Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nauka programowania
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Programowanie
ks.znicz
To co w temacie... Potrzebuję poradników do programów : MS Access, C++. Niestety chciałem sobie zrobić interaktywną stronkę internetową z sondami, forum ale chciałem spóbować sam wszystko zrobić a nie ściągać z czyjejś strony. I jeszcze odbiegnę troche od tematu ale też potrzebuje poradnika do Corela Draw 12 no i do Flasha 2004 bo to co znalazłem przeez google to wogóle nie nadaje się nawet do publikacji sad.gif. Dzięki. Pozdro all !@!
pyzio2
na emulku jest duzo ksiazek dotyczacych c++, i accessa takze sciagnij sobie

C++ do sciagniecia

albo polecam sciagniecie pliku z ksiazkami z inforamtyki na starym forum byl link tam byl c++ access, corel i wiele innych

a znajdziesz go tutaj tez
przypadkiem sie na niego natknałem tongue.gif
ks.znicz
oooo ... dzięki... Na mule ściągnąłem 5 książek ale 2 to były jakiejś zboczonej treści, 2 były o gotowaniu (Access wink.gif) a jedna niby była o programowaniu ale to do programu Delphi sad.gif. I to tylko 5 stron sad.gif. Pozdro smile.gif
spiz@k
Jest taki zestawik ksiazek "dla informatyka" na i tam bedzie sporo materialow, ktore cie zainteresuja. Najnowszego opisu do Flasha MX 2004 tam nie bedzie, ale jak opanujesz zwyklego MX albo "5" to juz i tak bedzie ci duzo latwiej wystartowac wink.gif

Myslalem, ze mozna by zrobic w dziale IT jakis fajny zestaw tutoriali, ale raczej nic z Psd bo do tego jest sporo niezlych i tez nie do Flasha bo do tego sie ksiazki przydaja... wink.gif ale do Swisha w ktorym idzie zrobic 95% efektow na potrzeby stronek... ale jak sie zbiore... smile.gif
ks.znicz
A właśnie ... wiesz z kąd mógłbym zaciągnąć tego nowego Swisha Max ale już z lekarstwoiem i serialem ?? Dzięki smile.gif Pozdro smile.gif
Jimi
Swish to najprostrzy program jaki widziałem do flasha, bardzo łatwy i przyjemny ---i jeszcze mozna niezłe banery robić smile.gif Ja w nim robiłem swój baner do pracy dyplomowej i wszystkim się podobał -->POLECAM<---
mrriff
Ja tak z innej beczki: może by tak wspólnymi siłami stworzyć jeden/kilka przypiętych postów z linkami do materiałów dotyczących nauki programowania...to jeden z częstszych tematów...

pozdrawiam
pyzio2
CYTAT
Ja tak z innej beczki: może by tak wspólnymi siłami stworzyć jeden/kilka przypiętych postów z linkami do materiałów dotyczących nauki programowania...to jeden z częstszych tematów...

pozdrawiam

oj mozna mozna wrecz trzeba tongue.gif
spiz@k
Tez jestem za, nie programuje duzo ale troche html+php+javaS to jak najbardziej smile.gif

@ks.znicz - oczywiscie z osiolka wink.gif

Swish Max jest juz naprawde niezly, glownie przez wprowadzenie m. in. sprite`ow dzieki ktorym mozna naprawde "zapetlic" animacje i niezle jak skomplikowac wink.gif oj pomysle nad tymi ciekawostkami np. jak rozwijane menu w peni animowane przyciski itp. oczywiscie w swishu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.