zaspali rozwoj jak niegdys Ericsson
Nefar
wszystkie te telefony sa slabe. Najnizsza z mozliwych klas. Jesli masz wybieraz wez se. Ma aparat chociaz i tak bedzie za pol roku kosztowal 200zl. Motorola kupa, 6030 to stare 6610 a siemens jest poza konkurencja bo to kaszana. Taki cx65 w innej obudowie.
Lock@
Po co piszesz takie głupoty skoro to nieprawda. Jest wiele słabszych telefonów. A aparat w telefonie to akurat jak dla mnie żaden wyznacznik.
Najniższa z możliwych klas ... naprawdę dramatyzujesz
Nefar
Tak to najnizsza z mozliwych klas z aparatem. Nie dramatyzuje mam stycznosc z tym codziennie bo non stop przylaza do mnie zebym skupil takie smietniki. W skupie SE- 300zl Siemens 330zl, Nokia 220zl, motorola 170zl. Kazdy z tych telefonow mam na bierzaco na polce wiec wiem co soba reprezentuja i zadnego z nich bym sobie nie wzial do uzywania. No moze nokie bo ma duze cyfry i obsluga jest najprostrza na swiecie. Jednak gdyby mial to byc moj jeden jedyny aparat to kupilbym SE bo siemensy juz padaja.
Lock@
Ciągle się nie rozumiemy Nefar - koło d..y mi lata czy to ma aparat.
Ja też bym sobie nie wziął, ale ja niestety muszę kupić. A 300PLN to nie wydam na żadną komórkę, nawet gdyby umiała gotować.

Pytanie było proste - który z wymienionych. A ty komplikujesz sprawę. Nie mniej dzięki za zainteresowanie. Kupiłem SE K300i i jestem zadowolony. Mimo że zawsze miałem Nokię, ostatnio 6310i, ten jest prosty jak góralska faja i przesiadka mnie nie wystraszyła.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.